Kırmızı ae 86 satılıken baya bi heveslenmiştim almak için ama teeee izmirdeydi![]()
5 kapı hb. 4 kapı sedan, 3 kapı coupe, 2 kapı cabrio dan sonra den sonra..kapısız model mi yapmışlar..
Bmw z1 o model ve kapısı var
https://www.youtube.com/watch?v=rONq7Fxa6Kw
o derece diyosun abi. Zaten şu 2 yıl araba alamam okuduğum için derslerim rahatlarsa işe girmeyi düşünüyorum temiz ae86 bulursam alırım bulamazsam 1.6 si düşüyorum![]()
Dikkat dikkat biraz sonra göreceğiniz resimler aklınızı alabilir vay anasını dedirtebilir küçük dilinizi yutturabilir![]()
![]()
![]()
#RenaultSport Clio-R
Maslak Sanayi bu aralar gerçekten nadir arabalarla dolu, De Tomaso Panthera'dan Ducktale 911'e, Jaguar'lardan Gerçek Muscle Car'lara v.s v.s.. Mustang ve Corvette'ler filan sıradan kalıyor resmen..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Valla de tomasoyu bugun gordum soyle bi kaldim baktim baktim baktim pehhh anasini ya, bide yabanci plaka mp412c gordum sanayide.
maslak sanayide eskiden beri nadir kupon araçlar vardır.. tamirhaneleri gezerseniz içerde branda ile örtülü bir sürü yapılmayı bekleyen araçlar bulabilirsiniz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Belki orada şirin bir Porsche 356 vardır![]()
Kartal otosanayi bosch servisinde yeni toplanmış
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)