Bakü'den bir arkadaşla konuştum, '' Xor ateşler içinde yanıyorum, yemin olsun '' dedi :D
Printable View
Bakü'den bir arkadaşla konuştum, '' Xor ateşler içinde yanıyorum, yemin olsun '' dedi :D
Çok sevdiğimiz karikatüristlerin karikatürlerini çizerlerin adıyla beraber yayınlayan, her karikatürü tek tek ve tüm diyaloglarıyla etiketleyip veritabanına kaydederek sizlere en isabetli arama hizmetini veren sitemiz, Uykusuz ve Penguen dergilerinden gelen uyarılar sonucu hizmetini durdurmuştur.
Hep fakirlikten
10 senedir kumas satiyoruz belki daha fazla ben bekarken dukkan acalim diye gittik abimle 2 gune geri donduk 1 haftalikti bilettler ama suan farkli biraz daha iyiyonde gelismeler var diyolar.
reis dün istanbullu bi arkadasım azerbaycandan antalyaya geldi .
nasıl lan oralar dedim? süper bilader imkan olsa dönmem dedi çocuk istanbulda yemeyi içmeyi bilen birisi yani gözü gönlü toktur öyle dediyse vardır bi kerameti diyorum :D spreyimi sıkıyorum sahaya çıkıyorum dedi :DD
Olm ciddi bir teklifse guzel kazanacaksan vs kesinlikle git. Dusunme oyle alisabilirmiyim bu yastan sonra, nasil duzen kurarim fln diye . Ben 25 yasindan sonra hic ingilizce bilmeden Amerikaya tasindim alistimda sen burnunun dibindeki yeremi alisamayacaksin .
10 gündür ordaydım, defalarca gittim bana böyle teklif gelse dakka düşünmem. Şehir çok güzel, etraf bentleyden geçilmiyo, cafeler barlar tamgaz Ama kızlar fena insan kendine hakim olmakta zorlaniyor
Sanırım senin arkadaş bu şekilde takılıyor oralarda
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...rEX24arlHme5V2
aynen böyle :D 40manat diyo bütün gece atlamış bi dahaki sefere beraber gidicez bi turda bn atlıcam ahaha
reis tüfegin agzına mermiyi ver bnce :D benzin beleş
yiyecek içicek beleş herşey beleş sen yaparsın bu işi gidince bizi aldırırsın burdan hayatını kurtar
Amerika dışında neredeyse tüm kıtalara gittim ülke ülke gezdim kaldım ama hep geri döndüm :) Dil problemide olmaması hanım açısından kolaylık olacak aslında. Du bakalım akşam 1 şişe kırmızıyla bu karar veririm :D
Eyvallah Ahmet abi :)
Lan olummmmmmmm ne işin var gavur memeleketinde kal işte burda iyi burası para ayrı meselede alışmamış g..tte don durmazmış boşver :D
kazandıgın atıyrm 5000 manat ıse trde o o 10 mılyar ıkı katı bozduruyrsun
ahhhh ahhh 3 sene önceki koray olaydı şimdi :D gelene geçene saplardı ama şimdi off durumunda takılıyor :D
IT veya bilgi işlem elemanı arıyormu sizin firma :D Toshiba'yı bırakıp anında damlarım yapamayacaklarını yapar yaşlılık psikolojisine neden olabilirim :D