Telefon açmadınız mı gittigidiyor'a ?
Telefon açmadınız mı gittigidiyor'a ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yok babacım telefonu olsa acıcam da yok telefonu gittigidiyorun bu arada zaten bilgilerim guncel bana ulasılamama imkanı yok ev telefonuma kadar var ve guncelledim
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
kargoya vermek için belli bir süresi var, o süre içinde kargo bilgilerini sisteme girmezse otm olarak alışveriş düşüyor diye biliyorum ben.
biz senin tarafındayız rahat ol mağdur olmanı istemeyiz yarına kadar hesabın aktif olup çözümlenmesse bende kendi hesabımdan senin için yardım isterim. gg paranı kaptırmaz için ferah olsun sen alışverişini gg üstünden yapdıysan paran onların kasasındadır ve sen onay vermediğin sürece paran karşı tarafa gitmez iade ederler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bende gg den devamlı alışveriş yaparım fakat siz ürünü onaylamazsanız satın aldığınız ürünün parası gg havuzda kalıyor ve istemezsenız paranızı geri alabilirsiniz diye biliyorum..
ürünü aldığınzdan bu zamana nekadar sure geçti ?
tam olarak detaylar neler
0 risk sistemi şu şekilde çalışıyor
parayı gg ye oduyorsunuz ilan sahibine mesaj gidiyor ürün parasını aldık ürünü gonderin diye
gg ye kargo takip numarası girerek karşı taraf kargoya verdiğini bildiriyor
sen ürünü alıp açıp kontrol ediyorsun ve gg ye girip onaylarsan ücret karşı tarafa geçiyor
onaylamazsan hem satıcıya hemde gg ye mesaj bırakıyorsn urunu tekrar kargo ile gonderip takip nosunu gg müşteri hizmetlerne gonderiyorsun
bu işleyişten hangi kısmındasın şuan ?
satıcı tam olarak ne dedi ?
verdiğin bilgiler yüzeysel olduğundan yorum yapması zor oluyor
ayrıca gg hemen donuş yapmayabilir acele etmene gerek yok bu konuda
ben defalarca ürün aldım geri gonderip paramı aldım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ürün online teslimat sistem yok bununla ilgili online teslimatta bile yalandan kargo bilgileri girmeniz isteniyor satıcıda aynen yalandan yere bir kargo numarası vesair bilgiler girmiş durumda ben üyeliğim askıya alındığı için hangi aşamada bunu göremiyorum. olmadı yarın çıkıp istanbula gideceğim merkezine gittigidiyorun..
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)