Fabrika verisinin altı olmaz zateno adamlar sineğin yağını çıkartıp o verileri yazıyorlar.. fabrika verisini şehir içi yakışda tuturmak bile zordur genelde 1 litre falan fazla olur büyük hacimli araçlarda 1 litrenin üstünde bile olduğu olur.
Fabrika verisinin altı olmaz zateno adamlar sineğin yağını çıkartıp o verileri yazıyorlar.. fabrika verisini şehir içi yakışda tuturmak bile zordur genelde 1 litre falan fazla olur büyük hacimli araçlarda 1 litrenin üstünde bile olduğu olur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben fabrika verilerinin altında çook yol gittim.5.8 fabrika verili carismayla 450 km. yolu 4.8 otalamayla gittim ki ortalamam 5 in üstüne kolay kolay çıkmazdı.
Arkadaşım sen de 0 jettayla takasa bak.Bakalım bayii ne isteyecek üste.Olmadı 3 ay beklersin arabasız kalacak değilsin ya.
Nadide şeyler değerlidir.
fiyat fazla dizelden sonra yakıt bence üzebilir.golf comfort tdı bakın bence illede vw alacaksanız 2010-11 model bulunabilir.şimdiden hayırlı olsun.![]()
bahseldillen şehiriçi yakıt değerleri elma ile armutu karıştırmamak lazım uzun yol verisi burda konuşulmuyor uzun yolda 90km sabit hızda aracın yaktığı veriyi yazar fabrikalar siz ayağınızın altında yumurta varmış gibi gaza basarsanız uzun yolda fabrika verisininde altında yakarsınız burda konuşulan şehir içi yakıt değerleri istanbul gibi dur kalk trafikde öyle bir lüksünüz yok şehir içi trafiği zaten belli gidebiliceğiniz yol belli daha doğrusu gidemiyceğiniz yol belli trafik hiç kımıldamadığı için....
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
jetta çok yakmaz da, benzin çok cep yakar![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bence uzak dur dizelden sonra benzinli üzer seni
Hocam hazır dizel aracınızı verip üstüne dünya para verip benzinli düşünüyorsunuz günümüz benzin fiyatlarında...Ben olsam düşünmezdim bile , tdi jetta alabiliyorsanız tavsiye ederim altın değerinde bir araçtır
Hoşlanmıyorum küçük hactback araçlardan çok ağır ve şık bir duruşu var jettanın 2-3 dokunuşla nokta olacağını düşünüyorum![]()
Valla şuan kime sorsam değer meğer demiyor çok yakıyor diyorlar kafam çok karıştı
Teşşekür ederim düşünceleriniz
Valla şuan öyle yapıcam adamlar sıfır araç parası istiyorlar herhangi bir espirisi kalmıyor işin yani ama benzin olayı soğutuyor insanı hani düşünmüyor değilim çünki bindiğim araç şuan gerçekten az yakıyor
Şuan çok sıkı araştırma arafesindeyim ama kimseden olumlu cevap alamadım he araç hakkında değil dizelden sonra benzinlinin üzeceğini ve üst 19.000 çok istemeleri hakkında.
Çok açıklayacı bir yorum olmuş teşşekürler![]()
![]()
Heralde yakmaz yani berkant arkadaşım harici herkes yakmaz dedi ne yapim ben şimdi kafam çok karıştı![]()
Herkes dizelini öneriyor zaten dizelini tavsiye ediyorlar yani bindiğim araç benzinli araç olupta tsi geçseydim çok fark etmezdi şuan focustan çok memnununm her konuda...
bizim kullandığımız araç yakıyor rıdvan. diğer arkadaşlar yakmıyor diyorlarsa, doğrudur. arabada sorun yok diye biliyorum, ben sana gördüğümü yaşadığımı söylüyorum. bu tsi jetta, 10 litreleri görüyor.
vw'nin sitesinde şehiriçi 8.2 lt yazan bir aracı nasıl da becerip bazıları 7.5 litre yaktırabiliyor anlamak güç. adamlar laboratuar testlerinde 8.2 yaktırıyor, bizimkiler normalde 7.5 lt.. vay arkadaş helal.
onlar çünkü şehir içi gitmiyorlar sabit düzenli hızlarla ara sıra ışıklarda yada hafif trafiğe denk gelerek gidiyorlar ama şehir içinde oldukları için şehir içinde bu kadar yakıyorum diyorlar..
ben onu diyenleri buyursun göriyim 5 gün boyunca her gün iş dağılış vakti maslakdan bostancıya gitsinler görelim araçları ne yakıyor..![]()
tsı motora kullanırken arabaya yüklenmezseniz nerdeyse bir dizel kadar az yakabilir ama basarsanız 15 hatta 20 litreleri görürsünüz.ben uzun yolda 6.5 litreye kadar düşürdüm sabit hız 120 km yle sehir halindeyken.bence mantıklı bir takas olucaktır birde sunroof olaymış tadından yenmezmiş![]()
Bende focus kullaniyorum almak istedigin aracin s.ici 8.2 yaktigini dusunursek 100 km.de 40 tl yakarsin. Focusla 25 krs.a gezmek varken ustune 19000 vermek ve sifir fiyatina 2.el almak bence mantiksiz.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
senin focus yakıyor 25 kuruş bu araba yakıyor 40 kuruş sen düşün ve belki kafa kafaya gidersin bu arabayla en fazla yarın boy fark atar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)