User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: RFACTOR Nordschleife S2000

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Shıft serisinin ikisinide çıktığı gün kurmam ve silmem bir oldu.
    Yama mod olayını çözdüm dünden beri ayarla uğraşıyorum. Allah rızası için g25 de ayarları nasıl yapıcam. Bir türlü tutturamadım. Lfs gibi kontra vereceğine tam tersi harekete zorluyor dreksiyon. Boşluk çok oluyor. Ne yaptımsa ayarlayamadım. Tamda ringe e46 m3 csl ile çıkmışken görüp elleyememek gibi

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunları nasıl yükliyeceğimizi anlatırmısınız..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Shıft serisinin ikisinide çıktığı gün kurmam ve silmem bir oldu.
    Yama mod olayını çözdüm dünden beri ayarla uğraşıyorum. Allah rızası için g25 de ayarları nasıl yapıcam. Bir türlü tutturamadım. Lfs gibi kontra vereceğine tam tersi harekete zorluyor dreksiyon. Boşluk çok oluyor. Ne yaptımsa ayarlayamadım. Tamda ringe e46 m3 csl ile çıkmışken görüp elleyememek gibi
    ff ayarlarını invert(ters) yaparsan düzelir.Aklımda değilayarlarıgörsem hatırlarımda foto çekip koyarsan ayar ekranını yardımcı olmaya çalışayım
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örneğin bmw dosyasını indirdiniz. Açınca içerisinden gamedata klasörü ve rfm klasörü çıkıyor. Oyunun kurulu olduğu klasöre gidip ordaki gmedata klasörünü açıyorsun. İndirdiğin game data klasörünün içerisinden vehicle, sound,shared klasörü çıkar. Her klasördeki dosyayı oyunun kurulu olduğu yerdeki klasörlere atıyorsun. Vehicle klasörünün içine girip içindekini olduğu gibi oyunun kurlu olduğu game data klasörününün içine girip vehicle klasörünün içine atıyorsun yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jnrjames Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ff ayarlarını invert(ters) yaparsan düzelir.Aklımda değilayarlarıgörsem hatırlarımda foto çekip koyarsan ayar ekranını yardımcı olmaya çalışayım
    Çok sevinirim hemen çekip atıyorum.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    logitech g25 oyunda zaten tanımlı ki kontrole girdikten sonra orada keybord yazan yeri değiştir g25 i görürsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    logitech g25 oyunda zaten tanımlı ki kontrole girdikten sonra orada keybord yazan yeri değiştir g25 i görürsün
    İlk o şekilde yaptım zaten fakat hala çok kötü kontroller. Birde youtubeden izlediğim videolarda oyundaki araç dreksiyonu daha fazla dönüyor ken benim oyunda 90 derece dönüyor yalnızca. Ben 720 derce oynuyorum lfs dede 720 derece dönüyor oyundaki dreksiyon fakat rfactor de bende 90 derece. Çıkamadım işin içinden. Birde hiç anlamıyorum versiyonlarından, patch'ından felan oyunun. 1255 yazıyor versiıon bende eskide ondanmı acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk o şekilde yaptım zaten fakat hala çok kötü kontroller. Birde youtubeden izlediğim videolarda oyundaki araç dreksiyonu daha fazla dönüyor ken benim oyunda 90 derece dönüyor yalnızca. Ben 720 derce oynuyorum lfs dede 720 derece dönüyor oyundaki dreksiyon fakat rfactor de bende 90 derece. Çıkamadım işin içinden. Birde hiç anlamıyorum versiyonlarından, patch'ından felan oyunun. 1255 yazıyor versiıon bende eskide ondanmı acaba
    Sorunu başından böyle yazsaydınız daha rahat olurdu ) (fotorafları göremedim bu arada benm pc de sorun var sanırım).

Siz Logitech profillerden bu sorunu düzelteceksiniz. Öncelikle rF'a yeni bir Profil açın.

Sonrasında 2.sekmede "spesific game settings" kısmından derece ayarını yapaiblirsiniz. İstediğiniz dereceye getirebilirsiniz. 540 rF için iyi olacaktır.(nacizane)

Gene yapamazsanız teamwiever vs ile yarımdı da olabilirim.

Edit: Force Feedback "-(eksi)" yönde , eğer hala FF hisleri yanlış yöndeysebunu + ya çevirin.
    dinamomotorsport.net

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 güne izmire dönücem ozaman ölümüne hertürlü çarpışırız rfactorde merak etme bende hertürlü pist mod yüklü 124 cuptan m3lere kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jnrjames Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorunu başından böyle yazsaydınız daha rahat olurdu ) (fotorafları göremedim bu arada benm pc de sorun var sanırım).

