User Tag List

Sayfa 30/132 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
2495 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Türkiye'de Nadir Bulunan Otomobiller

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

#NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

#NeMutluTÜRKÜMDiyene!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence yanlış yapıyorsun bütün resimleri ilk mesajını editleyerek koysan son mesajada yeni resim eklenmişdir ilk mesaja desen bence daha güzel olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide bar, en azından e30 e60 gibi araçları koymayalım bu konuya , konu ile alakasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide bar, en azından e30 e60 gibi araçları koymayalım bu konuya , konu ile alakasız..
    zaten konu ile alakasız araçların resmi konudan kaldırılsa konu 30 sayfadan 10 sayfaya düşer bir sürü gereksiz nadir değil sadece zengin araçları var.. yani parası olanın çok rahat alabiliceği ulaşabiliceği ve zengin semtlerinde bolca olan araçlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten konu ile alakasız araçların resmi konudan kaldırılsa konu 30 sayfadan 10 sayfaya düşer bir sürü gereksiz nadir değil sadece zengin araçları var.. yani parası olanın çok rahat alabiliceği ulaşabiliceği ve zengin semtlerinde bolca olan araçlar..
    abi yani bana karsi bi durum mu anlayamadim ancak her fotoğrafların ardından aynı tarz yorum yaparak beni eleştiriyosun.

O kadar nadir araba var içine bitane senin/aynı fikirde olduğun bi arkadasin gördüğünüz araba olunca ver yansın ediyorsunuz.

Kusura bakma ama konuda benden sonra en cok mesajı olanlardan biri de sensin.Senin mesajları da insek 30 sayfadan 10 sayfaya iner..

Bireysel bi hatam olduysa sana karşı kusura bakma.Onun dışında da ilk resimler metin belgesinde url olarak kayıtlıydı.

sonrakiler ise (zengin arabaları diye tabir ettiğiniz ) bi arkadaşın bu konudaki merakı üzerine yine metin belgesinde kayıtlı olan linkler doğrultusunda paylaştım.

Son resimler ise yeni üye olduğum bir gruptaki resimler.

Resimleri neden 5 er -6 şar şekilde diyecek olursanız forumda mesajı düşük olanlar/yeni üye olanlara karşı ezme durumu var .Biran önce yükselmek istiyorum
    +
    resimlerin hepsini aynı sayfada paylaşmamaya özen gösteriyorum ki sayfalar kasmasın.
    +
    otomobilleriniz vs. bölümlerinde her postta bir fotoğraf olan konular var.Yani "kin"ininzi anlamak mümkün değil.

Bu mesaj ı asla bireysel algılamayın .

saygılar.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sırf sağdan direksiyonlu diye e60 eklersen, cabrio diye şahin-e30 eklersen bu tepkileri alırsın.

Daha önceden uyardık seni, konu başlığına uygun araçları paylaş diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf sağdan direksiyonlu diye e60 eklersen, cabrio diye şahin-e30 eklersen bu tepkileri alırsın.

Daha önceden uyardık seni, konu başlığına uygun araçları paylaş diye.
    Haklısınız uyardınız da o kadar resim içinden bitane sağdan direksiyonlu e60,bitane de cabrio şahin var diye sorun olacaksa hiç paylaşım yapmam daha iyi.

Yani onların çerezden bi farkı yok.Bu kadar büyümesini algılayamıyorum ki genele bakacak olursanız e60,cabrio şahin vs. olan postlarda genel olarak 6-7 fotoğraflı.Diğerleri 5.yani bu benim niyetimin şöyle olduğunu gösterir ; en az 5 fotoğraf paylaşıcam.Gereksiz olanları da diğerlerinin yanında çerez olarak araya sıkıştırıcam.Ben onları paylaşarak post kasma peşinde değilim.

Zaten elimdeki son fotoğraflardı bunlar.Artık konu üzerinde paylaşımda bulunmam daha da bu tarz sorun olmaz
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sana niye kastım olsun yapma lütfen

ben sadece çok sıradan araçları gördükçe yazasım geliyor mesela bir sayfa öncesine gidiyim eklediğin o garip doğan gereksiz siyah lambo ve corvette sıradan kırmızı lambo sıradan sağdan direksiyonlu e60 chrysler neon galiba o araç zebil gibi var yollarda..
    bunlarda gereksiz.
    ondan bir önceki sayfaya geçersek citroen,corvete c4,mercedes e coupe,ford rs,toyota corolla transam,yiğitin rs bak iki sayfadan kaç araç çıkarttım bunlar nadir değilki ya sıradan yada paran varsa rahat alabiliceğin araçlar..

ben yazıyorsam konuyu sevdiğim için yazıyorum konu özünden sapmasın diye yazıyorum.. bak hatta fikir bile verdim ben olsam bütün o eklediğin resimleri ilk konudaki mesajına eklerim yeni resim ekledikçe ilk mesaja eklerim...
    son mesajada güncel resimler eklenmişdir derim dedim böylece daha çok insan görür insanlar ara sayfaları pek gezmezler çünkü..

