User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
112 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ciddi anlamda dayanamıyorum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ciddi anlamda dayanamıyorum artık

Burası benim çok iyi takip ettiğim kolay kolay yorum yapmadığım ama günde ortalama 1 saatten fazla keyifle zaman geçirdiğim ve bilgi edinmeye çalıştığım bir forum sitesi ancak sohbet bölümünün off topic olmasından kaynaklı mıdır nedir bilinmez, haber sitelerine düşen haber konu olarak açılıyor yahu bir konu açılır haberler onun altında paylaşır anlarım ama her habere konu açılmaz, bir çok kişi daha önce konu açılmış mı bakmadan direk konu açıyor ve gerekli gereksiz herşey için konu açılıyor, hadi açıldı ipin ucu öyle yada böyle kaçtı yahu insan bir düşünür burada arkamı toparlayan 5-10 tane yönetici var, bu insanlara yazık bunlarında işi gücü olabilir adamların vaktini çalıyorum der, konu açıp yeri burası değilse yönetici arkadaşlar taşısın diye yazılıyor, yahu arkadaş o konuyu açacak kadar türkçen varsa bölümlerin altında yazan yerleride okur konunu doğru yere açarsın!

KONU TÜRKÇEYE GELMİŞKEN ASIL DAYANAMADIĞIM YER BURASI VE EN ÖNEMLİSİ BU!
    Bakın; " http://www.techturkey.com/forum/sohb...yacim-var.html " böyle bir konu olunca mangalda kül bırakmıyoruz, milliyetçiliğe gelince ağzımızda bıçak terörist kovalamaya gideriz ama nedendir bilinmez bir türlü;
    HERKES ≠ herkez
    OLACAK ≠ olucak
    GETİRECEĞİM ≠ getirecem
    CİLT ≠ cild
    MİNİBÜS ≠ minübüs ve daha nicelerini o milliyetçi çenelerimiz ve ellerimize hakim olup doğru kullanmayı beceremiyoruz. Şuan yazarken farkettim kelimeyi yanlış yazınca altı çiziliyor yahu yazarken buna da mı bakmıyoruz allah aşkına, bunun altı niye çizili diye hiç mi sormuyoruz?

sakın yanlış anlaşılmasın her gün Kanal D'ye mail atıyorum M.Ali BİRAND İSTANBUL'a ISTANBUL demeyi bıraksın diye ama bir türlü düzeltmiyor. Umarım ne demek istediğim doğru anlaşılır.

BU ÇOK GEREKLİ KONUYU AÇIP YER İŞGAL ETTİĞİM İÇİNDE AYRICA ÖZÜR DİLERİM

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hekesin türk dil kurumundan mezun olmasını beklemiyorsun herhalde forumda ilkokul mezunuda vardır ortaokul lise ünv mezunlarıda vardır.. ve inan elinden geldiğince doğru dürüst yazmaya çalışanlarda vardır ama ellerinden gelen o kadardır bu kadarda titiz olmanın bir manası yok kaldıki yabancı siteler bizden beter ingilizce forumlardada takılıyorum adamların yazdıkları bazı kelimeler lugatta yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı benzer bir konu mevcuttu

fakat şoyle bir durum var ben %80 mobil bağlanıyorum bu foruma haliyle noktalama işaretleri veya türkçe karakterler imla gibi şeylere dikkat etmemi beklemeyin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen bazen ipad den giriyorum yazıyorumda nasıl yazıyorum bir bakıyorum harfler birbirine girmiş..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok abartıyonuz şöyle mevzuları
    2.0T FSI

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede biraz fazla takıntı yapıyorsunuz.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hastalığın bir ismi vardı ama unuttum
    komançero garage

riddick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkçe konusunda herkesin dikkatli davrandığı kanaatindeyim ama ufak tefek hatalar olmuyor mu oluyor ki günümüzde türkçe herkes tarafından az da olsa hatalı kullanılıyor.eleştirmek yersiz ama görüşünüze saygı duymakla birlikte size katılmıyorum bu konuda
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4civici satarken mustang gt 4.6lt takası gelmıstı dedım sımdı kalın gelır 1.4ten sonra

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    v-k yerine w-q kullanmadıkça, her kelimeyi ünsüzlerden ibaret yazmadıkça ben fazla takılmıyorum.. Doğaldır..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ileri derece simetri hastalığı var gibi

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsım adına konuşursam , Türkçe'yi dikkatli kullanma konusunda yeterince özen gösterdiğimi düşünüyorum...

Mustafa Kemal Atatürk'ün dil ile bazı özdeyişleri:

-Milli duygu ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli duygusunun gelişmesinde başlıca etkendir.

-Milliyetin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.

