User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: bu hırsızlara ne gibi bir fantazi uygulamak lazım............

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dava kabul edilmemiş kardeşim hayırlı uğurlu olsun itlerin attığı yemi savcı yutmamış ve size yaralamadan açılmak istenen dava onaylanmamış hırsızlık sırasında yakalanmak istenirken zorunlu olarak kullanılan güç olarak görülmüş sizin onlara bulunduğunuz darp yani sizlik hiçbişi yok yine onlar ceza alırmıyım die düşünmeye devam etsin şerefsizler

Murat Özcan
    Misafir
    Keşke hiç geri almasaydınız şikayetinizi

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dava kabul edilmemiş kardeşim hayırlı uğurlu olsun itlerin attığı yemi savcı yutmamış ve size yaralamadan açılmak istenen dava onaylanmamış hırsızlık sırasında yakalanmak istenirken zorunlu olarak kullanılan güç olarak görülmüş sizin onlara bulunduğunuz darp yani sizlik hiçbişi yok yine onlar ceza alırmıyım die düşünmeye devam etsin şerefsizler
    OOO YEEEAAA , ama mahkememiz var 1 ay sonra e devletten baktım napım orda? şikayetci olimmi allaha mı havale edim.
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OOO YEEEAAA , ama mahkememiz var 1 ay sonra e devletten baktım napım orda? şikayetci olimmi allaha mı havale edim.
    valla kardeşim o senin biliceğin iş şuan yine sen her açıdan mağdur durumda gözüküosun mahkemede eğer şikayetçi olmazsan alıcakları bi ceza yok açıkçası ama olursan dışardan ceza alırlar ve o cezayı eninde sonunda yargıtaydan gelince yatarlar ben olsam şikayetçi olurdum çünkü bunun gibilerin milletin hakkını yemesi benm gücüme gidiyo üstelik bide yanlarına kar kalınca yuzsuz bi şeklde yapmaya devam ediolar aynı şeyi tabi bu benim düşüncem seçim senin

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeşim o senin biliceğin iş şuan yine sen her açıdan mağdur durumda gözüküosun mahkemede eğer şikayetçi olmazsan alıcakları bi ceza yok açıkçası ama olursan dışardan ceza alırlar ve o cezayı eninde sonunda yargıtaydan gelince yatarlar ben olsam şikayetçi olurdum çünkü bunun gibilerin milletin hakkını yemesi benm gücüme gidiyo üstelik bide yanlarına kar kalınca yuzsuz bi şeklde yapmaya devam ediolar aynı şeyi tabi bu benim düşüncem seçim senin
    düşünmeye gerek yok panpa adamın dibisin tabiki şikayetci olucam şahitlerle cok sagol ya valla. cok teşekkür ederim.
    Alcatraz GTI-6

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle sikayetci ol .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünmeye gerek yok panpa adamın dibisin tabiki şikayetci olucam şahitlerle cok sagol ya valla. cok teşekkür ederim.
    ne demek olabiliceğim her konuda her zaman elimden geleni yaparım geçmiş olsun sanada ayrıca o iti dövmeklede iyi yapmışsın dayak yedikleri zaman içim rahatlıyo biraz

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuda hırsızı bağlayıp kuyuya salarlar üstünede kapağı kapatıp bekletirler 1-2 gün fln

neyse karşı dava açın bence

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti, dükkanında suç üstü yakaladığı hırsızı bayıltana kadar dövüp polis çağırmıştı. 2 tarafta birbirinden şikayetçi olmuştu. Hırsız beraati alırken arkadaşım darp suçlaması ile yıllar boyu mahkemelerde uğraşmıştı

Ülkemizdeki kanunlar kanun değil maalesef...

BİLAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkılmıcaksanız kısaca ben de bu oleyla ılgılı başımdan gecenı anlatmak ıstedım ..

kısaca adamın bırıne dırsegı vurunca adam yere yapıstı ve adam polıs cagırıp benden şıkayetcı oldu ama adam hak etmıştı bunuda belırtıyım neyse normalde ben sucluyum ama bende adamdan hakaretten kufurden şikayetcı oldum .

bende arkadaş gıbı başta korktum ama mahkemede hakım şunu dedı ya barışırsınız yada ıkınıze bırden ceza keserım dedı .bızde mecburen b arıştık yanı adamlar hırsızlıktan sende normalde darpten hakım karşısına cıkacaksınız ama hakım neyın ne oldugunu ıyı bıldıgınden sana ceza vermez buşuna tedırgın olma.

