User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Lada VAZ hakkında bilgi - Biraz acıklı olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben de size düşündüklerimi söyleyeyim.Ben de öğrenciyim.Aynı sizin düşündüğünüz şeyi düşünüyorum.Gözümün önünde 1000 liraya Anadol sattılar.Bazen böyle olaylar denk geliyor.Ben de aynen sizin gibi araç almak istiyorum.Bu tarz bir araç alırsan elinden tornavida,pense,yedek parçanı eksik etmeyeceksin.Ancak aldığın haz sana her şeyi unutturur benden söylemesi.Lada'nın eski modelleri çok daha hoşuma gider vaziyette.Hele birazdan koyacağım videodaki gibi bir Lada yaparsan çok da güzel olur.Yedek parça olarak Tofaş parçaları uyabilir diye düşünüyorum.Sadece kaporta üzebilir biraz.Onu da artık zevkine göre değiştirirsin.Yalnız şöyle bir gerçek var.Çılgınlık güzel hoş.Ama bu araç bir motor isterse,bir kazaya karışırsan,veya aracın büyük bakımlara ihtiyacı varsa seni çok üzer söylemedi deme.Ben de biraz biriktirdim.Eğer kafama göre bir araç bulabilirsem fotoğraf makinemi satıp aracı almayı düşünüyorum.Tatillerde uğraşırım.İstediğim tarz araçlar her geçen gün tükeniyor.Tükenmeden bir tane bulup garaja atmak istiyorum.Bu da video.

OnlyDropped Summer - YouTube
    Tornavida pense olaylarına elim baya yatkın allaha şükür, kaportasıda benim için pek önemli değil rat style olacağı için.. Tek sıkıntı motor olabilir, sanayidede baya bi kovaladığım içinde tanış usta çok onuda bi şekil hallederiz. Önemli olan parayı denkleştirip aynı bu videodaki lada konseptinde bi araba yapmak .. duygularımız hislerimiz aynı galiba, yazdığın bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yesil bir lada vaz ici taba deri olanlardan orj nikelaj jantlariyla basicaksin yerin dibine bende cok istiyorum bitane almak
    Aynen öyle , en dip basığından.. sürünecek

Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha video mukemmel, bitane alip dip basasi gelio insanin

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lada kaportası sağlamsa gözü kapalı alınacak bir araç bana göre. Stationları çok geçerlidir. Şiddetle tavsiye ederim kardeşim. Birşeylere başlaman güzel. Bende ilk arabamı böyle almıştım.
    New Toy! - 41 AJV 325

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denk getirebilirsen mk1 scirocco iyi olur, adı yeter diyeceğim de adı meymeletsiz araba

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2500 TLye Samara alırsın. Canavar gibi arabadır. Samarayı sürdükten sonra tekeri olan her türlü taşıtı sürersin

şaka bir yana samaralarda parça sıkıntısı sıfır. her türlü parçası zibil gibi ve fiyatlar çok uygun. yakıtı ideal. performansı şaşırtır. yolda bırakmaz. genelde olduğu yerde çalışmamazlık eder. o paralara iyi arabadır.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lada alacaksan kesinlikle düşünme bile

Ben daha önce samara kullandım ve şu an vega kullanıyorum. O paralara alacağın en iyi araçtır.

parça yok yada pahalı diyenlere aldırma kesinlikle öyle bir şey yok Rahatlıkla bulunur ve Tofaş kadar ucuzdur parçaları. Sağlamlık iyidir, çekiş iyidir, Kalorifere zaten laf yok

Ben afyonda -20 lerde kullandım banamısın demedi..

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lada taş gibi arabadır bizde 93 yılında vardı taş gibi arabadır kendimdede tek kapı samara vardı o da aynı taş gibi araçtı parçaları ucuz zaten

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lada alacaksan kesinlikle düşünme bile

Ben daha önce samara kullandım ve şu an vega kullanıyorum. O paralara alacağın en iyi araçtır.

parça yok yada pahalı diyenlere aldırma kesinlikle öyle bir şey yok Rahatlıkla bulunur ve Tofaş kadar ucuzdur parçaları. Sağlamlık iyidir, çekiş iyidir, Kalorifere zaten laf yok

Ben afyonda -20 lerde kullandım banamısın demedi..
    Hocam çaktırma da sizin arabanın da şu avatarında duran resmine hastayım.Jantlar yakışmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim Büyük halini görmüşmüydün ?

