bence yanlış yapıyorsun bütün resimleri ilk mesajını editleyerek koysan son mesajada yeni resim eklenmişdir ilk mesaja desen bence daha güzel olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
abi yani bana karsi bi durum mu anlayamadim ancak her fotoğrafların ardından aynı tarz yorum yaparak beni eleştiriyosun.
O kadar nadir araba var içine bitane senin/aynı fikirde olduğun bi arkadasin gördüğünüz araba olunca ver yansın ediyorsunuz.
Kusura bakma ama konuda benden sonra en cok mesajı olanlardan biri de sensin.Senin mesajları da insek 30 sayfadan 10 sayfaya iner..
Bireysel bi hatam olduysa sana karşı kusura bakma.Onun dışında da ilk resimler metin belgesinde url olarak kayıtlıydı.
sonrakiler ise (zengin arabaları diye tabir ettiğiniz ) bi arkadaşın bu konudaki merakı üzerine yine metin belgesinde kayıtlı olan linkler doğrultusunda paylaştım.
Son resimler ise yeni üye olduğum bir gruptaki resimler.
Resimleri neden 5 er -6 şar şekilde diyecek olursanız forumda mesajı düşük olanlar/yeni üye olanlara karşı ezme durumu var .Biran önce yükselmek istiyorum
+
resimlerin hepsini aynı sayfada paylaşmamaya özen gösteriyorum ki sayfalar kasmasın.
+
otomobilleriniz vs. bölümlerinde her postta bir fotoğraf olan konular var.Yani "kin"ininzi anlamak mümkün değil.
Bu mesaj ı asla bireysel algılamayın .
saygılar.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Sırf sağdan direksiyonlu diye e60 eklersen, cabrio diye şahin-e30 eklersen bu tepkileri alırsın.
Daha önceden uyardık seni, konu başlığına uygun araçları paylaş diye.
Haklısınız uyardınız da o kadar resim içinden bitane sağdan direksiyonlu e60,bitane de cabrio şahin var diye sorun olacaksa hiç paylaşım yapmam daha iyi.
Yani onların çerezden bi farkı yok.Bu kadar büyümesini algılayamıyorum ki genele bakacak olursanız e60,cabrio şahin vs. olan postlarda genel olarak 6-7 fotoğraflı.Diğerleri 5.yani bu benim niyetimin şöyle olduğunu gösterir ; en az 5 fotoğraf paylaşıcam.Gereksiz olanları da diğerlerinin yanında çerez olarak araya sıkıştırıcam.Ben onları paylaşarak post kasma peşinde değilim.
Zaten elimdeki son fotoğraflardı bunlar.Artık konu üzerinde paylaşımda bulunmam daha da bu tarz sorun olmaz
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
sana niye kastım olsun yapma lütfen![]()
ben sadece çok sıradan araçları gördükçe yazasım geliyor mesela bir sayfa öncesine gidiyim eklediğin o garip doğan gereksiz siyah lambo ve corvette sıradan kırmızı lambo sıradan sağdan direksiyonlu e60 chrysler neon galiba o araç zebil gibi var yollarda..
bunlarda gereksiz.
ondan bir önceki sayfaya geçersek citroen,corvete c4,mercedes e coupe,ford rs,toyota corolla transam,yiğitin rs bak iki sayfadan kaç araç çıkarttımbunlar nadir değilki ya sıradan yada paran varsa rahat alabiliceğin araçlar..
ben yazıyorsam konuyu sevdiğim için yazıyorum konu özünden sapmasın diye yazıyorum.. bak hatta fikir bile verdim ben olsam bütün o eklediğin resimleri ilk konudaki mesajına eklerim yeni resim ekledikçe ilk mesaja eklerim...
son mesajada güncel resimler eklenmişdir derim dedim böylece daha çok insan görür insanlar ara sayfaları pek gezmezler çünkü..![]()
@darkmoon senin dediğin olmaz abi ya hepsini ilk posta eklese biz bakmak için girdiğimizde gördüğümüz resimlerin hepsinin bidaha açılmasını bekliycez kasacak filan gerek yok bence.
Ama sağdan direksiyonlu diye e60 koymanın anlamı yok hı şu parayla alınacak olan arabaları katman konu başlığıyla alakasız evet nadiren görüyoruz ama o zaman konu başlığı ''Türkiye'de nadir görülen otomobiller'' olarak değiştirilmeli darkmoon'un dediği gibi onlar nadir değil parayla alınabilecek arabalar ama konu genel olarak güzel gerçekten takip ettiğim konu FTgraphic sana da bi kini yok adamın seni tanımıyor etmiyor diye düşünüyorum konuya olan bi düşüncesini paylaşmış alınmana gerek yok kardeşim![]()
ikisi çok farklı şeyler dikkat ettiyseniz ;
Post kasıyorum genel olarak ancak nadir olmayan araçları kullanarak ayrı post kasmıyorum.
Yazdıklarımı anlayarak okumanızı tavsiye ediyorum.
edit : ayrıca cevap yetiştiriyorsun ibaresini kabul etmiyorum.Eğer konuyu daha öncelerden takip ettiyseniz görmüşsünüzdür.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
FTqraphic nickli kardeşimin alınmasına üzüldüm niye ona kastım olsunki benim kimseye kastım yok.. eğer yazıyorsam tam aksine onu seviyorumdurki yazıyorum.. günde onlarca konuya giriyorum heleki karşılıklı polemik oluşabilicek arkadaşlarımın konularına yazmamaya çok özen gösteriyorum..ama bazende öyle gereksiz araçlar konuluyorki az bile susuyorum diye düşünüyorum
hani konu güzel açılmış iyi başlamış kötü gitmesin.. yoksa 40. sayfalarda artık murat 124 ler doğan slx ler falan görmeye başlıycaz
![]()
Tamam sorun yok o halde.
Illaki aramızda bireysel bir sorun yok birbirimizi tanımıyoruz bile ancak hak verirsiniz ki ortada bi çaba/emek var sürekli olumsuz yorum bi anda patladım işte.Ö.M de attim zatten.
Yani emin olun bende bu konu altında yorum gördükçe olumlu/olumsuz birşeyler başardığımı düşünüp ona göre gerekeni yapıyorum.
Böyle tepkiler beklemedim haklı olarak.
Genel olarak Haddimi aştıysam affola![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Öncelikle emeğine saygı duyarım. O kadar paylaşım yapıyorsun vakit ayırıyorsun.
Zira bu konu gereksiz ya da boş görülseydi çoktan silinmiş ya da kilitlenmişti emin olabilirsin.
Tek istediğimiz sadece eklediğin araçlara önce bir bak.Direk copy paste değil de biraz özenli çalış. Bazıları nadir değil örneğin son postundaki e30 ve w124 cabrio gibi. sahibinden de tek tük değil 5-10 hatta daha fazla bulunabilecek araçları koyma.Ya da tavanı kesilmiş şahini koyma bunlar nadir araçlar değiller yani özel bir tarafı yok sadece farklılar.Demek istediğimiz bu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)