User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Takas ? VW JETTA 1.4TSİ ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fabrika verisinin altı olmaz zateno adamlar sineğin yağını çıkartıp o verileri yazıyorlar.. fabrika verisini şehir içi yakışda tuturmak bile zordur genelde 1 litre falan fazla olur büyük hacimli araçlarda 1 litrenin üstünde bile olduğu olur.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fabrika verisinin altı olmaz zateno adamlar sineğin yağını çıkartıp o verileri yazıyorlar.. fabrika verisini şehir içi yakışda tuturmak bile zordur genelde 1 litre falan fazla olur büyük hacimli araçlarda 1 litrenin üstünde bile olduğu olur.
    Ben fabrika verilerinin altında çook yol gittim.5.8 fabrika verili carismayla 450 km. yolu 4.8 otalamayla gittim ki ortalamam 5 in üstüne kolay kolay çıkmazdı.
    Arkadaşım sen de 0 jettayla takasa bak.Bakalım bayii ne isteyecek üste.Olmadı 3 ay beklersin arabasız kalacak değilsin ya.
    Nadide şeyler değerlidir.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat fazla dizelden sonra yakıt bence üzebilir.golf comfort tdı bakın bence illede vw alacaksanız 2010-11 model bulunabilir.şimdiden hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben fabrika verilerinin altında çook yol gittim.5.8 fabrika verili carismayla 450 km. yolu 4.8 otalamayla gittim ki ortalamam 5 in üstüne kolay kolay çıkmazdı.
    Arkadaşım sen de 0 jettayla takasa bak.Bakalım bayii ne isteyecek üste.Olmadı 3 ay beklersin arabasız kalacak değilsin ya.
    bahseldillen şehiriçi yakıt değerleri elma ile armutu karıştırmamak lazım uzun yol verisi burda konuşulmuyor uzun yolda 90km sabit hızda aracın yaktığı veriyi yazar fabrikalar siz ayağınızın altında yumurta varmış gibi gaza basarsanız uzun yolda fabrika verisininde altında yakarsınız burda konuşulan şehir içi yakıt değerleri istanbul gibi dur kalk trafikde öyle bir lüksünüz yok şehir içi trafiği zaten belli gidebiliceğiniz yol belli daha doğrusu gidemiyceğiniz yol belli trafik hiç kımıldamadığı için. ...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jetta çok yakmaz da, benzin çok cep yakar
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç highline sa jantı çok kollu 17 inç olması gerekmez mi

JusticeForAll
    Misafir
    bence uzak dur dizelden sonra benzinli üzer seni

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 tsi motor 10 litre yakmaz şehir içinde...Ben sürekli 2500 devirde vites yükselterek 7.5 litre yaktığımı biliyorum tsi ile...Haa tabi gaza basarsanız işler değişir tabi...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç highline sa jantı çok kollu 17 inç olması gerekmez mi
    porto jant sadece ilk paketde geldi, highline veya comfortline'larda. Şuan highline-comfortline standart 5 kollu var.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkant_R32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzin fiyatlarının 5 liraya dayandığı şu günlerde dizelden inip, benzinli arabaya binmek mantıklı değil bence. bu araba şehir içinde ortalama 10 litre yakıyor. 1.2 tsi olsa bir nebze yine de ama eğer çok gezen biriyseniz, yakıtı üzer.

kısacası, ben olsam almazdım.
    10 litre nedir 4çeker 1.4 tsi 160 lık tiguan la istanbul trafiğinde ben o ortalamalara hiö çıkamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam hazır dizel aracınızı verip üstüne dünya para verip benzinli düşünüyorsunuz günümüz benzin fiyatlarında...Ben olsam düşünmezdim bile , tdi jetta alabiliyorsanız tavsiye ederim altın değerinde bir araçtır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    porto jant sadece ilk paketde geldi, highline veya comfortline'larda. Şuan highline-comfortline standart 5 kollu var.
    yeni golf'te 225/45/17 var highline'larda abartmışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22 yaşında adam daha spor birşeyler baksa ya

giulietta olabilir mesela. jettaya vereceğin fiyatlara distinctive+dizel bulabilirsin.
    Hoşlanmıyorum küçük hactback araçlardan çok ağır ve şık bir duruşu var jettanın 2-3 dokunuşla nokta olacağını düşünüyorum

Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkant r32 arkadasım

10 litre biraz çok fazla bi deger

fabrika verilerinin biraz altında yakabiliyor bazı araçlar kullanm stiline göre degişir kimisi yakarak kullanır kımısı sakın kullanır bu cok büyük farkettiriyor biliyorsundur
    Valla şuan kime sorsam değer meğer demiyor çok yakıyor diyorlar kafam çok karıştı

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşşekür ederim düşünceleriniz

Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla şuan öyle yapıcam adamlar sıfır araç parası istiyorlar herhangi bir espirisi kalmıyor işin yani ama benzin olayı soğutuyor insanı hani düşünmüyor değilim çünki bindiğim araç şuan gerçekten az yakıyor

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyat fazla dizelden sonra yakıt bence üzebilir.golf comfort tdı bakın bence illede vw alacaksanız 2010-11 model bulunabilir.şimdiden hayırlı olsun.
    Şuan çok sıkı araştırma arafesindeyim ama kimseden olumlu cevap alamadım he araç hakkında değil dizelden sonra benzinlinin üzeceğini ve üst 19.000 çok istemeleri hakkında.

Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence uzak dur dizelden sonra benzinli üzer seni
    Çok açıklayacı bir yorum olmuş teşşekürler

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tsi motor 10 litre yakmaz şehir içinde...Ben sürekli 2500 devirde vites yükselterek 7.5 litre yaktığımı biliyorum tsi ile...Haa tabi gaza basarsanız işler değişir tabi...
    Heralde yakmaz yani berkant arkadaşım harici herkes yakmaz dedi ne yapim ben şimdi kafam çok karıştı

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam hazır dizel aracınızı verip üstüne dünya para verip benzinli düşünüyorsunuz günümüz benzin fiyatlarında...Ben olsam düşünmezdim bile , tdi jetta alabiliyorsanız tavsiye ederim altın değerinde bir araçtır
    Herkes dizelini öneriyor zaten dizelini tavsiye ediyorlar yani bindiğim araç benzinli araç olupta tsi geçseydim çok fark etmezdi şuan focustan çok memnununm her konuda...

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda focus kaç lt yakıyor?

Berkant_R32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim kullandığımız araç yakıyor rıdvan. diğer arkadaşlar yakmıyor diyorlarsa, doğrudur. arabada sorun yok diye biliyorum, ben sana gördüğümü yaşadığımı söylüyorum. bu tsi jetta, 10 litreleri görüyor.

vw'nin sitesinde şehiriçi 8.2 lt yazan bir aracı nasıl da becerip bazıları 7.5 litre yaktırabiliyor anlamak güç. adamlar laboratuar testlerinde 8.2 yaktırıyor, bizimkiler normalde 7.5 lt.. vay arkadaş helal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vw'nin sitesinde şehiriçi 8.2 lt yazan bir aracı nasıl da becerip bazıları 7.5 litre yaktırabiliyor anlamak güç. .
    onlar çünkü şehir içi gitmiyorlar sabit düzenli hızlarla ara sıra ışıklarda yada hafif trafiğe denk gelerek gidiyorlar ama şehir içinde oldukları için şehir içinde bu kadar yakıyorum diyorlar..
    ben onu diyenleri buyursun göriyim 5 gün boyunca her gün iş dağılış vakti maslakdan bostancıya gitsinler görelim araçları ne yakıyor..

Huseyin0727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tsı motora kullanırken arabaya yüklenmezseniz nerdeyse bir dizel kadar az yakabilir ama basarsanız 15 hatta 20 litreleri görürsünüz.ben uzun yolda 6.5 litreye kadar düşürdüm sabit hız 120 km yle sehir halindeyken.bence mantıklı bir takas olucaktır birde sunroof olaymış tadından yenmezmiş

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende focus kullaniyorum almak istedigin aracin s.ici 8.2 yaktigini dusunursek 100 km.de 40 tl yakarsin. Focusla 25 krs.a gezmek varken ustune 19000 vermek ve sifir fiyatina 2.el almak bence mantiksiz.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin focus yakıyor 25 kuruş bu araba yakıyor 40 kuruş sen düşün ve belki kafa kafaya gidersin bu arabayla en fazla yarın boy fark atar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)