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Selaminko | Facebook

Halilkarakaş 3 Lada Vaz değiştirdi hepsindede beraber uğraştık kesinlikle tavsiye ederim makarası falan çok farklı oluyo her gören gülüyodu Parça bulamama sıkıntısı yok zibil gibi ve inanamayacağın kadar ucuz Motor ve Kaporta iyi olsun çünkü çürüyen araçlar yarın bigün tabanın düşüp Çakmaktaşlar gibi yabadaba duu diye bağırabilirsin Temiz düzgün alınıp hertürlü binilir bugün arabasız kalsam ilk alacapım arabadır ve yakıtı gerçekten az

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu beyaz ve yeşili sitede 2-3 kez görmüştüm, zaten VAZ aşkını aşılayan bu ikisi oldu.

Mevlam nasip ederde birikimimi yaparsam almayı düşünüyorum... inşallah bu ayarda bişeler bulabilirim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lada kaportası sağlamsa gözü kapalı alınacak bir araç bana göre. Stationları çok geçerlidir. Şiddetle tavsiye ederim kardeşim. Birşeylere başlaman güzel. Bende ilk arabamı böyle almıştım.
    bende sw larını beğeniyorum bir dalgıç abimizde vardı vaz2104 arkaya bütün dalgıç tüplerini kıyafetlerini zıpkınları ağırlıkları atıyordu dağ taş normal arabanın girmeyiceği yerlere o arabayla giriyordu bugün arazi aracınız olsa girmiyceğiniz yerler..sedanıda alınırsa güzel bir oldschool tarzı bir şeyler yapılabilinir.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sw larını beğeniyorum bir dalgıç abimizde vardı vaz2104 arkaya bütün dalgıç tüplerini kıyafetlerini zıpkınları ağırlıkları atıyordu dağ taş normal arabanın girmeyiceği yerlere o arabayla giriyordu bugün arazi aracınız olsa girmiyceğiniz yerler..sedanıda alınırsa güzel bir oldschool tarzı bir şeyler yapılabilinir.
    Yapacağım tarz oldschool , rat style falan filan işte.. yeterki paramızı biriktirip arabayı bulabilelim tek sıkıntı o..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir iki resim ekliyim kuru kuru konuşmayalım

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benımde kanıma gırdınız benm hedefım samara almaktı şimdi samaraya para bırıktırmeden vaz mı alsam ne yapsam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cutefire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde kanıma gırdınız benm hedefım samara almaktı şimdi samaraya para bırıktırmeden vaz mı alsam ne yapsam
    Herkes birşeylerin peşindeymiş valla hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes birşeylerin peşindeymiş valla hepimiz için hayırlısı olur inşallah..
    normalde aılemle yaşarken babam arabayı kullanmıyordu hafta ıcı ve hafta sonuda ben gıdecegı yere bırakıyordum benzinde de hafta sonları sponsorluk yapıp dolduruyordu babacım bnm hafta ıcı yetıyordu ne guzel şimdi okul nedeni ile istanbul da yaşıyorum bıktım şu iett de metroda ayakta tıkıs tıkıs gıtmekten hıc alısamadım varımı yogumu satıp alıcam bısıler böyle gıderse samaradan,vaz,olmadı vespa motorlarada sardım trafıkte çok iyi olur aslında

Calibra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lada Samara al biz 10 sene bindik en son ben ehliyetimi aldığım sene pert ettim

Kuş şerisinden çok az yakar, parçasıda ucuz.. O paralara alabileceğin daha iyi araba yok..
    "Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Büyük halini görmüşmüydün ?
    Gördüm hocam.Bayağı bir uğraşmışsınız.
    Bu arada ucuz araçlara el emeği ile yapılan her şey çok güzel duruyor.Bu arada bir tane mk1 golf gördüm.Bu kadar mı tatlı olur ya...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen bende eski tip araçlara güzel dokunuşlarda hayran bırakılacak araçlar ortaya çıkıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)