User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
228 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Nedir bu Lenfoma :(

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun yaşın çok genç zaten birçok arkadaş yazmışlar tedavi oranı en yuksek kanser tipi

onemli olan moralini yüksek tutup gerçekten dikkat etmen ve kesinlikle hastayım moduna girmemen en doğrusu

geçen sene amcama akciger kanseri teşisi kondu 40 yıldır sigara içiyordu 1 günde sigarayı bıraktı ciddi bir tedavi rurecine girdi ve şuan çok şukur durumu çok iyi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklasık 1 ay önce boynumda şişlik oldu doktorlar 1 hafta sonra ameliyat dedi

Başka biyerime sıçramamıs biyopsi yapıldı bugün sonucunu aldım doktorumda kemoterapiyle %90 iyileşiceksin dedi.Ama işte kemoterapide saçları falan dökülüyomus cok halsız kalıyomussun öyle seyler duyunca daralıyorum
    Madem gönül rahatlığıyla yazmışsın rahatsızlığını öncelikle acil şifalar dilerim bol bol dua ve Allaha sığınmanı temenni ediyorum gerçekci olmak gerekirse bunların hepsi imtihan...

Ben yaklaşık 8 aydır hepatit C tedavisi görüyorum hani şu Angelina Jolie ölüyo diye ortalığı ayağa kaldırdıkları hastalık...

Bunları sana destek olmak amacıyla yazıyorum,Çok zor zamanlarım oldu saçlarım şuan 2 numara yazın en civcivli zamanında Bodruma gittim ailemle 1,5 ay kaldım orda ve Bİ BAYAN olarak KELTOŞ KELTOŞ gezdim...

Tedavim çok pahalıydı öncelikle onu belirteyim şükür ki SSK kanser ilaçlarının masrafını üstleniyor tabii hiçbir bedel sağlıktan önemli değil ama ben farklı açılardan yaklaşman adına bunları anlatıyorum...

4 ay hep yatmak zorunda kaldım çünkü dayanılmaz ağrılarım oluyodu hala daha ara arasıtma şeklinde geliyo ama çok az...

Ve benim hastalığımın ortaya çıkmasıda çok ilginçti...Nişanlıydım,nikah günü almak için kan testi vermiştim kanımda çıktı virüs...Zaten öğrenir öğrenmezde tedavime başladım çok şükür şuan hasta değilim KANIMDA HEPATIT C yok yani biri gelse bileklerimizi kessek kan kardeş olsak benden bulaşmaz kimseye...Ama ne oldu biliyomusun?

Nişanlım evleneceğim ADAM diye baktığım insan benden hastalık kapar korkusuyla uzaklaştı...Evlilik tarihi alma muhabbeti yalan oldu,kısacası korktu kaçtı...Bende dayanamadım ayrıldım...

Çok zor dönemler yaşadım hiçbir arkadaşım kalmadı çevremde bi kere bile ziyaretime gelen olmadı kimse doğru düzgün aramadı...Ben tek çocuk olduğum için bitek annem babam yanımda oldu...Daha acı şeyler söyleyeyim mi?Evimizden misafir eksik olmazdı insanlar ayağını kesti evimizden...

Oysaki Hepatit C bulaşması en zor virüs ve bende maalesef ki dövmeden kaptım ama insanların cehaleti öyle büyüktü ki yalnız kaldık...Psikolojim öyle bozuldu ki 26 yaşındayım geceleri annemlerle uyuyodum...Ölüm korkusu yüzünden...

Mayıstan beri çok şükür hastalık negatif her ay düzenli test oluyorum kan testi yani...Şimdi iyiyim kendimi toparladım kursuma başladım yeniden doğdum diyebilirim...Bunları neden anlattım biliyomusun?

Hepsi imtihan ben hep şükrettim bugünlerde geçecek dedim yeterki inan iyi olacağına inan...

