Yada kankacim buraya gelin mutlu mesut takilalim hem Ece'de cok istiyordu :D
Printable View
Yada kankacim buraya gelin mutlu mesut takilalim hem Ece'de cok istiyordu :D
Kuzen bi dakika düşünme bile fırsat varken git oralar daha iyi.Paranı kazan yatırımı buraya yaparsın.
kanka bi kardeşim yıllar önce inşaatlarda tesisatçı olarak gitti şimdi ithalat ihracat şirketi var para kesiyo :D gülenci oldu yolunu buldu çokta memnun hayattan
Hacı kedi gibisin Dubaisiydi Baküsüydü bak bidaha gelmez bu fırsatlar iyi düşün!
kanka adam akrabam burdan 2 arkadaş gittiler orda cemaate yanaşmış :) hai bilmesem inanmamda geçen geldi ortaklardan daire aldık 345bin teleye :D orada evlendi falan ben niye gitmiyorum bilmiyorum :D
baku guzeldir, new york disinda en cok polis gordugum sehir diyebilirim yanliz
Koray abi bakü sana ne katar bilmemde sen baküye bişiler katarsın eminim :)
hayırlısı olsun şimdiden.
Uzun süre Kazakistanda kaldım, bu Türki cumhuriyetlerinde bence tek kural var. Çalıştığın yerin arkası sağlam olacak yani Prezidantla bişekilde bağı olacak yoksa en ufak problemde tepene biniyolar
bir akrabamız uzun yıllarıdır orda ticaret ile uğraşıyor. ailesini de aldı götürdü oraya yerleştiler gayet memnundu hayatından. bazen muhabbet ediyoruz hiç öyle alengilli işlerden bahsetmedi.
Aşıyı verdim sıkıntı yok hepimizi kurtaracak Koray :D
Azerbaycanda 8. senem üniversiteyi okudum ve burda işe başladım...
Yukarıda yazılanların nerdeyse çuğu doğrudur, heryerin kendine göre + ve - leri vardır tabiki ..
Ben Baküde değilim ama Bakü hakikaten çok güzel bir yer İş konusunda gelibde geri dönen nadir insan vardır. Tabiki bu oradaki işinize bakar.. Zengin bir şehir yakıt ucuz ama yaşam pahalı , 10 arabandan 6 si jeep dir ve araçlar bently,merce, vs... lüks maşın (araba ) çoktur, gösteriş ön planda , hörmet (rüşvet) var yerine görede değişiyor . Arkanda sağlam birileri oldukca çok rahat iş yaparsınız..
Koray uzaktan davulun sesi hoş gelir kardeşim.Fakat 10sene sonra donme gibi bir planla gidiceksen gitme derim şahsen..50.de geri donuceksen eyvalla. ;)
1.si ydışı cok zor.İnan bak yani alakasız gelcek belkı ama sende bogazına duskunsun :o cıgkofte ıster canın yoktur,durum ıstersın NAH bulursun,lahmacun ceker canın,iskender çeker,hadi kangal sucuk fln onlar bulunuyo vsde .. baklava ceker canın..Ya abi ne varsa inan olsun turkıyede var ..He ama hayat cok zor ,yaşam cok zor,hayat cok pahalı orası ayrı dava.
Velhasıl; al hanımıda git kardeşim.Ama kafanda donucegın tarııhı netlestır.Baglanma oralara ama baglı degılmssın gıbıde yaşama.Tr'den cok daha rahat yaşam sürersin,imkanlar,maaş vsvs.Birikimini güzel yaptıgın sürece hiçbir sorunun olmaz.+ bir önerim daha var çalıştıgın süre içerisinde ilk maaşından itibaren kenara koy.5alıyosan 1.5koy ..Gecınemesende hayatını kısıtlı yaşayarak ancak bu sekılde bile 20 sene sonra Trde guzel bi ev alcak paran oluyo.. 360milyar..
Ya gidiceksin dönmiceksin,yada hiç gitmiceksin kısacası..İşin özeti bu :) tüm dediklerimi unut,gurbet zor.
selamlar dostum :o :)
Ahmet abi resimler için teşekkürler :)
Gidersem bu 3. gurbet olacak :) tabi bu seferki diğerlerine göre süre olarak uzun olacak :)
Amaç zaten birikim yapıp emekliliğin tadını Türkiyede çıkartmak. Yeme içme can çekme konusunda hiç sıkıntı çekmedim ki zaten Chef'i yanımda gçtürüyorum :D
Bakalım hayırlısı, yarın netleşecek herşey :)