Burası benim çok iyi takip ettiğim kolay kolay yorum yapmadığım ama günde ortalama 1 saatten fazla keyifle zaman geçirdiğim ve bilgi edinmeye çalıştığım bir forum sitesi ancak sohbet bölümünün off topic olmasından kaynaklı mıdır nedir bilinmez, haber sitelerine düşen haber konu olarak açılıyor yahu bir konu açılır haberler onun altında paylaşır anlarım ama her habere konu açılmaz, bir çok kişi daha önce konu açılmış mı bakmadan direk konu açıyor ve gerekli gereksiz herşey için konu açılıyor, hadi açıldı ipin ucu öyle yada böyle kaçtı yahu insan bir düşünür burada arkamı toparlayan 5-10 tane yönetici var, bu insanlara yazık bunlarında işi gücü olabilir adamların vaktini çalıyorum der, konu açıp yeri burası değilse yönetici arkadaşlar taşısın diye yazılıyor, yahu arkadaş o konuyu açacak kadar türkçen varsa bölümlerin altında yazan yerleride okur konunu doğru yere açarsın!
KONU TÜRKÇEYE GELMİŞKEN ASIL DAYANAMADIĞIM YER BURASI VE EN ÖNEMLİSİ BU!
Bakın; " http://www.techturkey.com/forum/sohb...yacim-var.html " böyle bir konu olunca mangalda kül bırakmıyoruz, milliyetçiliğe gelince ağzımızda bıçak terörist kovalamaya gideriz ama nedendir bilinmez bir türlü;
HERKES ≠ herkez
OLACAK ≠ olucak
GETİRECEĞİM ≠ getirecem
CİLT ≠ cild
MİNİBÜS ≠ minübüs ve daha nicelerini o milliyetçi çenelerimiz ve ellerimize hakim olup doğru kullanmayı beceremiyoruz. Şuan yazarken farkettim kelimeyi yanlış yazınca altı çiziliyor yahu yazarken buna da mı bakmıyoruz allah aşkına, bunun altı niye çizili diye hiç mi sormuyoruz?
sakın yanlış anlaşılmasın her gün Kanal D'ye mail atıyorum M.Ali BİRAND İSTANBUL'a ISTANBUL demeyi bıraksın diye ama bir türlü düzeltmiyor. Umarım ne demek istediğim doğru anlaşılır.
BU ÇOK GEREKLİ KONUYU AÇIP YER İŞGAL ETTİĞİM İÇİNDE AYRICA ÖZÜR DİLERİM