Yarın sevki alcaz inşallah aralık 1 gecesi en gec saat 1 de çorludayız Görüşelim :))
Printable View
Yarın sevki alcaz inşallah aralık 1 gecesi en gec saat 1 de çorludayız Görüşelim :))
teslim olacagımız tarih baya sağlam 12.12.12 :D:D
ewet ızmır kımler 1 ınde gıdıyor :D subeye
bu çalışmayanlarında sigortalı olma kanununda yani SGK da , her ay yatırdığımız bi para vardı , askere gidince kendiliğindne kesilcekmi , yoksa bildircez mi acaba bilen var mı ?
şubeye 1inde niye gidiosunu aga en kalabalık gün o gün
son gğn gitsenize raat raat girin sınava
ARKADAŞLAR BU SINAWI KAZANINCA MI UZUN DÖNEM YAPIYORUZ_? kaybedince mi_? :D
Birde ne sorcaklar :D
vallahi bana kalsa son gün gitmek en mantıklısı,her kafadan bir ses çıkıyor,kimi ilk gün git genelde ilk gün nekadar uzun döneme ihtiyaç varsa alırlar uzun dönem yapar (12ay) yapar ciddi para alırsın diyor. kimi diyor aöf mezunlarını kesinlikle ve kesinlikle uzun dönem yaptırmazlar diyor. yani tam bir keşmekeş. ama hangi gün giderseık gidelim gecenin körü gidip listeye isim yazdırımak en mantıklısı sanırım yoksa tüm günü narlıderede öldürebiliriz:)
Ankara Mamak yok mu?
incesu tunning nerde bu angaralılar:D
polatlı var :)
bugun gidicektim dosyalar elimde banka da işim vardı çıkıp gidemedim haftaya kaldı :)
Tam 1 yıl olmuş şaka gibi :)
bende ilk gün çorludayım muhtemelen gece 11 12 gıbı ısmımı yazdırırım oradan akrabalara gıder sabah tekrar gelırım bosu bosuna orada beklemeye gerek yok gıderım sabah 7 de tekrar gelırım
son 30 gunmu hayırlısı :D
Aynen son 30. günler zor geçiyor falan diyordum ama çabukmu geçiyo ne:D
toplanıp bigün etkinlikmi yapsak bütün askere gidenler :)
yapın yapın çok ararsınız bu gunlerı :D
ızmır grubu bır toplantı yapsak tanıssak hem askerde belkı aynı yerlere duserız? nedersınız :)
bana uygundur cuma aksami ***** yerde olabilir;baska gun baska yerde olabilir tanismis oluruz. emre geceden gideriz orada arabada falan uyuruz artik geri donme isi zor olmazmi sen kskdesin ben bornovada
yok ben hatayda oturuyom :D otobandan bastınmı cok rahat eve varırsın 30 dk ıcınde yollar bos oluyor :) gece gıdelım yazdıralım. ızmır grubu arkadaslar ***** yerde toplanıp sohbet etsek nasıl olur ?
guncel cekelım :D
emre galiba iki kisiyiz izmirden giden baksana kimseden ses yok:)
onur valla mıllet uykuda sanırım :D bu cuma ***** yerde oturup konusalım ok :)
3.kısa döneme grdim tunceli safak 94 :-)
hayırlı teskereler kardesım sanada :)
askere gıtcek kısıler olarak bu kadarmıyız :)
bu celpte giden sayısı az galiba gerçi benim bi çok arkadaşım gidiyor ama okul yeni bitti ondan
yedek subay olarak yapmak isteyenler sınava ilk gün girsin ve ciddi ciddi yapsın sınavını şansı daha çok alacaktır
Bizde ilk gün giricez inşallah:)
İzmirden bende varım arkadaşlar :D ilk gün girmeyi düşünüyorum sınava bende. Herkes dio bi gün önce git isim yazdır sınav için var mı öyle bir şey ?
dün gidip sevki aldım bende , aralık 2 de gitceksin diye sarı zarfa not düştü , gidicez bakalım :) sabah 6 da orda olmayı düşünüyorum acaba nasıl bi strateji uygulasak :)
istanbul küçükyalı kenan evren kışlasında girecek olan varmı sınava
bende 2. gün giricem hayrılısıyla. Gitmeden haberleşelim istersen
bır guncel cekelım arkadaslar :D bu arada 12 sınde teslım olduktan sonra ne zaman yemın torenı var bılgısı olan varmı arkadaslar :)
ocak 10 11 falan olur herhalde , aile gelirsede 2 gün yol izni mi ne veriyorlarmış :)