buda eskiden vardı satıldı galiba bendeki resimleri bulamadım pc de kayıtlı olanları atıyorum
![]()
#RenaultSport Clio-R
Mahalleden Ayhan çıtak abimizin bir ara kullandığı makinesi buda
plaka daha sonra 06 eh 666 oldu
![]()
#RenaultSport Clio-R
Bunlarıda atar bende Counter oynamaya giderim bunlar bizim mahallenin kralları sizinkileride görelim
![]()
#RenaultSport Clio-R
Beyler o araç Porsche 550 değil. Ne olduğunu bulamadım ama Porsche 550 olmadığına eminim. 550'nin yapısı tamamen farklı.
evet 550 zannettik ama değil doğrudur.replikası ya da enzmann gibi özel üretim bi araç olabilir.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
audi'ye gittim bugün. audi acarsan'ın sahibinin rs6'sını gördüm, yok böyle birşey! yetkili arkadaş sağolsun kırmadı bizi ve marşa bastı; sesi inanılmaz! sahibi bundan önce 920.000 liraya beyaz rs7 sipariş etmişti, geldikten iki ay sonra da beğenen bi arkadaşına sattı ve bunu getirtmişti. hayatımda gördüğüm en güzel sw, hayatımda gördüğüm en zımba gibi araç belki de... fotoğraflara aldanmayın, fotoğraflar iğrenç; gerçekteki fatality...
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Daha temiz olamazdı sanırım![]()
2019 daki baby nova galiba akıbetini bilen varmı ? yıllar önce satılıkta görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
sahibinden de gördüm şimdi bundanda pek yok sanırım
LAGUNA COUPE 2.0T SPORT
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
@FATİH
Abi rs6 bomba'da o arkaki binaların iğrençliği nedir ? Antep diye moskovadan mı attın resimleri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)