User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Çekici Aracı Düşürürse..

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik polisi dehşeti kamerada - Atv Ana Haber Videoları

BEŞ PARMAĞIN BEŞİ BİR DEĞİL DERLER AMA POLİSTEKİ BU KİN NEFRET
    NEDİR HALKA VATANDAŞA KARŞI ?
    valla ben geçenlerde 4-5 polisin durduk yere nerdeyse saldırısna ugruyodum ... abicim insan gibi derdimi anlatmaya calısıyorum dediğimdede sen bize hayvanmı diosun lan diye bagırmaya yakamı bagrımı cekistirmeye basladılar .. bindim arabaya bariyeri kırıp cıktım ... ya katil olucaktım ya durduk yere dayak yicektim .. kırdım bastım gittim ...

bu videoyu gördükten sonra hala yok çekici maaslı eleman yok polis değil vs laflarına kimse kimseyi inandırmaya calısmasın... son senelerde polisin kendisini herşeyin üstünde görmesi adamı polis katili yapar kimse kusura bakmasın... polis olup çok yakın arkadaşım olanlarda var .. ama açık söliyim hiç ama hiçbir polise ne saygım ne sevgim kalmamıstır..

BURAKALTAC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim buradaki otoparkta yeni land cruiser ı indirirken çekicinin boomu kırıldı araba yeredüştü bomda üstüne düştü airbag açtı tavan göçtü.Aracın sahibi çok mülayim bir adam çıktı hiç sesini çıkarmadı.Polis tutanak falan tuttu.Birde uanmadan bu işlerden hiç anlamayan adama 5-10000 liraya hallolur dediler..

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende en çok güvenmemiz gereken memurların polisler olması gerekirken 1 gr güvenim kalmamıştır.. Geçen ceza yedim trafikte, fişi beklerken bi araç daha çevirdi toplamda 5 araç ettik.. Bitane 27 yaşlarında polis o arabayla ilgilenirken aracın sahibi indi ya arkadaşım durum böyle böyle diye kibarca nezih ses tonuyla bi açıklık getirmeye çalışırken polis buna bi bağırdıki adam ondan yaççada büyük olmasına rağmen.. "Sen benle ne biçim konuşuyosun bikere bana memur bey dicen ben senin nerden arkadaşın oluyorum benimle düzgün konuş!" dedi.. Araç sahibi "bitti mi" dedi çıkardı kartını "ben emniyetten bilmem kim, sen kime artislik yapıyosun" dedi adam direk yalama moduna geçti.. o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam reisin bütün karizma bi anda sıfır adam insan gibi anlatıyo vay efendim neden arkadaşım demiş.. ya ne deseydi küfürmü etseydi.. gayet sıcak bi yaklaşım bence.. tabi anlayana..
    ig: erayender

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polislik bir meslektir. ama türkiyede hiçbir baltaya sap olamamış insanlar sağdan soldan buldukları torpillde polis olursa sonuç böyle olur

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi ihmal yüzünden kazasız boyasız arabam hiç olacak, öyle mi iş?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi ihmal yüzünden kazasız boyasız arabam hiç olacak, öyle mi iş?
    valla görünen öyle

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polislik bir meslektir. ama türkiyede hiçbir baltaya sap olamamış insanlar sağdan soldan buldukları torpillde polis olursa sonuç böyle olur
    bencede son yıllarda birden bire tamamen polisin tavrının değişmesinin sebebi budur ... 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar , hiçbir baltaya sap olamayanların coğu polis oldu..daha önce yaşadıklarının acısını bu şekilde çıkarıyorlar ...

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkenin en cahil okumuş insanları polisler olmaya başladı gözümde , polislik görevini bırak bir kenara insanlık görevini düşün bu kadar kompleksli insanlarımıydı bunlar polis olmadan önce... ( hepsi için geçerli değil fakat çoğunluk olmaya başladılar )

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ettigim kufurleri suraya yazsam omur boyu ban alirim heralde forumdan !!!

kendilerini cok ustun goruyorlar insallah bu bakis acisi bir an once degisir, umarim gereken cezayi alir o iki srf...siz !
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bir polis çocuğu olarak söyleyebileceğim tek şey artık eski polisler kalmadı. başıma gelen olayları şöyle kısaca özetleyeyim küfür etmemek için zor tutarsınız kendinizi;
    - kırmızı ışıkta dururken yanımda duran trafik polisi dengesini kaybedip motorundan düştü, arabadan indim kaldırdım iyi misin dedim, egsozun var dedi arabamı bağladı, suratına da bıraksaydım da geberseydin keşke dedim.
    - bi arkadaşın mekanında otururken böyle omzunda çizgisi olan bi memur geldi belli ki yaşça benden küçük bu çizgi noluo kardeşim dedim, baş polis oluo istersen öğreteyim dedi, yavaş öğret aklın dağılır dedim birbirimize girdik. ondan sonra da emniyet müdürünün odasında özürü de dilettirdim eziğe.

