User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu Fiyata Bu Araba Alınırmı ? E36 320ci

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 bin km nin doğru olduğunu kim söylüyor ki ?? hemen helal olsun falan yazmışsınız.

280bin km de passat sattı arkadas, kilometresiyle oynanmıstı

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bende onu dicektim belki o km bile düşürülmüş olabilir yani yoksa benmı cok kotu dusunuyorum
    R.E.S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne 32bin tl ye e46 coupe alınır ne de 25 bin tl ye e36 coupe...

çok nadir temiz kalmışları saymıyorum daha dün arkadaşım e36 3.20 cabrio aldı 38bin TL ye, araç TR ye giren en son e36 cabrio km düşük araç sıfır gibi... o tarz kolleksiyonluk araçları saymazsak senede 15-20 bin km yapmış araçlar ne kolleksiyonluktur ne de özel... alınmış kullanılmış işte en iyi ihtimalle 'temiz kullanılmış'tır o kadar...

Çağrı'nın dediği gibi 19 belki 20 en fazla ederidir, durumuna göre 13-14 e kadar ineri var... e46 şanzumanı dediği zaten e36 ile aynı, her hangi bir fark da yaratmaz sıkıntı da olmaz...

32 bin hatta pazarlıkla 30 a alınan e46 coupe ise insanın ocağına incir ağacı diker...
    aynen abi ya, 32bin tl ye 316ci bile yok temiz. ne 320 si.
    usta olurum servisim olur, 2. araç olarak alır binerim keyfi olarak, bozulursa kendim yaparım parça fiyatı ona göre olur. ona eyvallah da günlük kullanılmaz.
    1 gün siz ona binersiniz 1 gün o size biner

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koleksiyonluk dedinmi zaten ben bmw nin z serisi dışında hiç bir aracını koleksiyonluk sayamıyorum koleksiyon dedinmi seninki gibi ekstrem araçlar olucak elinde tuttuğuna değicek maserati corvette bazı markalarınara sınırlı üretimleri mx5 de olur mgf de olur jaguar olur cadillac olur v.b..
    taso koleksiyonum var pikaçu dan olur raiçu dan olmaz mı herkesin keyfi zevki farklı abi

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bu değil de paspasları skandal
    ride or die

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taso koleksiyonum var pikaçu dan olur raiçu dan olmaz mı herkesin keyfi zevki farklı abi
    koleksiyonerlik değer başka bir şey.. 1500 lülerden kalma sıradan bir adamın eşyasını al sat az bir para eder birde padişahın bir kralın yada ünlü bir düşünürün felsefecinin malzemesini al sat paha biçilmez.. koleksiyoner değer olayı farklı bir şey yani renk zevk olayı değil.. bazı araçlar daha üretildiği yıllarda koleksiyonlukdur misal z8 bazı araçlar 50 yılda geçse elindende tutsan kulağındanda çeksen bir şey olmaz o arabadan..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koleksiyonerlik değer başka bir şey.. 1500 lülerden kalma sıradan bir adamın eşyasını al sat az bir para eder birde padişahın bir kralın yada ünlü bir düşünürün felsefecinin malzemesini al sat paha biçilmez.. koleksiyoner değer olayı farklı bir şey yani renk zevk olayı değil.. bazı araçlar daha üretildiği yıllarda koleksiyonlukdur misal z8 bazı araçlar 50 yılda geçse elindende tutsan kulağındanda çeksen bir şey olmaz o arabadan..
    peki abi günümüzde üretilen araçlardan böyle bir değere sahip olduğunu belirtebileceğiniz bi model varmı ? 2010-2012 modellerden ?

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasasını çok bilmem ancak, donanım olarak ciddi üst seviyede bi araç, özellikle koltuklarda birçok fonksiyon mevcut ve deri, çevremde gördüğüm birçok e36 da deri koltuk bile yok...

km olayına gelince, ben piyasada hiçbir e36 nın şu dönemde 250 300bin km nin altında olacağına inanmıyorum, adam babalar gibi yazmış 310bin diye...

ilk sahibi olduğumuz arabam 98 trafiğe çıkışlı ve şuan 400bin km de....
    kesinlikle katılıyorum km'si normal,motoruda yaptırdığına göre sorunsuz olacağını düşünüyorum fiyat konusundada donanımı tatmin ediyorsa 3 aşağı 5 yukarı anlaşırsınız sonuçta ama yazılan rakam biraz fazla gibi emsallerine göre
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki abi günümüzde üretilen araçlardan böyle bir değere sahip olduğunu belirtebileceğiniz bi model varmı ? 2010-2012 modellerden ?
    günümüz çağında zor tek tük ara üretim butik üretim dışında çok zor çünkü artık herşey otomasyon fabrikasyon üretimde.. adamlar ürettiği şeye değer vermiyor bir ruh vermiyor tamamen satış derdinde ama tektükde olsa yokmu halen var misal direk bugatti veyron bir mühendislik sanat eseri şu anda zaten pek çok otorite tarafındanda kabul edilmiş bir klasik sınırlı sayıda üretilicek yani belli bir kotası var şugün alanların elinde şu anda bir efsane. bugün z4 lerin üretimi durdurulsa onlarda çok değerli olur ilerleyen vakitlerde çünkü onlarda yarı el yapımı motorları titanyum falan filan bmw zaten ayrı bir fabrikada özel üretiyor z serisini o araçdada biraz butiklik var üstüne titriyor bmw. rollyce royce tabiki tamamen handmade el yapımı butik bir araba içindeki kaplamadan kullanılıcak malzemeye kadar alıcının zevkine göre yapılıyor.. parasına fiyatına bakmadan direk aklıma ilk 3 de bunlar geldi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bmw nin en zayıf parçalarından biri gösterge tablolarıdır bozulmayan gösterge paneli yok gibi bişey özellikle eski kasalarda kısacası aldığınız baktığınız arabaların %80 inin gösterge tablosu zamanında çıkmacıdan yada almanyadan akrabalara getirtilip değişmiştir arabanın orjinal gösterge tablosunun arkasında söktüğünüzde görürsünüz aracın kendi şase nosu yazar eski bmwlerde km olayı tamamen muamma arabanın içine dışına bakıp mecburen alacaksınız he 24 lü rakamlar e36 coupede anca 98 model ilk yada 2. sahibinden bütün servis ve bakım kayıtları tutulmuş muhafaza edilmiş şekilde donanımı üst seviyelerde sunrooflu bi araca verilir oda araba individual yada üst donanımlı yada içi dışı M paket ve sunrooflu olmak kaydı ile yoksa piyasadaki e36 coupelerin hiçbirisi 20-21 liranın üstünü etmez verip alanlar kendilerini ve arabalarını savunacaktır yine ama boşuna geçmiş olsun

