Bizde ilk gün giricez inşallah:)
Printable View
Bizde ilk gün giricez inşallah:)
İzmirden bende varım arkadaşlar :D ilk gün girmeyi düşünüyorum sınava bende. Herkes dio bi gün önce git isim yazdır sınav için var mı öyle bir şey ?
dün gidip sevki aldım bende , aralık 2 de gitceksin diye sarı zarfa not düştü , gidicez bakalım :) sabah 6 da orda olmayı düşünüyorum acaba nasıl bi strateji uygulasak :)
istanbul küçükyalı kenan evren kışlasında girecek olan varmı sınava
bende 2. gün giricem hayrılısıyla. Gitmeden haberleşelim istersen
bır guncel cekelım arkadaslar :D bu arada 12 sınde teslım olduktan sonra ne zaman yemın torenı var bılgısı olan varmı arkadaslar :)
ocak 10 11 falan olur herhalde , aile gelirsede 2 gün yol izni mi ne veriyorlarmış :)
tmm tskler 1 ay sonra sanırım oluyor ozaman hayırlısı :)
ben jandarma olarak yapmistim, teslim olduktan iki hafta sonra yemin torenimiz yapilmisti. (337. ksd)
ilk gun sinava girenlerin vede sorulari cogunlukla dogru yapanlarin uzun donem (12 ay )cikma ihtimalinin yuksek oldugu muhabbeti dogrumudur yoksa sadece sehir efsanesimi? birde acikogretim mezunlarini kesinlikle ve kesinlikle uzun donem yaptirmiyorlarmi 4 yillik mezunu olsa dahi??
sevkimi almaya gittiğimde yanımda bi çoçuk oturuyordu , şimdi para verceklermiş 11,42 kuruş ,2 kuruşuda verceklermiş sakın almamazlık etme biri yok kalsın dedi komutan bağırdı çağırdı falan dedi kalktı gitti yanımdan , sonra para verirken görevli 40 kuruş verdi , 1 kuruş falanda zaten verilmiyor ,dağıtılmıyor onuda biliyorum :) , yani daha sevk alırken böle geyikler başlayınca senin dediğinde bana tam şehir efsanesi geldi :)
orda işlemleri yapan memura abi konutanım vs. muhabbeti çekmeyin sakın...haddini bilmiyor bazı memurlar...dikkat edin daha ilk günden ezdirmeyin kendinizi...
o muhabbet dogru, sivil memur olurda sana kuruş vs verirken sen kalsın dediğini askeri personel duyunca direk fırçalama başlıyor. 3 farklı şubede işim oldu, her seferinde benzer bir olaya tanık oldum. askere abi dersen ritbesiyle hitap etmen için bi laf söyler, memura abi abla dersen hanım bey diyeceksin diye canını sıkarlar vs vs. mantık aramamak lazım :D
1 kuruş bankalar arası dolaşım için üretildi zaten halka dağıtılmadı hiç , ya illa ki mantık aramamak lazım zatende sallamalar daha sevk alırken başlıyor onu demek istedim :)
bide banka hesabı açtırmak lazım mı arkadaşlar , ordan veriyorlar ziraat bankası kartı falan deniliyor ama nedir durum ?
hakkatende bende olmazsa dıye bankamatık kartı cıkartıyorum oraya yollarlar bızımkınler dıye :)
ziraate gittim bugun bi arkadaşım söledi de , dedim sorim ona göre çıkartim boşuna kartla uğraşmıyalım :) , ağustosda giden arkadaşlarada yazdım bakalım cvp gelir herhalde :)
Bende 2 gün gidicem Balıkesir'de sınava.Kazamız mübarek olsun diyelim =)