Bide kaskı büyüktü sanırım düşüyordu kafasından hahahaha :D
Printable View
bu arada tek başına arabayla gidicekler biraz erken gitsinler biz gittikden sonra beklerken geç yada tam saatinde gelenler otoparkda yer bulamamıştı.
bu arada bu yazılanların hepsi kesin şeyler değildir sadece yaşanan şeyler gidersinz tam tersi şeyler cıkabilir sonra yok sen böyle yazdıydın olmasn :D
ben anlamam ben seni muhattap alırım seko :D
sorma 4 gündür sabahtan gece yarısına aralıksız çalışıyordum :)
bugün ve yarın tatil,
aynen bi meeting olayına girelim derhal :)
bende perşembe günü gidip sevki alıcam inş. , aralık 3 de gidim diyorum benden millet ilk günden bastırcak tahminim oralarda yalan olmayalım :) , aslında tuzla da olan arkadaş olsa ad yazdırma olayı güzel olurdu :)
Yarın sevki alcaz inşallah aralık 1 gecesi en gec saat 1 de çorludayız Görüşelim :))
teslim olacagımız tarih baya sağlam 12.12.12 :D:D
ewet ızmır kımler 1 ınde gıdıyor :D subeye
bu çalışmayanlarında sigortalı olma kanununda yani SGK da , her ay yatırdığımız bi para vardı , askere gidince kendiliğindne kesilcekmi , yoksa bildircez mi acaba bilen var mı ?
şubeye 1inde niye gidiosunu aga en kalabalık gün o gün
son gğn gitsenize raat raat girin sınava
ARKADAŞLAR BU SINAWI KAZANINCA MI UZUN DÖNEM YAPIYORUZ_? kaybedince mi_? :D
Birde ne sorcaklar :D
vallahi bana kalsa son gün gitmek en mantıklısı,her kafadan bir ses çıkıyor,kimi ilk gün git genelde ilk gün nekadar uzun döneme ihtiyaç varsa alırlar uzun dönem yapar (12ay) yapar ciddi para alırsın diyor. kimi diyor aöf mezunlarını kesinlikle ve kesinlikle uzun dönem yaptırmazlar diyor. yani tam bir keşmekeş. ama hangi gün giderseık gidelim gecenin körü gidip listeye isim yazdırımak en mantıklısı sanırım yoksa tüm günü narlıderede öldürebiliriz:)
Ankara Mamak yok mu?
incesu tunning nerde bu angaralılar:D