Lotus şahane duruyor, camdaki Türk bayrağı ise ayrı güzel tabi :)
Printable View
Lotus şahane duruyor, camdaki Türk bayrağı ise ayrı güzel tabi :)
Zevkli adammış vesselam.
Bu araç %99 amcamın eski aracı. Babam gençlik yıllarında İstanbulda iken kullanmış belirli süre. Şanzıman problemi ve masrafı yüzünden satmışlar zamanında parçası bulunmadığı için. Orjinal resimleri bende duruyor :) Akşama taratır koyarım siyah beyaz tabiki.
Alak olm sana bi tane, zengin adamsın :D
hahaha geregi yok panpisim sana alalim :)
Evoranın sahibi bizim okuldan biri. Arabadanda anlayan birisi. Tahminim buraya üyedir ama yazdığını pek sanmıyorum:)
Şaka maka helal olsun ,ilk kez görüyorum Şamil'i.
Şamil S-74 S-74 2012 Model 280.000 EUR Sahibinden satılık sıfır Kırmızı renk - 105668000
emeğe saygı duyuyorumda
arkadan çok çirkin ya
Tasarımı haricinde bir özgünlüğü yok sanırım..
Evet, yapan büyük bir cesaret örneği gösterip girişmiş bu işe. Ama "yalapşap" bir araç olmuş bana göre.
Edit: Şamil için çıkıp sen yap seninkini görelim diyenler olacaktır ya da düşünenler. Saygı duyarım. Ancak en azından birazcık da olsa göze hitap edebilmeli bu süper spor kategorisindeki araç diye düşünüyorum.
@JapanvsGermany
Evet arabamızın fotolarını buldum babamın üniversite dönemine ait aynı araç, plakasıda aynı kalmış, eğer sahibine ulaşabilirseniz ilk sahibinde orjinal fotosu varmış isterse çoğaltıp yollayabiliriz kendisine hatta babam aracı kullanmayıda çok ister olurda denk geldiğinizde sölerseniz çok sevinirim.
Bizdeki hali:
http://img571.imageshack.us/img571/4382/fotorafm.jpg
Yeni hali;
[IMG]http://www.clanbbw.com/publicimg/dat...es/jag1sas.JPG[/IMG]
vaay süper :D
#735 süper bir anı olmuş vay be.pilakada aynı kalmış :)
@Bar35
Baran çok güzel bir tevafuk olmuş. Ama sizdeki düz jant kapaklı hâli daha güzelmiş, daha bir orijinalmiş.:)
klastik otomobilciler genelde plakaları değiştirmiyorlar zaten plakadan birçok araç tanınıyor kendi forumlarında once sonra diye konuları var birçok aracın geçmişini dokmuşler çok hoşuma gitmişti