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şikayetçi olun lütfen. Nekadar içerde kalırlarsa, başka hırsızlık yapacakları kişilerede faydanız olur. Geçmiş olsun. Allah bu şerefsizlerden uzak etsin.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı abi sen götü kurtarmısın şikayetçi ol bir daha atarlanırsalar milli sporumuzu yakından gösterirsin ilerleyen tarihte

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayak yedikten sonra darp raporu aldılarmı biliyormusunuz ??? Ve dayak attığınızı gören şahitleri varmı bunlar çok önemli gerisi boş yani...

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum senın işin bizimkindende zor vlla. nasıl bir ülkede yaşıyoruz aklım almıyor.
    adamlar işkence yaptılar falan demişler ifadelerinde...neyseki polisler yardımcı olucaklar bakalım bekliyoruz...Aralık ayında mahkememiz var...*** işler bunlar ya hiç karışmıcaksın...

Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş göremez raporunu neye göre almışlar çok merak ediyorum. hırsızlık bir meslek dalı oldu da haberimiz mi yok. "vallah gece evlere giremiyorum hagim bey.
    2 tanesi oto yıkamada çalışıyomuş her yıkamada olduğu gibi göçmen gürcü çıktı adamalar..diğeri tekstil fabrikasında işçi onlar namusuyla çalışıyo biz semtin serserileriyiz aq

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayeti geri aldıgınızdan sonrasında yapılabiliecek pek bişey yok en azından ben bunu boyle biliyorum cunku donemınde basımıza gelmıstı bu tür bir olay aranızda para vererek anlastınızmı diye sorguluyorlar bu sefer

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahin K için benim bi teklifim var ama sölemem
    herkesin ortak fikri tünay K
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun arkadaşım. benimde buna benzer bir olaylar şantiyede başıma geldi. birinde,
    şantiyede elektrik taşeronunun gündüz döşediği kablolar, ertesi gün yok oluyordu. Bana olayı bildirdiklerinde çok peşine düştüm ama maalesef hırsızları bulamadık. Bir gece sabaha karşı saat 3 ve beton döküyoruz. Mola verip yemek yiyelim dedim ve kalfayı yemek almaya gönderdim. Neyse yemeğe başladık. Tam o sırada odamın kapısı açıldı ve içeri ağzı yüzü param parça 4 kişi yere düştü. Ulan ne oluyor demeden arkadan elleri sopalı kalabalık bir grup içeri daldı. Ha a... koyum ne oluyor dedim. Gece saat 3. hemen çekmeceden silahı aldım. O sıra sopalı gruptan biri "şefim panik yok , biziz dediler"
    meğer taşeronun canına tak etmiş ve tüm gece pusuya yatmışlar, adamları 4 çuval kablo ile yakalayıp, haşat etmişler. Polis geldi, iki tarafı da götürdü.
    Ne mi oldu? İşte adalet.
    hırsızlar ertesi gün dışarı, bizim elemanın 2 si içeri ve kalanlarla birlikte mahkemeye.
    3 sene oldu ve dava hala devam ediyor.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun
    Yalnız korkutmuş gibi olmak istemem ama böyle durumlarda dövmek vb durumlar başınıza ciddi iş açar bi yakınıma benzeri oldu hakim in tek dediği "sana mı kaldı suçluyu cezalandırmak" idi
    Sonuçta hırsız tam yavuz hırsız oldu haklı olarak dayak atanda bildiğiniz suçlu oldu ceza aldı para cezasına falan dönüştü yanlış hatırlamıyorsam..
    Aman dikkat edin suçsuz yere senelerce yatanların olduğu memlekette yaşıyoruz..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende o yüzden diyorum ya kendinizi tutamayıp döverseniz. öldürüp bir rogara atmak lazım. yoksa başınıza bela açılır. ya dövmeyecen yada yaptın bir hata dövdün gebertip at bi lağama.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)