2014 haya görünüyor. Gene de acaba diyoruz ama...
Printable View
2014 haya görünüyor. Gene de acaba diyoruz ama...
Bazen takimlar en agir elestirileri aldiginda en dibe vurduklarinda kendilerini kanitlamak icin oynar ya misal Fenerbahce cok iyi oynamazken kasimpasa macinda mahalle takimi goruntusundeyken Alex gidip Fener simdi bitti Alex siz kazanamaz yorumlari geldiginde futbolcular nasil biz Fenerbahce topcusuyuz deyip kendilerini kanitladi,Baroni 11 oynayamazken en yakin arkadasi gonderilmisken Alman deplasmaninda nasil oynadi?Belki Arda,Burak,Gokhan yok bitigiz nidalari diger oyuncularda bizde milli topcuyuz etkisi yaratir diye dusunuyorum..Macarlarin en onemli stoperi ile sol kanattaki adi degisik oyuncusu (yazamadim :) ) yok bu da bizim icin bir firsat bence cok kotumser bakmayin.
çıkarcakları ilk 11 e bakarmısınız bu takımla napılabilir
Volkan, Hamit, Ömer, Egemen, Hasan Ali, Nuri, Emre, Tunay, Mehmet Ekici, Caner, Mevlüt
kesinlikle 1/1 biter :D
Egolarin dolu oldugu bi takima sahibiyiz. Gonul ister yenelim.
langırt bile oynayamıyorlar. top oynayacaklarda yeneceklerde. tarihinde ilk defa milli maç izlemiyorum hazırlık yapmıyorum. çerez almıyorum. hiçbir zevk almıyorum.
bu takımı bu hale getirenin ben.
Tunay, Mehmet Ekici, Caner, Mevlüt
çok sırıtıyolar :D
oyunu okuyamayan, hatalı kadro sunan, yedek kulubesini 75 nci dk da hatırlayan bir teknik adamımız varken biz bu maçtada 3 puanı unutalım.
Macar salamı yedirip yollarlar bizi geri ülkemize
bu akşam umutluyum , dengesiz caner biraz konsantre olup oynarsa belki iş yaparız
caner cok formda yalnızz
bence bu maçı türkiye alır.nuri şahin, caner gibi futbolcularoynar diye düşünüyorum.hem de Türkiye işi yumurta kapıya dayanınca başarmayı sever.
Nacarlar dökülüyor fırsatı iyi değerlendirmek lazım
Sonunda geldi bir gol, bu tempo giderse super.
Herkes atip tutmus kadro hakkinda ama
fena oynamiyolar mevlut emre nuri hamit baya iyi
guzel mucadle ediyolar
Geriye yaslanip rakibin savunmasini ileri cikmaya zorluyolar arkaya sarkmak icin ama top kaybi yada hatali pas olursa sikinti olur
yemeseler şaşardım zaten
Helal volkan helal
abdullah avcı'ya yazıklar olsun onu teknik direktorlukten almayanlara 2 kere yazıklar olsun. halı saha maçı izliyoruz sanki !
simdi maci actim gol yedik, kapatayim en iyisi.
olucağı buydu zaten
moraller bozulup dağılmasak bari şimdi bundan sonra
Bu volkan neyin pesinde aq oyle gol amatorde yok
Volkan yerine kale çizgisine bir odun diksek daha iyi olur gerçekten.
2 pas yapamıyolar dogru dürüst ne hallere düştük vay be
macar salamını yedik.
Harbi halisaha maci gibi, cok atmamiz lazim, volkaninkide ismi ...
Eve yeni geldim tv'yi açtığım anda golü yedik :)
volkan harbi bsg
2 gelirse şaşırmıcam:/
milli takımı kime itelesek acaba.
halısahada oynar gibi oynuyorlar.
atarız atarız emre kaptan soyunma odasında nuriyi ve volkanı soymuştur kesin ben bukadar hızlı küfür eden bi adam görmedim :D
Rahat olun beyler , büyük hocamız aydını oyuna aldı , canlarını okuruz şimdi onların.
e yok artık yaaaa
futbolun F sini oynamıyor Türkiye...
normal sonuç ne yazıkki
Yazık valla çok yazık...
O adam elini kolunu salliya salliya 6 pasta gol atiyo kimsemi tutmaz kimsemi olmaz orda zihniyetlerine sokayim bole defansin