300 bin km nin doğru olduğunu kim söylüyor ki ??hemen helal olsun falan yazmışsınız.
280bin km de passat sattı arkadas, kilometresiyle oynanmıstı![]()
300 bin km nin doğru olduğunu kim söylüyor ki ??hemen helal olsun falan yazmışsınız.
280bin km de passat sattı arkadas, kilometresiyle oynanmıstı![]()
evet bende onu dicektim belki o km bile düşürülmüş olabilir yani yoksa benmı cok kotu dusunuyorum![]()
R.E.S
aynen abi ya, 32bin tl ye 316ci bile yok temiz. ne 320 si.
usta olurum servisim olur, 2. araç olarak alır binerim keyfi olarak, bozulursa kendim yaparım parça fiyatı ona göre olur. ona eyvallah da günlük kullanılmaz.
1 gün siz ona binersiniz 1 gün o size biner
taso koleksiyonum var pikaçu dan olur raiçu dan olmaz mıherkesin keyfi zevki farklı abi
![]()
koleksiyonerlik değer başka bir şey.. 1500 lülerden kalma sıradan bir adamın eşyasını al sat az bir para eder birde padişahın bir kralın yada ünlü bir düşünürün felsefecinin malzemesini al sat paha biçilmez.. koleksiyoner değer olayı farklı bir şey yani renk zevk olayı değil.. bazı araçlar daha üretildiği yıllarda koleksiyonlukdur misal z8 bazı araçlar 50 yılda geçse elindende tutsan kulağındanda çeksen bir şey olmaz o arabadan..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
günümüz çağında zor tek tük ara üretim butik üretim dışında çok zor çünkü artık herşey otomasyon fabrikasyon üretimde.. adamlar ürettiği şeye değer vermiyor bir ruh vermiyor tamamen satış derdinde ama tektükde olsa yokmu halen var misal direk bugatti veyron bir mühendislik sanat eseri şu anda zaten pek çok otorite tarafındanda kabul edilmiş bir klasik sınırlı sayıda üretilicek yani belli bir kotası var şugün alanların elinde şu anda bir efsane. bugün z4 lerin üretimi durdurulsa onlarda çok değerli olur ilerleyen vakitlerde çünkü onlarda yarı el yapımı motorları titanyum falan filan bmw zaten ayrı bir fabrikada özel üretiyor z serisini o araçdada biraz butiklik var üstüne titriyor bmw. rollyce royce tabiki tamamen handmade el yapımı butik bir araba içindeki kaplamadan kullanılıcak malzemeye kadar alıcının zevkine göre yapılıyor.. parasına fiyatına bakmadan direk aklıma ilk 3 de bunlar geldi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
beyler bmw nin en zayıf parçalarından biri gösterge tablolarıdır bozulmayan gösterge paneli yok gibi bişey özellikle eski kasalarda kısacası aldığınız baktığınız arabaların %80 inin gösterge tablosu zamanında çıkmacıdan yada almanyadan akrabalara getirtilip değişmiştir arabanın orjinal gösterge tablosunun arkasında söktüğünüzde görürsünüz aracın kendi şase nosu yazar eski bmwlerde km olayı tamamen muamma arabanın içine dışına bakıp mecburen alacaksınız he 24 lü rakamlar e36 coupede anca 98 model ilk yada 2. sahibinden bütün servis ve bakım kayıtları tutulmuş muhafaza edilmiş şekilde donanımı üst seviyelerde sunrooflu bi araca verilir oda araba individual yada üst donanımlı yada içi dışı M paket ve sunrooflu olmak kaydı ile yoksa piyasadaki e36 coupelerin hiçbirisi 20-21 liranın üstünü etmez verip alanlar kendilerini ve arabalarını savunacaktır yine ama boşuna geçmiş olsun![]()
Aracı 4-5 ay önce satmıştık kuzenın eskı arabası 5-6 yıl bızde kalmıştı kilometre orjinal biz satarken 300 bine yakındı 2-3 parçasında yüzeysel boyası vardı 1 parçası değişmişti sanırım motor ve şanzuman konusunu biletiysem ama biz satmadan önce arka difransiyele kadar değişmişti motor ve şanzuman çok iyi durumdaydı hiç motor yapılmamasına rahmen
R-Turbo Arif Gökdemir
bence edecegi rakam 21 22 binlira sunroof yok cünkü
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
düşünürsen yan komşumda var, aracı yakınen biliyorum inanılmaz kıl ve titizler araba konusunda tek kusuru otomatik düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım.
BMW / 3 Serisi / 3.20Ci / Hastasına Bmw 3.20 Ci sahibinden.com'da - 95007803
e36 lara kadar is ( injected sport) vardı ci denen terim yokdu..
e46 da is çevirdiler ci ya (coupe injected) olarak..
yani e36 ya kadar is e46 başlangıcı ve sonrası ci diye biliyorum..
bazı araçlardan vardır km konusu gerçekten sıkıntılı ama olmayacak dıye bıseyde yok.
bızım araç 2000 model passat ılk sahıbı 100k kulanıp babamın ark satıyo , oda 10k kullanıp babamın ısrarıyla bıze sattı. araç 4 yıl oldu bızde ve 24k yapabıldıkaraç 134 k da ama kımse ınanmıyor butun passatlar +200 de olduğundan
bu bmw lerdede bole ama şuda bı gercek 310 dıye kanmayın hemen 500 lerden dusurulmus olabılır. kasadakı diriliğe bakacaksınız km de oynanabılır gosterge tablosuda değişebılır fakat o paralar bence çokk fazla 20 den fazlası abartı. ha kupon cok orjınal arac olur dolu olur amenna
araç 21 bıne satılıkta duruyodu 20 lıra cıvarı satılmıştır bızım buralarda goruyorum durusu falan güzel ama başı kel bi coupeye ben o kadar para vermem![]()
Drift or die
bu wiki ingiliz sayfası bütün e36 kasaların listesi var dünyada üretilmiş bir tane ci modeli yok
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_%28E36%29
orjinal alman sayfası buyrun ordada modellere bakın hiç ci modeli yok.
BMW E36
Bana e36 kasada üretilmiş bir tane ci modeli gösterebilirmisiniz. sahibindeni geçersek..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)