istanbul maltepe askerlik şuebye gelecek olan ulaşsın bana birlikte giderzs
evet son durum nedir hemen yaziyorum.. bugun askerlik subeme gitim sevk evrakimi almak icin. daha onceden evraklarimi teslim etmeme ragmen kutugum baska biyere bagli oldugu icin diploma ve 4 fotokopisini tekrar istediler. asli gibidir basiyor fotokopilere. islemlerim halloldu.suanda elimde sari kapali bir zarf var sevk evrakim bu. aralik 1-3 tarihleri arasinda narlidereye istihdam okuluna sinava gidecegim.sinava giderken sadece bu zarf ve kimlik ile gidilecekmis. birde silgi ve kalem yaninizda bulunsun dedi.aralik 9u gecesi gidecegimiz yer aciklaniyor sanirim. aralik 12de saat 17ye kadar teslimiz. yapilacak olan sinav mesai saatleri icinde yapiliyormus son gunmu yoksa ilk gunmu gitmek mantikli bilemedim. buarada uzun donem olarak kasimda gidecek olanlarin yerleri aciklanmis sanirim askerlik subesi baya bi kalabalikti.buiarada islemlerimi yapan gorevli uzun donem istermisin diye bi soru sordu. evet der isen yedek subay kismini isaretliyor optik forma.istemez isen er kismini isaretliyor. devlet baba sagolsun yol parami bile verdi 11.42 tlharca harca bitmez gercekten.. suanda calisiyorum isyerinden cikis alacagim belgeyide verdiler buarada.aralik 1den sonra asker oldugun icin calisamazsin dediler dogrumudur?
ben bide memurum ama maddi sıkıntıdan dolayı 9 aralığa kdr izne ayrılmayı düşünmüyorum
verilen sevk kağıdında şu tarihten sonra askerdir çalışamaz gibi bir ibare varmı?
sınavada çorluda giricem çorluda giricek olan varsa ulaşsın bana
bende 2013 de gitmeyi düşünüyorum. şimdi prosodur nasıl ilerliyor. muayne nasıl oluo hastaneyemi gidilio yoksa eski usul don atletmi braklıor anlatıldıkları gibi![]()
#KGdetanirlar
tuzlaya yakın birisi gitsin önceden isimlerinizi kapıda yazdırsın ertesi gün içeri cabuk girmeniz için geçen sene kubilay giderken biz 1.gün aksamı gidip 5-6 kişiyi yazdırmıstıkrahat olur işlemleriniz.
ve cok soğukdu havahala üşüyoyurm eğer crayzdog alican görürse yazar
birlikde üşümüştükk
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
isim yazma olayı ne serkan
bak ben onu bilmiyorum
piyade okulunun orda arkadaş var olmadı halletsin sevabına![]()
ben son gün gidiim diorum nede olsa mecbur sınav yapacaklar dimi
burak cok yoğunluk oldugundan isim listesi yapıyorlardı bizde gidip 1. gün aksam 5-6 gibi kapıdakı nöbetci askerlerin tuttugu listeye isim yazdırdık
sabah tuzladaki askeriyenin karşısındaki alanda millet toplanıyo o sıraya göre isim okuyup aldılar
ilk giren gruptalardı 12 gibi işleri bitti
sanırım aynı sistem şuanda devam ediyordur .
goktugsaolasn yaw bi yandan da güzeldi iyiki gitmişiz o gün alicanla tanıstık dorukla muhabbet şansımz oldu
bu arada doruk nasıl
edit: murat olayı abartıp içeri telefon sokmuştu onuda atlamayalım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)