hani geçenlerde bi olay oldu ya bi milletvekili çocuğu sıraya dizdi alayını, çokta iyi yaptı, mis gibi yaptı ellerine sağlık. bu kadar söylüyorum.

bu günlerde iyi polis bi elin parmağını geçmez, geçemez alayı imam hatip mezunu, cami de kadro bulamamış insanlar. mahallenin maça alınmayan ezik bebeleri işte.

gerildim lan resmen anlatırken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bir polis çocuğu olarak söyleyebileceğim tek şey artık eski polisler kalmadı. başıma gelen olayları şöyle kısaca özetleyeyim küfür etmemek için zor tutarsınız kendinizi;
    - kırmızı ışıkta dururken yanımda duran trafik polisi dengesini kaybedip motorundan düştü, arabadan indim kaldırdım iyi misin dedim, egsozun var dedi arabamı bağladı, suratına da bıraksaydım da geberseydin keşke dedim.
    - bi arkadaşın mekanında otururken böyle omzunda çizgisi olan bi memur geldi belli ki yaşça benden küçük bu çizgi noluo kardeşim dedim, baş polis oluo istersen öğreteyim dedi, yavaş öğret aklın dağılır dedim birbirimize girdik. ondan sonra da emniyet müdürünün odasında özürü de dilettirdim eziğe.

hani geçenlerde bi olay oldu ya bi milletvekili çocuğu sıraya dizdi alayını, çokta iyi yaptı, mis gibi yaptı ellerine sağlık. bu kadar söylüyorum.

bu günlerde iyi polis bi elin parmağını geçmez, geçemez alayı imam hatip mezunu, cami de kadro bulamamış insanlar. mahallenin maça alınmayan ezik bebeleri işte.

gerildim lan resmen anlatırken.
    aga mahallenin maça alınmayan ezik bebelerini nerden buldun, yıkıldım ya la şunu okurken

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beyler şimdi burada vatandaş karşılık verseydi hatta iki poliside dövseydi peki suçlu kim olucaktı ?
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler şimdi burada vatandaş karşılık verseydi hatta iki poliside dövseydi peki suçlu kim olucaktı ?
    görüntüler ortada olduğu sürece sıkıntı yok, adaletimiz düzgün işler konumda. önemli olan kimin kimi dövdüğü değil, kimin başlattığı. hakimlerimiz savcılarımız polis asker v.s. dinlemiyor, kim haklıysa onun yanında evelallah.

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapı komşumun yarı ömrü cezaevinde geçmiş, şuanda cezaevinde...

Sene 92... Köprü çıkışı aracını çeviriyorlar, olmadık bir sebepten tartışırlarken (Eşide yanında) görevli trafikçi tokadı basıyor... Abimizde 190 boyunda tam bir arnavut

Sonrası mı Abimiz dövmek bir yana belindeki silahı alarak polisin elmacık kemiğini kırıyor ve 2 ay raporlu bırakıyor .... Bu olaydan dolayıda 2 seneden fazla ceza yatıyor...

Dinsizin hakkından imansız gelir misali ellerin dert görmesin dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Durango Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapı komşumun yarı ömrü cezaevinde geçmiş, şuanda cezaevinde...

Sene 92... Köprü çıkışı aracını çeviriyorlar, olmadık bir sebepten tartışırlarken (Eşide yanında) görevli trafikçi tokadı basıyor... Abimizde 190 boyunda tam bir arnavut

Sonrası mı Abimiz dövmek bir yana belindeki silahı alarak polisin elmacık kemiğini kırıyor ve 2 ay raporlu bırakıyor .... Bu olaydan dolayıda 2 seneden fazla ceza yatıyor...

Dinsizin hakkından imansız gelir misali ellerin dert görmesin dedim
    Aslında orda polise mesaj vermiş.. Bununla elmacık kemiğine vurmak dışında başka bişeyde yapabilirdim gibilerinden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece gece güldürdünüz adamı yaa o değilde "sheyhzade" umarım baban forumu takip etmiyodur.. düşünsene yarın ulan sen bizim adımızımı karalıyon ..... diye falakaya yatırdığını işte ozaman asıl polis mağduru sen olursun

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne eglence varmis burda

gorunen o ki halk suan cogunlukla ayni fikirde..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her koşulda sen suçlusun abi

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın bende saygı duymuyorum keyfi uygulamalar artist hareketler helede yanında kız varsa onuda geçtim arabaların markası modeli özelliği ismini doğru söyleyemeyen DUBLO minübüs diyen polisler gördüm ben... Daha çokkk ekmek yemeleri lazım...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)