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne 32bin tl ye e46 coupe alınır ne de 25 bin tl ye e36 coupe...

çok nadir temiz kalmışları saymıyorum daha dün arkadaşım e36 3.20 cabrio aldı 38bin TL ye, araç TR ye giren en son e36 cabrio km düşük araç sıfır gibi... o tarz kolleksiyonluk araçları saymazsak senede 15-20 bin km yapmış araçlar ne kolleksiyonluktur ne de özel... alınmış kullanılmış işte en iyi ihtimalle 'temiz kullanılmış'tır o kadar...

Çağrı'nın dediği gibi 19 belki 20 en fazla ederidir, durumuna göre 13-14 e kadar ineri var... e46 şanzumanı dediği zaten e36 ile aynı, her hangi bir fark da yaratmaz sıkıntı da olmaz...

32 bin hatta pazarlıkla 30 a alınan e46 coupe ise insanın ocağına incir ağacı diker...
    Bulent Abi bence 38bin tl de bir 3.20 cabrio icin cok fazla(yani o arac). 3.25-3.28 olur neyse ne. Orta halli bir M3 cabrio alinabilmeli bu fiyatlara artik kullanicilarin bu piyasayi olu .... diriltmek gibi ugrasmalari dogru degil bence.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı 4-5 ay önce satmıştık kuzenın eskı arabası 5-6 yıl bızde kalmıştı kilometre orjinal biz satarken 300 bine yakındı 2-3 parçasında yüzeysel boyası vardı 1 parçası değişmişti sanırım motor ve şanzuman konusunu biletiysem ama biz satmadan önce arka difransiyele kadar değişmişti motor ve şanzuman çok iyi durumdaydı hiç motor yapılmamasına rahmen
    R-Turbo Arif Gökdemir

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence edecegi rakam 21 22 binlira sunroof yok cünkü
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünürsen yan komşumda var, aracı yakınen biliyorum inanılmaz kıl ve titizler araba konusunda tek kusuru otomatik düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım.

BMW / 3 Serisi / 3.20Ci / Hastasına Bmw 3.20 Ci sahibinden.com'da - 95007803

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    e36 lara kadar is ( injected sport) vardı ci denen terim yokdu..
    e46 da is çevirdiler ci ya (coupe injected) olarak..

yani e36 ya kadar is e46 başlangıcı ve sonrası ci diye biliyorum..

tolgapitbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kendim alıcak olsam ilk önce yer ankara araçda bmw olduğu için baya düşünürdüm almadan önce

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı araçlardan vardır km konusu gerçekten sıkıntılı ama olmayacak dıye bıseyde yok.

bızım araç 2000 model passat ılk sahıbı 100k kulanıp babamın ark satıyo , oda 10k kullanıp babamın ısrarıyla bıze sattı. araç 4 yıl oldu bızde ve 24k yapabıldık araç 134 k da ama kımse ınanmıyor butun passatlar +200 de olduğundan bu bmw lerdede bole ama şuda bı gercek 310 dıye kanmayın hemen 500 lerden dusurulmus olabılır. kasadakı diriliğe bakacaksınız km de oynanabılır gosterge tablosuda değişebılır fakat o paralar bence çokk fazla 20 den fazlası abartı. ha kupon cok orjınal arac olur dolu olur amenna

ArdaERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç 21 bıne satılıkta duruyodu 20 lıra cıvarı satılmıştır bızım buralarda goruyorum durusu falan güzel ama başı kel bi coupeye ben o kadar para vermem
    Drift or die

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e36 lara kadar is ( injected sport) vardı ci denen terim yokdu..
    e46 da is çevirdiler ci ya (coupe injected) olarak..

yani e36 ya kadar is e46 başlangıcı ve sonrası ci diye biliyorum..
    alakası yok =)
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cembozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alakası yok =)
    bu wiki ingiliz sayfası bütün e36 kasaların listesi var dünyada üretilmiş bir tane ci modeli yok

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_%28E36%29

orjinal alman sayfası buyrun ordada modellere bakın hiç ci modeli yok.

BMW E36

Bana e36 kasada üretilmiş bir tane ci modeli gösterebilirmisiniz. sahibindeni geçersek..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)