User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
64 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Touareg 3.2 V6 Hakkında ?

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Touareg 3.2 V6 Hakkında ?

Bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
    Tüketimi vergisi ve kronik problemlerini kullanıcı yorumlarıyla öğrenirsem sevinirim
    Özellikle tüketim olarak 2300kiloya yakın arabanın 15 den aşağı yakacağını hiç sanmıyorum o yüzden direk lpg taktıcam sizce tüketim durumu ne olur ?
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gözünü korkutmasın ama şehir içi fabrika verisi bile 19 litre uzun yoldada 11 litre..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alırken uygun ama kullanım maliyetleri yüksek yoksa bende düşünüyordum.100 litre benzin deposu olması lazım (emin değilim) 15 litre en kötü yakar.Ne tür lpg kullanılmalı onuda durmadan bitirir gibi geliyor.Yıllık vergi 4000 tl'ye yakın olması lazım en düşük modelininki 2-3 sene sonra yarıya iner sanırım yaştan dolayı.

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuva yıkar :/

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkeye göre bi araba değil
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 300M'i alacağım zaman da yok aşırı yakar, ocağa incir ağacı diker cart curt demediklerini bırakmamıştı insanlar. Fabrika verisi kadar tırt bişi yok, benim arabada da 16 litre diyor şehir içi ama benimki en en en fazla 13 yakıyor şehir içinde sürekli gazlarsan. Yedek parçası ucuz değil ama sürekli arıza çıkaran bi araba da değil zaten. Elektrik aksamı sıkıntı çıkarabilir çıkarırsa, onun dışında bişi yok.
    Vergisi de kasko değerinden kaynaklı olarak düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tırt değer diye bir şey olmaz.. o hesap kitabı yapan mühendis takımı resmi fabrikanın verileri..
    senin aracın ortalamayı yakıyordur o kadar basit..biraz trafiğe giriyorsan hafif bir dur kalk içine giriyorsan ortalamadan bir iki litre fazla yakar aracın..komple yoğun trafiğin içine girersen saatlerce dur kalk halinde olursan senin aracında şehir içi yakış verileri neyse onu yakar.Uzun yoldada uzun yol verisi neyse onu yakar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet de tırt o veriler. Sonata da 11 litre yakıyodu sözde. 7.5 litreden yukarı çıkmadı bendeki. CR-V de 12 litre yakıyo, bendeki 9'un yukarısına çıkmadı.

Benim aracım ortalamadı yakmıyor, hiç o fabrika verilerinde yakan tanıdığım da olmadı. Hafif dur kalkla falan alakası yok, bildiğin şehir içi kullanıyorum zaten. Ha olur da deli gibi her ışıkta basarsan gaza işte o zaman fabrika verisinde yakarsın. Fabrikadan çıkan her aracın motor gücü falan da mı aynı diye düşünüyorsun sen acaba ?
    Basit, ortalama, istatiksel bi veri yazmak zorundalar ki denemekten çok matematiksel hesaplamalarla bulunuyor o ortalama yakıt. Ki çoğu zaman görüldüğü üzere evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Bu mantıkla bakıyorsan katalogda yazan yazıya göre araba alıyorsun alırken, gidip denemeye, kendin görmeye hiç gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende tırt değil diyorum..

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuva yıkar :/
    kısa bir süre kullandım
    en net yorum budur
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gayet de tırt o veriler. Sonata da 11 litre yakıyodu sözde. 7.5 litreden yukarı çıkmadı bendeki. CR-V de 12 litre yakıyo, bendeki 9'un yukarısına çıkmadı.

Benim aracım ortalamadı yakmıyor, hiç o fabrika verilerinde yakan tanıdığım da olmadı. Hafif dur kalkla falan alakası yok, bildiğin şehir içi kullanıyorum zaten. Ha olur da deli gibi her ışıkta basarsan gaza işte o zaman fabrika verisinde yakarsın. Fabrikadan çıkan her aracın motor gücü falan da mı aynı diye düşünüyorsun sen acaba ?
    Basit, ortalama, istatiksel bi veri yazmak zorundalar ki denemekten çok matematiksel hesaplamalarla bulunuyor o ortalama yakıt. Ki çoğu zaman görüldüğü üzere evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Bu mantıkla bakıyorsan katalogda yazan yazıya göre araba alıyorsun alırken, gidip denemeye, kendin görmeye hiç gerek yok.
    senin arabaları sana özel yapmışlar. hangi arabayı deli gibi ışıklarda basıyorsunda fabrika verisinde yakıyor?

ozaman sen şimdi diyeceksinki polo tdi fabrika verisi 3,7 lt (ş.dışı) olarak gözüküyor tırt o aslında 2 lt yakıyor dimi.

fabrika verisinin tırtlığını bırakalımda arkadaşın açtığı konuya yoğunlaşalım. özellikle kullanıcıdan yorum almak istemiş. varsa touareg yazalım yoksa takip edelim.

bu konu benimde aklımda takılı kalan sorular içeriyor yazın başında bende bakmıştım 3.2 lere fiyatları gayet uygun gozukuyor. takipteyim.
    e60 535d & THE A45 AMG

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçların km'leri neden bu kadar yüksek? Ciddi ciddi şirket arabası gibi kullanmışlar sanki. -Merak ettiğimden soruyorum.-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen ve tanıdıkların Alice Harikalar Diyarı'nda yaşamıyorsanız, öyle bir dünya yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet öyle bi dünya yok, o verileri de öyle süper hesaplayarak yapıyorlar zaten. Süper basarsan fabrika verisinde değil, o verinin üzerinde yakar dedim zaten ah bi de adam akıllı okusanız.

Size fabrika verileriyle mutluluklar, kataloga bakarak araba almak resmen bu.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devirli kullanımda çoğu LPG'li araç gibi yağ yakma ihtimali olduğunu da hesaba katın derim.

Evet öyle bi dünya yok, o verileri de öyle süper hesaplayarak yapıyorlar zaten. Süper basarsan fabrika verisinde değil, o verinin üzerinde yakar dedim zaten ah bi de adam akıllı okusanız.

Size fabrika verileriyle mutluluklar, kataloga bakarak araba almak resmen bu.
    Siz verilerinizi nasıl hesaplıyorsunuz bir de yol bilgisayarı tüketimi ne kadar göstermekte?
    Eğer doğru ise dedikleriniz ki açık konuşmak gerekirse ben de şüphe ediyorum, biz arabaları yanlış kullanıyoruz haberimiz yok.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen ve tanıdıkların Alice Harikalar Diyarı'nda yaşamıyorsanız, öyle bir dünya yok.
    imza olur
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı motorlu cayenne kullandım yaklaşık 3000km.Aralarında ağırlık farkı pek yoktur sanırım.Ben bu 3bin boyunca istanbulda 2 hafta ağır trafikte ve ist bodrum arası uzun yolda kullandım.Az yaktığını söyleyemeyeceğim.Az yaktıran varsa olabilir.Ama araba bendeyken çok yakıyordu.Yada bana çok geliyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı motorlu cayenne kullandım yaklaşık 3000km.Aralarında ağırlık farkı pek yoktur sanırım.Ben bu 3bin boyunca istanbulda 2 hafta ağır trafikte ve ist bodrum arası uzun yolda kullandım.Az yaktığını söyleyemeyeceğim.Az yaktıran varsa olabilir.Ama araba bendeyken çok yakıyordu.Yada bana çok geliyordu.
    sana çok gelmiyordur sanmıyorum yani şehir içi resmi veriler 19 litre diyor ortalama değerlerde 15 yaksa gene çok..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)