Bu yazdıklarımda okuyan herkese ibret olsun eğer benim hastalığımla ilgili bilmek istedikleriniz varsa yanıtlayabilirim

Ayrıca; Bunu hasta olan arkadaşa söylüyorum bi kutu ilacım 20.000 tl idi ve Türkiyede ilk ben kullandım o ilacı çünkü tedavide başarı oranını %30-%40 tan %80-90 lara çıkarıyordu.3 ay 3 kutu o ilacı kullandım 60.000 tl ve ssk karşılamadı...O ilac saçlarımın yarısını döktü bide omuz hizasındaydı saçlarım ve duşta avuc avuc dökülüyodu en sonunda dayanamadım ağlaya ağlaya makineye vurdurdum şimdi gören bayılıyo bu halıme herkes çok tarz olduğunu söylüyor onu dahi lehime çevirdim...Sendeen olumsuz koşullardan kendine olumlu sonuçlar çıkarmaya bak...

Benimde tedavim çok ağır senin yaşayabileceklerini biliyorum tahmin ediyorum hala her hafta karnımdan iğne oluyorum szin kemoterapınız gibi bişi benimde iğne olmam...Onu bile kendim yapıyorum güçlü ol güçlü ol ki hastalık seni değil sen onu yenesin...Her zaman her konuda destek olabilirim başka soracakların olursa dm atabilirsin

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun kemoterapi sonrası bu hastalığı yenen hastalar çok.Moralinizi bozmayın.

serci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GülsenORMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem gönül rahatlığıyla yazmışsın rahatsızlığını öncelikle acil şifalar dilerim bol bol dua ve Allaha sığınmanı temenni ediyorum gerçekci olmak gerekirse bunların hepsi imtihan...

Ben yaklaşık 8 aydır hepatit C tedavisi görüyorum hani şu Angelina Jolie ölüyo diye ortalığı ayağa kaldırdıkları hastalık...

Bunları sana destek olmak amacıyla yazıyorum,Çok zor zamanlarım oldu saçlarım şuan 2 numara yazın en civcivli zamanında Bodruma gittim ailemle 1,5 ay kaldım orda ve Bİ BAYAN olarak KELTOŞ KELTOŞ gezdim...

Tedavim çok pahalıydı öncelikle onu belirteyim şükür ki SSK kanser ilaçlarının masrafını üstleniyor tabii hiçbir bedel sağlıktan önemli değil ama ben farklı açılardan yaklaşman adına bunları anlatıyorum...

4 ay hep yatmak zorunda kaldım çünkü dayanılmaz ağrılarım oluyodu hala daha ara arasıtma şeklinde geliyo ama çok az...

Ve benim hastalığımın ortaya çıkmasıda çok ilginçti...Nişanlıydım,nikah günü almak için kan testi vermiştim kanımda çıktı virüs...Zaten öğrenir öğrenmezde tedavime başladım çok şükür şuan hasta değilim KANIMDA HEPATIT C yok yani biri gelse bileklerimizi kessek kan kardeş olsak benden bulaşmaz kimseye...Ama ne oldu biliyomusun?

Nişanlım evleneceğim ADAM diye baktığım insan benden hastalık kapar korkusuyla uzaklaştı...Evlilik tarihi alma muhabbeti yalan oldu,kısacası korktu kaçtı...Bende dayanamadım ayrıldım...

Çok zor dönemler yaşadım hiçbir arkadaşım kalmadı çevremde bi kere bile ziyaretime gelen olmadı kimse doğru düzgün aramadı...Ben tek çocuk olduğum için bitek annem babam yanımda oldu...Daha acı şeyler söyleyeyim mi?Evimizden misafir eksik olmazdı insanlar ayağını kesti evimizden...

Oysaki Hepatit C bulaşması en zor virüs ve bende maalesef ki dövmeden kaptım ama insanların cehaleti öyle büyüktü ki yalnız kaldık...Psikolojim öyle bozuldu ki 26 yaşındayım geceleri annemlerle uyuyodum...Ölüm korkusu yüzünden...

Mayıstan beri çok şükür hastalık negatif her ay düzenli test oluyorum kan testi yani...Şimdi iyiyim kendimi toparladım kursuma başladım yeniden doğdum diyebilirim...Bunları neden anlattım biliyomusun?

Hepsi imtihan ben hep şükrettim bugünlerde geçecek dedim yeterki inan iyi olacağına inan...