-Ülkesini yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.

-Türk dili Türk milleti için kutsal bir hazinedir. Çünkü Türk milleti geçirdiği sayısız felaketler içinde ahlakının, geleneklerinin, hatıralarının, çıkarlarının, kısaca bugün kendi milliyetini yapan her şeyin dili sayesinde korunduğunu görüyor. Türk dili Türk milletinin, kalbidir, zihnidir.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi internet olduğundan kimse dikkat edemiyor. Bak şuan en baştaki harf büyük olması gerekirken caps tuşuna basmak içimden gelmiyor.. Bu ve bunun gibi sebeblerle günlük hayatta daha fazla konuşmaya yazmaya dikkat etsekte klavye karşısında birazda hızlı yazma ihtiyacından bikaç harf eksiliyor.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noktalamaya dikkat edin yeter. Gerisi aşırı abartma oluyor. Herkez yazsan nolur (ne olur= herkes yazsan nolur (ne olur). Artık bunlar bir bakıma şive gibi. Doğrusu ile yanlışı arasındaki tek fark birisi TDK'da geçiyor o kadar. Hayatta başka derdin olmasın onlara dayanamıyorum deme gerisini salla.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş GKY öğretmeni heralde

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ileri derece simetri hastalığı var gibi
    büyük ihtimal. mesela bende trikotilomani hastalığı var. hepimiz garip adamlarız
    "Korkmadık, savaştık"

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası benim çok iyi takip ettiğim kolay kolay yorum yapmadığım ama günde ortalama 1 saatten fazla keyifle zaman geçirdiğim ve bilgi edinmeye çalıştığım bir forum sitesi ancak sohbet bölümünün off topic olmasından kaynaklı mıdır nedir bilinmez, haber sitelerine düşen haber konu olarak açılıyor yahu bir konu açılır haberler onun altında paylaşır anlarım ama her habere konu açılmaz, bir çok kişi daha önce konu açılmış mı bakmadan direk konu açıyor ve gerekli gereksiz herşey için konu açılıyor, hadi açıldı ipin ucu öyle yada böyle kaçtı yahu insan bir düşünür burada arkamı toparlayan 5-10 tane yönetici var, bu insanlara yazık bunlarında işi gücü olabilir adamların vaktini çalıyorum der, konu açıp yeri burası değilse yönetici arkadaşlar taşısın diye yazılıyor, yahu arkadaş o konuyu açacak kadar türkçen varsa bölümlerin altında yazan yerleride okur konunu doğru yere açarsın!

KONU TÜRKÇEYE GELMİŞKEN ASIL DAYANAMADIĞIM YER BURASI VE EN ÖNEMLİSİ BU!
    Bakın; " http://www.techturkey.com/forum/sohb...yacim-var.html " böyle bir konu olunca mangalda kül bırakmıyoruz, milliyetçiliğe gelince ağzımızda bıçak terörist kovalamaya gideriz ama nedendir bilinmez bir türlü;
    HERKES ≠ herkez
    OLACAK ≠ olucak
    GETİRECEĞİM ≠ getirecem
    CİLT ≠ cild
    MİNİBÜS ≠ minübüs ve daha nicelerini o milliyetçi çenelerimiz ve ellerimize hakim olup doğru kullanmayı beceremiyoruz. Şuan yazarken farkettim kelimeyi yanlış yazınca altı çiziliyor yahu yazarken buna da mı bakmıyoruz allah aşkına, bunun altı niye çizili diye hiç mi sormuyoruz?

sakın yanlış anlaşılmasın her gün Kanal D'ye mail atıyorum M.Ali BİRAND İSTANBUL'a ISTANBUL demeyi bıraksın diye ama bir türlü düzeltmiyor. Umarım ne demek istediğim doğru anlaşılır.

BU ÇOK GEREKLİ KONUYU AÇIP YER İŞGAL ETTİĞİM İÇİNDE AYRICA ÖZÜR DİLERİM
    farkettim =fark ettim
    allah = Allah

Önce kendiniz de biraz dikkat etmelisiniz
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi okulda Türkçe' hocalığı yapıyorsun ?
    Livestrong

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben elimden geldiğince dikkat ederim, hatta biraz takıntım da vardır. Ancak yazan kişilerin, belirtildiği şekilde harf hataları kabul edilebilir. Hatta bazılarımızın teli, bilgisayarı ş,ç,ö,ü vb harfleri yazmıyor bile. Yurt dışı forumlarda da geziyorum techturkey genel olarak çok dikkatli. Sizin hassasiyetinize saygı duyarım, dahası dilimizin doğru kullanımı hususunda ki hassasiyetiniz sevindirici olsada biraz fazla olduğunu düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)