Kapının biraz daha sağa doğru fotograflarını koyabilirseniz. Home made çözümde yapabilirsiniz.
Hazır sistemlerin fiyatlarını bilmiyorum ama, internette bir çok homamade çözüm mevcut![]()
Kapının biraz daha sağa doğru fotograflarını koyabilirseniz. Home made çözümde yapabilirsiniz.
Hazır sistemlerin fiyatlarını bilmiyorum ama, internette bir çok homamade çözüm mevcut![]()
bizim sitede ilk yukarı kalkanlardan vardı çok kırdılar gece alkolü almışı girdi kırdı .. kafası bozulan girdi kırdı sonradan bu sürgülü yandan açılan kapılardan yapıldı bizim kapılar çelik karışım yalnız bir hayli ağır taşıma kamyonu girdi koca kamyonu aldı attı öyle yaniçok sık motoru bozuluyor bizimkilerde birde kapılar aşırı hantal açılıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben anlamıyorum alüminyum profilden yapmak varken demirden neden yaparlar bu kapıları?
motor da pahalı oluyor kapı ağırlaştıkça....
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Bizim sitede çok garip insanlar var önceki kapılar yukarı kalkan içi dolu plastiklerdendi adam mercedes s500 ile geldi gece anahtarı yok hırs yapmış kapıyı kırdı arabayla girdi arabada 2006 mercedes s500 lerden.. arabanında önü biraz gitti kaput falan zedelendi umru olmadı gitti evine yattı böyle çok vukatlar olduğu için bir değil yani bizimkiler kapıları demir çelik alaşımı garip birşey yapdılar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Elektrik gidince ne olacağı düşünülerek karar vermelisiniz. Bizimki geriya doğru açılanındandı elektrik gidince kapıcıyı bulup aletin üzerinden anahtarla açtırmak zorunda kalıyorduk, pek bir zahmetliydi açıkçası.
GAMAK ve WAT kaydettm. teşekkürler.
GAMAK +2. Teşekkürler
Kaydettim, teşekküler...
BARTECH. kaydetti teşekkürler..
Yeni modellerde manuel mod varmış. elle iterek açılabiliormuş elektrik kesilmelerinde.
Yukarıda bahsdilen motorları kullanan iyi, kaliteli bir firma bulduk mu tamam görnüyr. Teşekkürlr bilgi içn herkese.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
gamak iyidir.suyun tozun altında olacak demişsinde motoru bu etkenlere karşı koruyucu kapak yaparlar açıkta bırakılmaz yani motor.ayrıca xsi'nın dediği gibi motorun markasından ziyade uygun devirli motorun kullanılması daha belirleyici olur kullanım ömründe.lise atölye dersi bitirme projemdi otomatik kapı![]()
Homemade yapmayı düşünürseniz, garaj kapısı, araç kapısı v.b. kapılar için uzaktan kumandalarının üreticisi "Ergun elektronik" tir, kumandaları ve motor kontrol devresini oradan alabilirsiniz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bizim siteye bu tarz bir kapı yaptırmıştık
Liberty Doors - Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemleri
ilk yaptıklarında sanırım motoru ucu ucuna takmışlardı ruzgarlı havalarda açılmıyordu
sonradan 1-2 değişiklik yapılınca adam olmuştu 6 yıldır çalışıyor arada bi bakıma geliyorlar okadar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Motor markası olarak bende yerli kulanmanızı tavsiye ederim.. Fan üretimi yapıyoruz,genelde gamak motor kullanıyoruz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)