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @darkmoon senin dediğin olmaz abi ya hepsini ilk posta eklese biz bakmak için girdiğimizde gördüğümüz resimlerin hepsinin bidaha açılmasını bekliycez kasacak filan gerek yok bence.
    Ama sağdan direksiyonlu diye e60 koymanın anlamı yok hı şu parayla alınacak olan arabaları katman konu başlığıyla alakasız evet nadiren görüyoruz ama o zaman konu başlığı ''Türkiye'de nadir görülen otomobiller'' olarak değiştirilmeli darkmoon'un dediği gibi onlar nadir değil parayla alınabilecek arabalar ama konu genel olarak güzel gerçekten takip ettiğim konu FTgraphic sana da bi kini yok adamın seni tanımıyor etmiyor diye düşünüyorum konuya olan bi düşüncesini paylaşmış alınmana gerek yok kardeşim
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FTqraphic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Resimleri neden 5 er -6 şar şekilde diyecek olursanız forumda mesajı düşük olanlar/yeni üye olanlara karşı ezme durumu var .Biran önce yükselmek istiyorum
    .
    Ben onları paylaşarak post kasma peşinde değilim.

Post kasıyor musun kasmıyor musun ona karar ver önce.

Paylaşımlarında seçici olman için yazıyor arkadaşlar,ama sen hepsine cevap yetiştirmeye çalışıyorsun.

Eleştirileri dikkate almayı denersen konu daha güzel yol alabilir.
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir post a 20 fotoğraf ekleme sınırı vardı bir zamanlar, şimdi nasıl bilmiyorum da öyle ise ilk post a istediğiniz kadar yükleme yapamazsınız.

+ yapsanız da bu sefer ilk sayfa kasmış olacak bir anlamı kalmayacak.

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    excalibur refik tuncerın olması lazım nerde cektınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uqr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Post kasıyor musun kasmıyor musun ona karar ver önce.

Paylaşımlarında seçici olman için yazıyor arkadaşlar,ama sen hepsine cevap yetiştirmeye çalışıyorsun.

Eleştirileri dikkate almayı denersen konu daha güzel yol alabilir.

ikisi çok farklı şeyler dikkat ettiyseniz ;

Post kasıyorum genel olarak ancak nadir olmayan araçları kullanarak ayrı post kasmıyorum.

Yazdıklarımı anlayarak okumanızı tavsiye ediyorum.

edit : ayrıca cevap yetiştiriyorsun ibaresini kabul etmiyorum.Eğer konuyu daha öncelerden takip ettiyseniz görmüşsünüzdür.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisi çok farklı şeyler dikkat ettiyseniz ;

Post kasıyorum genel olarak ancak nadir olmayan araçları kullanarak ayrı post kasmıyorum.

Yazdıklarımı anlayarak okumanızı tavsiye ediyorum.
    Sen burada sana yazan üyelerin ne demek istediklerini anla o kafi.
    Beni bırak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    FTqraphic nickli kardeşimin alınmasına üzüldüm niye ona kastım olsunki benim kimseye kastım yok.. eğer yazıyorsam tam aksine onu seviyorumdurki yazıyorum.. günde onlarca konuya giriyorum heleki karşılıklı polemik oluşabilicek arkadaşlarımın konularına yazmamaya çok özen gösteriyorum.. ama bazende öyle gereksiz araçlar konuluyorki az bile susuyorum diye düşünüyorum hani konu güzel açılmış iyi başlamış kötü gitmesin.. yoksa 40. sayfalarda artık murat 124 ler doğan slx ler falan görmeye başlıycaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uqr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen burada sana yazan üyelerin ne demek istediklerini anla o kafi.
    Beni bırak.
    Tamam sorun yok o halde.

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FTqraphic nickli kardeşimin alınmasına üzüldüm niye ona kastım olsunki benim kimseye kastım yok.. eğer yazıyorsam tam aksine onu seviyorumdurki yazıyorum.. günde onlarca konuya giriyorum heleki karşılıklı polemik oluşabilicek arkadaşlarımın konularına yazmamaya çok özen gösteriyorum.. ama bazende öyle gereksiz araçlar konuluyorki az bile susuyorum diye düşünüyorum hani konu güzel açılmış iyi başlamış kötü gitmesin.. yoksa 40. sayfalarda artık murat 124 ler doğan slx ler falan görmeye başlıycaz
    Illaki aramızda bireysel bir sorun yok birbirimizi tanımıyoruz bile ancak hak verirsiniz ki ortada bi çaba/emek var sürekli olumsuz yorum bi anda patladım işte.Ö.M de attim zatten.
    Yani emin olun bende bu konu altında yorum gördükçe olumlu/olumsuz birşeyler başardığımı düşünüp ona göre gerekeni yapıyorum.

Böyle tepkiler beklemedim haklı olarak.
    Genel olarak Haddimi aştıysam affola
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle emeğine saygı duyarım. O kadar paylaşım yapıyorsun vakit ayırıyorsun.

Zira bu konu gereksiz ya da boş görülseydi çoktan silinmiş ya da kilitlenmişti emin olabilirsin.

Tek istediğimiz sadece eklediğin araçlara önce bir bak.Direk copy paste değil de biraz özenli çalış. Bazıları nadir değil örneğin son postundaki e30 ve w124 cabrio gibi. sahibinden de tek tük değil 5-10 hatta daha fazla bulunabilecek araçları koyma.Ya da tavanı kesilmiş şahini koyma bunlar nadir araçlar değiller yani özel bir tarafı yok sadece farklılar.Demek istediğimiz bu.

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sıte kendı olan herkesı sever ıster 1 mesajın olsun ıster 80 yasında ol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)