Bu yazdıklarımda okuyan herkese ibret olsun eğer benim hastalığımla ilgili bilmek istedikleriniz varsa yanıtlayabilirim

Ayrıca; Bunu hasta olan arkadaşa söylüyorum bi kutu ilacım 20.000 tl idi ve Türkiyede ilk ben kullandım o ilacı çünkü tedavide başarı oranını %30-%40 tan %80-90 lara çıkarıyordu.3 ay 3 kutu o ilacı kullandım 60.000 tl ve ssk karşılamadı...O ilac saçlarımın yarısını döktü bide omuz hizasındaydı saçlarım ve duşta avuc avuc dökülüyodu en sonunda dayanamadım ağlaya ağlaya makineye vurdurdum şimdi gören bayılıyo bu halıme herkes çok tarz olduğunu söylüyor onu dahi lehime çevirdim...Sendeen olumsuz koşullardan kendine olumlu sonuçlar çıkarmaya bak...

Benimde tedavim çok ağır senin yaşayabileceklerini biliyorum tahmin ediyorum hala her hafta karnımdan iğne oluyorum szin kemoterapınız gibi bişi benimde iğne olmam...Onu bile kendim yapıyorum güçlü ol güçlü ol ki hastalık seni değil sen onu yenesin...Her zaman her konuda destek olabilirim başka soracakların olursa dm atabilirsin
    Sizin durumda kötüymüş neyseki düzelmiş çok şükür.

"olumsuz koşullardan kendine olumlu sonuçlar çıkarmaya bak..."

Bu sözün aklımda ...Korkmuyorum zaten Verende ALLAH alanda atlacım inşallah

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin durumda kötüymüş neyseki düzelmiş çok şükür.

"olumsuz koşullardan kendine olumlu sonuçlar çıkarmaya bak..."

Bu sözün aklımda ...Korkmuyorum zaten Verende ALLAH alanda atlacım inşallah
    atlatırsın abi inşallah sen yeterki moralini yüksek tut abi..gerisi faso fiso...
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle verende allah bunu hiçbi zaman unutma bak ben eğer bu hastalığa yakalanmamış olsaydım yanlış bi evlilik yapacaktım ve allah korusun aileme bişi olsa ileride başıma daha büyük bişi gelse o adam beni bırakıp gidecekmiş...Beni öyle düşündürdü yaşadıklarım...

Hepimizin imtihanları farklı aynı anda hem sağlığımla hemde hayat arkadaşı olarak seçtiğim insanla imtihan edilmiş oldum bi bakıma ama çok şükür her ŞER de bir HAYIR var hep ALLAH a sığın...Verende ALLAH bunu asla unutma...Bak saçını başınıda dert etme sakın...Temmuz başından beri saçlarım hep kısa kimi zaman usturaya vurdurdum kimi zaman bir numaraya hala eski gürlüğü yok ama umurumda değil giden saçın olsun nasıl olsa geri gelecek,daha bugün 2 numaraya vurdurdum düşün yani o derece aldırmıyorum halime üstelik gözlük ve makyajla çok tarz oluyor...Ben lehime çevirdim olumsuzlukları unutma ki bu bi süreç...Allah korusun bi kaza geçirsen bi uzuvundan sakat kalsan o hiç bi zaman yerine gelmez öyle düşün ama saçındı kaşındı kılındı tüyündü onlar çokta sorun değil...Düşün ya bende genç insanım kızların hepsi beline kadar saçla ben 2 numara saçlayım bende bazen üzülüyorum ama olsun hep şunu düşün ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI DÜNYA ÜZERİNE İMTİHAN EDERMİŞ...Ben kendimi böyle avutuyorum ve unutma ki bunları sana söyleyen hala tedavi sürecinde olan bi insan...Güçlü ol mutlu ol ve inançlı ol...

E.Bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmıs olsun Allah acil şifalar versın moralinizi yüksek tutmaya calısın.

