Yol tarifi veririm marmaris için, pm atabilirsiniz. Bu arada Murat abi senle hiç oturup muhabbet etmemiştik bende gelirim sanırım![]()
Yol tarifi veririm marmaris için, pm atabilirsiniz. Bu arada Murat abi senle hiç oturup muhabbet etmemiştik bende gelirim sanırım![]()
.
bende geliyorum ancak gelecek arkadaşlara bilgi olsun ataşehir bölgesinde hiç gaz açmayın frlaket sivil abiler dolaşıyor kimsenin tatsızlık yaşamasını istemem.
Sword amca ben bulamam beraber çıkırız![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Gelmeyenin motoru stop etsin. 1 saat kaldı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Beyazı getir deleyim![]()
kimler orda şimdi nekadara kadar takılıcaksınız
bakırkoydeyim işten yeni çıktım gelsemmi ?
bugun hakan abilerlede buluşucaktım sabah erkenmiş çalışıyodum gidemedim içimde kaldı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben geldim bile. Gelen bana ulaşsın
bende duruma gore çıkıp gelmeye çalışıcam
1. koprumu kolaydır 2. koprumu
daha once hiç ataşehire gelmemiş birine tarif edin
1. kopru kolayıma gelir bu goztepe sapağını geçtikten sonra carrefour yolu uzerindenmi gidiyoruz
135
├┼┼╕
246R
2. köprü şuan daha acık onur 2. köprüden git ordan daha rahat gidersin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
2. kopru diyorsunuzda yol çok uzuyo sanki ordan trafik yoğunluğu 1. koprude normal gozuktu
en buyuk sıkıntı yeri bilmiyorum![]()
135
├┼┼╕
246R
Herkes burda)
10 saat çalışmanın etkisiyle iş çıkışı oturduğum yerde kaldım yol çok uzak geldi gozume bu yorgunlukla![]()
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)