Sondan bir önceki fotoda tavan kapalıyken göze çok hoş geliyor. Bu sefer olmuş.
her astra cabrio çıkdığında böyle çok beğeniliyorda iş realiteye gelince resimde beğenildiği ile kalıyor insanlar gene bmw mercedes renault pegoutlara yöneliyor cabrioda..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
farlarda biraz LFA çizgisi seziyorum sankiama gerçekten çok beğendim, beyazı ya da kırmızısı yıkım olur.
![]()
"Korkmadık, savaştık"
mükemmel görünüyor... şimdiye kadar gördüğüm en güzel cabrio diyebilirim.
bi türlü sevemedim fotoraflarda çok güzel ama yakından hep iri bu kasalar
ama coupesi bide opc 4 çekerini yaparlarsa tadından yenmez o ayrı![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Opel bu kasayla iyi bir açık yakaladı.. Başarılı görünüyor..
Twintop kesinlikle harikaydı.. Bu araba twintopı silmiş atmış.. Ah bi de tente olmasaydı sonraki arabam mutlaka bu olurdu! Aşk ın tanımı olmus..
tam piyasa arabası olmuş harika
Araç çok şık çok güzel olmuş. Ama koltukların şeklini beğenmedim. Cabrio bir araçta koltukların modelide çok önemli.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
fena durmuyor ama gerçekte görmek lazım, fotograflar yanıltıcı olabiliyor.. bu arada 1.4 lt nasıl az yakacak cabrio'da merak ettim?
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
bir cabrio anca bukadar güzel olur. yorum yapmadan gecemedım bir merso yada bmw den daha elit duruyor
Tek kapı ve üstü açılmış bir insignia gibi.Kesinlikle muhteşem birde 2.0d bi turbo biraz daha beygirli olsaymış şaka makineside olabilirmiş bence..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)