Baps.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atlatırsın abi inşallah sen yeterki moralini yüksek tut abi..geresi faso fiso...
    Aynen kardeşim..Sen sölediğim seyi sordunmu ne zaman basıyoruz benim makınayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca ben kemoterapi görmedim ama benimde dökülen saçlarımın yerine gelen saçlar sarıya dönük zaten kumraldım şimdi çıkan saçlar açık kumral yer yer güneşe çıkıncada sarı duruyolar arkadaşların söylediği şey doğru yani...Çıkan saçlar açık renk çıkıyor cidden

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim..Sen sölediğim seyi sordunmu ne zaman basıyoruz benim makınayı
    abi ulaşamıyorum ustaya yarın gidicem zaten yanına senin işini halledeceğim emin ol ...

abi telini pm atarmısın yarın ararım seni..
    tabi ya ...

JusticeForAll
    Misafir
    Geçmiş olsun. moralinizi bozmayın Allah yardımcınız olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GülsenORMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle verende allah bunu hiçbi zaman unutma bak ben eğer bu hastalığa yakalanmamış olsaydım yanlış bi evlilik yapacaktım ve allah korusun aileme bişi olsa ileride başıma daha büyük bişi gelse o adam beni bırakıp gidecekmiş...Beni öyle düşündürdü yaşadıklarım...

Hepimizin imtihanları farklı aynı anda hem sağlığımla hemde hayat arkadaşı olarak seçtiğim insanla imtihan edilmiş oldum bi bakıma ama çok şükür her ŞER de bir HAYIR var hep ALLAH a sığın...Verende ALLAH bunu asla unutma...Bak saçını başınıda dert etme sakın...Temmuz başından beri saçlarım hep kısa kimi zaman usturaya vurdurdum kimi zaman bir numaraya hala eski gürlüğü yok ama umurumda değil giden saçın olsun nasıl olsa geri gelecek,daha bugün 2 numaraya vurdurdum düşün yani o derece aldırmıyorum halime üstelik gözlük ve makyajla çok tarz oluyor...Ben lehime çevirdim olumsuzlukları unutma ki bu bi süreç...Allah korusun bi kaza geçirsen bi uzuvundan sakat kalsan o hiç bi zaman yerine gelmez öyle düşün ama saçındı kaşındı kılındı tüyündü onlar çokta sorun değil...Düşün ya bende genç insanım kızların hepsi beline kadar saçla ben 2 numara saçlayım bende bazen üzülüyorum ama olsun hep şunu düşün ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI DÜNYA ÜZERİNE İMTİHAN EDERMİŞ...Ben kendimi böyle avutuyorum ve unutma ki bunları sana söyleyen hala tedavi sürecinde olan bi insan...Güçlü ol mutlu ol ve inançlı ol...
    Allah razı olsun.İnşallah sizde bir an önce tamamiyle kavusursunuz sağlınıza ..
    Dediğiniz gibi hasta oldugunuzu öğrendiniz ama büyük bir hatadan kurtuldunuz.Valla hiç öyle hasta kalmaya niyetim yok daha gencim ALLAH ın izniyle kurtulucam inş.

Desteğiniz için teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. moralinizi bozmayın Allah yardımcınız olsun
    Cümlemize yardımcı olsun..Çok sağol dostum

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun , acil şifalar ,

lütfen tedavilerini aksatma ve doktorun dediklerine harfiyen uy ...

yolu yordamı belli imiş , moralini yüksek tut , sevdiklerini düşün , en büyük destekçin onlar

sevgiler .
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun
    Acil şifalar dilerim umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
    Zordur ama buda gelir geçir bende 1 seneden beri kronik bi hastalıkla savaşıyorum ama mecbur yaşamayı öğrendim
    İnsan ister istemez üzülüyor morali zayıflıyor ama buda gelir geçer tedavisi var ve olasılığı çok yüksek Allah her daim en beterinden saklasın..

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim çok büyük geçmiş olsun... morel bu işte çok büyük rol oynuyo morelini yüksek tut kendini üzme daha başındasın tedaviler yanıt vericektir elimden ne geliyosa yardımcı olmaya çalışırım ...
    SM PERFORMANCE

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,stress ten uzak durun.

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH şifa versin arkadaşım canını sıkmadan moralini yüksek tut denildiği gibi gerisi gelir inş.
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah şifa versin , valide hanımda da var kanser.. Cok cektik,cekiyoruz da. Allah yardımcın olsun.moral herşey gerisi yalan.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)