yanimizda goturmemiz gereken optimum nakit miktari ne olmali?
Daha dun yazmisim gibi gelio 347. Donemin sayfasina ne yapicaz ne edicez die simdi atarsa 40 diyoruz sonlara dogru duruyor sanki zamanama simdi bakiyorumda geciyor zaman bir sekilde sknti yapmayin
Erzincan Kemaliye Ilce Jandarmadan selamlar
Sınavı atlattıkta şu bekleme olayı çok zorlamaya başladı şimdi gelip alsalar sesim çıkmaz valla geriliyo insan beklerken..
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
Sifreli olanlarn nasil kullanilicagi kart ustnde yazar bi no arayip onun ustunden ariosn falan daha ekonomiktir. Turktelekom bayisinden almstm ben. Ikinci hafta cep tel kullanmaya baslamstm gerci:d
şimdiden şafak saymak gibi bişi bide ben sınava giderken erkek donumu giydim içime bilmiyorum ama orda sildim er kısmını yedek subayı karaladım.sanırım 35 lik absolutünde var payı bunda =) iyice gerginim =) Isparta çıkmıştı dershaneye giderken geç tecilden dolayı göndermişlerdi kağıdı gözümün önüne geldi birden =)
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
hiç kullanmadım o kartları falan almam lazım haliyle giderken forumda görmüştüm şöledir böledir diye , bu yaştan sonra tlf kartı kullanmakta varmış![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
heryerde var bi sıkıntı haliyle , ALLAH sabır versin cümlemize ...
eğitim mi yoksa komutanlar mı desem hangisi daha ağır basar yerin kötü olması bakımından![]()
yanımızda sadece sim kart götürsek sorun olurmu aramada falan. Gaziemir'de sınava girerken geçen cumartesi günü çarşı iznine çıkan askerlerin cep telefonu kiraladığını gördüm. Ortama ayak uydurana kadar böyle yapıcaz galiba.
Yaw neden bu kadar korkuosunuz goturun yaninizda telefon kapidan girerken alirlarsa ailenize verirsiniz. Bizde askerler almamisti telefonlari. Goreve ciktigimizda da kendi avea hatlari cekmedigi zaman bizden telefon isterlerdi telsiz dinlenio diye. Sozde telefon yasakti arama yapilirdi telefon toplanirdi. Sonra gece goreve cikarken gorevdekilere geri verilirdi bide kizarlardi neden duzgun saklamiosunuz lan diye.
IN BOOST WE TRUST
ıste boyle tıpler yuzunden ınsanların bası belaya gırıyor.
adamlar sıze ınsanlık yaptı dıye herseyı acık acık yazmak zorunda degılsınız.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
aatarsa 40bızım burayada 50 kişi geliomuş samsun il jandarmaya. İnşallah buraya düşen olur gerçi şuan acaip bi koşuşturmaca var 50kişiye yer ayarlıo uzun donemler şimdiden bilenmiş durumda valla
buraya gelen varsa bna ulaşsın yardımcı olayım yoksa valla mahfederler
şaka biyana sımdıden hayırlı teskereler siz gelinde biz dönelim. Bu arada çömezlerımızı gören kısa dönemler olcaz bılmıorum genelde oluomuda
![]()
kısa dönemiz diye 20 yaşında veletler devrecilikde yapar şimdi , sabır taşı olabilcez mi bakalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)