Siz Logitech profillerden bu sorunu düzelteceksiniz. Öncelikle rF'a yeni bir Profil açın.

Sonrasında 2.sekmede "spesific game settings" kısmından derece ayarını yapaiblirsiniz. İstediğiniz dereceye getirebilirsiniz. 540 rF için iyi olacaktır.(nacizane)

Gene yapamazsanız teamwiever vs ile yarımdı da olabilirim.

Edit: Force Feedback "-(eksi)" yönde , eğer hala FF hisleri yanlış yöndeysebunu + ya çevirin.
    Teşekkür ederim halletim galiba. Bu arada drift yapmak için mod mu gerekiyor yoksa ister düz git ister drift için zorla sürüş tarzınamı bağlı gerçek hayattaki gibi. Arka koptumu toparlıyamıyorda ne kadar hızlı kontra versemde.

'' Rox'' bi an önce İzmire dön de s2000 soldan dreksiyonlu yolla bana. Bitane zar zor buldum oda sağdan dreksiyon

CoSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biride çıkıp modları nasıl yüklüceğimizi ve oyunda nasıl serbest takılcagımızı anlatırsa cok makbule geçicek
    cstuningstore

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yukarıda elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Bi bak istersen belki işine yarar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rF de şürüş modu yok bildiğim kadarı ile, kişisel setuplarla yapabilirsiniz. Ben rF de pek drift denemedim açıkçası..
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bi e92 m3 indirdim düz gitmek imkansız full yan..

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mod olayı ve Rfactor ile uzun zamandır bende ilgileniyorum online yarış olursa haber verin direksiyonla keyifli oluyor sanırım forumda daha öncede yapmıştık artık olarak mod sitesi isteyenlere bir kıyakta benden birton mod olan bir sayfa linki aşşağıda

rFactor Currently Released Mods
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

CoSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örneğin bmw dosyasını indirdiniz. Açınca içerisinden gamedata klasörü ve rfm klasörü çıkıyor. Oyunun kurulu olduğu klasöre gidip ordaki gmedata klasörünü açıyorsun. İndirdiğin game data klasörünün içerisinden vehicle, sound,shared klasörü çıkar. Her klasördeki dosyayı oyunun kurulu olduğu yerdeki klasörlere atıyorsun. Vehicle klasörünün içine girip içindekini olduğu gibi oyunun kurlu olduğu game data klasörününün içine girip vehicle klasörünün içine atıyorsun yani.
    pardon bu postu görmemişim şimdi sizden 2 şey daha rica edicem. İyi drift yapabileceğim bir pist bir araba ve serbest olarak yarıştan ziyade nasıl takılabilecegimi öğrenmek istiyorum
    cstuningstore

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW M3 E92 Promo HD rFactor + Download Drift ver.1,0 - YouTube bu videonun altında indirme linki var arabayı. Bu araç drift için ayarlanmış galiba birtek bununla drift yapabiliyorum diğer arabalarla çok zor. Pist olarakta Nurburfring de yağmurlu havayı seçiyorum çok keyifli oluyor. Özellikle şu videoyu izlersen şifayı kapabilirsin.

Nordschleife im Drift (BMW M5 E39) - YouTube

Serbest dolaşma kısmında birşey diyemeyeceğim. Ben piste gazlıyorum. Arkamdan 3-5 araba aralıklarla çıkıyor kafalarına göre takılıyorlar bende çok yaklaşytıklarında yol veriyorum drift yapıyorsam. Pist günü gibi yani.

Asl ben şu dreksiyonun nasıl 720 derece döndüğünü hala bulamadım. Yani oyundaki aracın dreksiyonu 90 derece dönüyor. Tamam ben g25 i 720 ye ayarladım sıkıntı yokta görsel olarak aracın içindeki dreksiyonda dönse youtubedeki videolar gibi süper olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer problemlerimi hallettim fakat şimdide şu dreksiyonun nasıl 720 derece döndüğünü hala bulamadım. Yani oyundaki aracın dreksiyonu 90 derece dönüyor. Tamam ben g25 i 720 ye ayarladım sıkıntı yokta görsel olarak aracın içindeki dreksiyonda dönse youtubedeki videolar gibi süper olacak.

Örneğin videodaki f458 italya virajda yanladığında tam tur konra veriyor. Bende ise sadece çeyrek tur dönüyor oyundaki dreksiyon.
    [rFactor] Ferrari 458 ITALIA sound mod - YouTube

BORKED

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)