düşünmen hata bence hemen notere gitmeliydintürkiyede o araba şu haliyle 100 milyar eder hiç bir sıkıntı cıkartmaz ilk sahibinden we güzel kullanıldıysa
düşünmen hata bence hemen notere gitmeliydintürkiyede o araba şu haliyle 100 milyar eder hiç bir sıkıntı cıkartmaz ilk sahibinden we güzel kullanıldıysa
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Yahu herkes de buradaki fiyatına takılmış, bizde biliyoruz burda 30+ edeceğini adam onu sormamışki![]()
Abd de yaşıyor olsam ve haftasonları için bir keyif aracı arayışı içinde olsaydım, bu aracı seçmezdim şahsen.![]()
amerikada olsam bu arabanın yüzüne bakmazdım![]()
amerikada olsam bunun coupesini alır süpersprint egzoz headersımı takıp sağı solu yakardım çılgın türk geliyor derlerdi![]()
abd deki usta ve işçilik fiyatlarının çok yüksek olduğunu duymuştum. bu bilginin doğruluğu göz önüne alındığında biraz maliyetli olucaktır sana. sonuçta garajında yok uğraşasın hafta sonu.
diğer unsur çok üstünde durulmamış ama araç amerikan tampon ve 91 ler makyajlı çıktı. burda bir sıkıntı olabilir mi acaba ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Açıkcası bu cadillacla falan kıyaslanacak bir araç değil. 2012 senesinde halen daha 3 serisi varsa E30 sayesindedir. Bulaşma uzak dur falan diyenler olmuşta kondisyonu yerindeyse, ki eski sahiplerininde temiz baktığı belli, eli yüzü biraz toparlanır kozmetik dokunuşlar yapılırsa tadından yenmez 10 numara olur. 1900 dolar zaten bişeyde değil. aynı araç şurda ankarada olsun tertemiz 35-40a satılır. açıkcası burda olsa bende almayı düşünürdümfırsatınız varken alın binin derim. Pişman olmazsınız
Nur fliegen ist besser...
OTOBULL GARAGE
Amerikan al-sat yapanına denk gelmişsiniz bence güvenmeyin![]()
Coğrafya kaderdir
Demette o paraya iphone 5 veriyolar gardaş![]()
Retro takılayım diyosan bence bunu alacağına mkI cabrio alsan daha tarz olur biiçte falan![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
türkiyede olsa 30 bin eder olarak başladı, sonra 50 bin oldu, 100 bin oldu. Biraz daha devam ederse türkiyedeki fiyatı 250 bin lira olan arabayı $1900 'a alıp bineceksin![]()
garaj sıkıntısı varsa hiç gerek yok bence,yazın tadına varılır da kışın ne yapacaksın ? her yaz girişince çok fazla uğraşman gerekecek arabayla..bence farklı bii proje şart,ha hardtop olursa iş farklı olur..
amerikada olucam ve türkiyede çok rahat alabileceğim bi model alıp binicem bide keyif yapıcamsadece farları elektrikli bi V8 alırım, zaten hız yapamıyacan en azından 20kmh la giderken bile ortalığı yıkan bir makinen olmuş olur
![]()
turbocuk istiyoruz
hardtopla birlikte alınır bence.. sonuçta haftasonu keyif arabası dediğin cabrio olmayacak da ne olacak?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Arkadaslar yorumlarin hepsini tek tek okudum hepinize cok tesekkur ederim . Aldigim hicbirseyin fiyatini TR ile kiyaslamaiyorum, Tr de alamayacagim bir arac olsun dusunceside yok ***** 6 senedir buradayim ve yari burali olduk sayilir. Sirf onun icin bile 1900 dolar bana oldukca pahali geliyor ki adama zaten 1500 teklif etmistim ama 1900 dana sagi veremeyeceini soylemisti .
Garaj imkanlarimi arastirdim. Downtown da yasadigim icin sikinti olacak aylik $180 civari . Su an icin ertelemek durumundayim ama yaza dogru muhtemelen yine bu tarz bir cabrio alip sokaga birakip yaz bitince de satar yada cope atarim .
Türkiye'de olsa mantığı iş yapmıyor maalesef.
Herkes yaşadığı yerin şartlarına adapte oluyor bir zaman sonra.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)