Cümlenizden ALLAh razı olsun arkadaslar,Hasta olanlarada geçmiş olsun
Şimdiden kendime bi program bile yaptım
Sabahları kemerburgaza ormana gidip yürüyüş falan yapıcam acık havada
Fotoraf cekicem vs vs
Cümlenizden ALLAh razı olsun arkadaslar,Hasta olanlarada geçmiş olsun
Şimdiden kendime bi program bile yaptım
Sabahları kemerburgaza ormana gidip yürüyüş falan yapıcam acık havada
Fotoraf cekicem vs vs
Kesinlikle süper program...Ben tedavi sürecimi eve kapalı geçirdim ama büyük hata etmişim inan bana...Halsizlikten ağrıdan ölsende sakın eve kapama kendini...
Bir hafta oldu kursa gidiyorum inan bana yaşama sevincim umudum mutluluğum yerine geldi...Sakın evde durma...Ben yaptım o hatayı tecrübeyle sabit...
Geçmiş olsun kardeşim inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Gecmis olsun kardesim gerekli yorumlari yapmislar zaten takma kafana tedavini ol zaten cozulecek hersey![]()
çok yakın arkadaşım yakalanmıştı tedavi sonrası iyileşti bir sıkıntı yok şu an. ama sürekli kendine iyi bakmalısın.
2 nakil 10 kusurde kemoterapi aldım. 1.5 sene falan surdutedavi yeni bitti sayılır. seninki bide hodkginmis. Daha kolay atlatırsın.
Sac olaynı dert etme dokuldukten sonra daha fazla cıkıyor. Kusma bulantıda mide ilacı sayesinde olmuyor olsa bile sadece 1 gun surer.
Gecmis olsun sormak istedigin danısacagın bisey varsa cekinmeden sorabilirsin.
allah acil şifalar versin kardeşim yaşın cok genç daha cok yolumuz var güzel günler var allaha sıgın kendine güven herşey yoluna girecektir.
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah en yakın zamanda şifanı verir inşallah , moralini hep yüksek tut yapmayı en çok sevdiğin en çok zevk aldığın şeyleri yap tedavini uygula saçlarını kazıtırsın tedavi sürecinde sonrasında yine uzayacak nede olsa , hiç kendini üzme sıkıca tutun hayata kardeşim
70kusur yaşında b.annem kemoterapide tüm saçlarını kaybetti.İncecik saçları var zaten canımın suan gene eskisi gibi sacları gayet sağlıklı uzadı.
İçini ferah tut,sağlık herşeyden önemli dostum.Bu kötü birşey değil,en nihayetinde hastalık.Saç geri gelir,gelmessede ekiliyo ettiğin derde bak yahu..Bırak git sıfıra vur kafanı olsun bitsin.Kendini rahat hissediceksen insanlara karşı önyargın varsada saçları sıfıra vurdum kökler yenilensin canlansın dersin olur biter.Halsizlik vs evet olabiliyor malesefki.Fakat sen sağlığına tekrar güzelce kavuşcagın gunlerı dusun.Gerisi corap sokugu gibi gelir ALLAH'ın izniyle.
Cok gecmis olsun..
Takma kafana desemde takıcak gibi duruyosun demiyim,cidden takma.Bak hem doktorlarda %100 demişler.İnsanlar %51 oranlı ameliyatlara giriyolar.Yapma kötünün kötüsü var böyle düşün..
- K -
________
Dr.Ecu
çok geçmiş olsun erken teşhis ve yaşın gücünü arttıracaktır moral en önemli ilaç.allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun çok üzüldüm ancak bu kadar bu hastalığı geçirmiş olan varki, çevremde bile çok duyuyorum, grip gibi atlatırsınız inşallah...
Allah yardımcın olsun dostum.. İnancını sağlam tut. Yüce rabbim sana o direnci, iç huzuru vericektir.. Gerisi gelir hayırlısıyla tedavi o bu şu.. Hiçbirşeyi takma kafana bundan sonra..
.
Erken teşhis olması yinede çok iyi.. Ama herkesin dediği gibi kanser hastalığında moral çok önemli.. Yüksek tut.. Kanser hücreleri her insanda mevcut sadece sendebelirgin olarakortaya çıkmış.. Çıkabildiği gibide gidebilir.. Artık çözümü çocuk oyuncağı.. Kemoterapi ve moral bu problemi siler atar.. Saçıda dert etme kökü sende kardeşimÇok geçmiş olsun, umarım atlatırsın.. atlatacaksındırda.. Allah yardımcın olsun, bizlerde buradayız herangi bi ihtiyacın varsa sonuçta kocaman bi aileyiz..
ig: erayender
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)