skor ne? 1-1 mi?
Printable View
skor ne? 1-1 mi?
aha bir de penaltı, adamlar farka gidiyor.
Sictimizin resmidir, ins gol atamazlar
Oynayacağınız topu sikiyim ancak 45 dk'lık maç oynar bunlar
al işte handikap bile olduk amk
hay ben böyle işin...
Milli takımıda yunanlı yapsınlar amk.
Abdullahsos Avcos diye Abdullah Avciyi da yunanlara kakalasak mi napsak
İnşallah bu maçtan sonra gider bu teknik traktör...bu arada volkan efendiyede 2 çift lafım var , öyle dünyanın en iyi 10 kalecisinden biriyim laflarıyla olmuyor bu işler...yediğin goller ve kaleciliğin ortada volkan efendi...
Penalti penalti deiildi ama
maçı satın deselerdi valla daha iyi oynanırdı bence ...
60bin usd prim vereceklerdi takıma bu maç sonrası..bu bile gaza getirememiş bunları..yazıklar olsun ya
skmeseler bari
oha noldu la :S ikinci yarının başını kaçırmışım ... aha dedim geç kaldık .. 58.dakika bi açtım 3-1 olmuş :S
nedense hic sasirmadim, sabah dedigim gibi yine disaridan bakicaz.
Çitlediğim çekirdekten bile zevk almıyorum şu halimizi gördükçe , kapatıyorum tv'yi , kapıcılar kralını izlyeceğim...
Doldur boşalt anca baskada bi *** yok
Yazık vallahi yazık.. 3 nedir ya :)
4 5 atsinlarda s.ktirsin gitsin abdullah
Hamit'den sağ bek olursa böyle olur..
Avcı maçtan sonra paket
istifa etmezse ayıp zaten
Bu maci izleyecegime cesar millan'i izledim iki saat boyunca simdi skora baktim hic sasirmadim allah turk futbol severlere sabir versin.
Ağa 2 farkla yeniksin ve yenmen gerek adamlar halen top çeviriyor kendi sahasında amk.Ölümüne girin amk daa bu takıma da yeniliyorsanız a2'yi çıkartın amk.Verilen o kadar paraya yazık.Şu maçın tadı asiti gitmiş soda gibi geliyor.
Babamın yorumu: Bu Aydın'nın bu takımda ne işi var kız gibi oynuyor.
2014 Brezilya Dünya Kupasını sabahın köründe izleyecek halimiz yok diye bahaneler üretmeye başlayalım şimdiden
ikisinden biri gelir dedim ben kıvırma :) messi nerelerde ya
emre götünü yırtıyor garibim
bitsinde işler güçler i izleyelim bari
he vallaha ya işler güçler başlasa bari,
kaçan golde oha kaleciyi geçse boş kaleye yürüyerek girecek amk
sana teknik direktörlük yapma demiyoruz, yine yap ama hobi olarak yap
Teknik direktörden futbolculara bu kadar ruhsuz bi takım yok ya bide milli takım 2003 deki ruh nerde bide şunlara bak
Volkana bak neler yapıyo maymuna bağladı yazık valla yazık
Volkan sıvama safhasına geçti..
Napti öyle Volkan ya, haplanip mı geldi maca amk
tüpcü başkanken başarı mı bekliyorsunuz yahu..
halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu..
bir de bu volkandan bahsediyorlardı değil mi dünyanın ilk 10 kalecileri arasında diye.. yanlış volkan değil yani..
bu kaleci değil ki.. artis.. gitsin servis falan çeksin milleti evinden aldırsın.. ne işi var kalecilikle falan.