gecmiş olsun
Gecmis olsun aynisi hilmiyle rodajdayken basimiza gelmisti Allahtan basimiza daha once gelmisti fark ettik hemen ..eski seri skunk2 lerdede kirilma ve loblarda asiri asinma vardi yeni serilerde bu problemler cozuldu .
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
techturkey böyle bilgilendirme konularının açılması lazım işte. bilgilendirme için tskler.
olay içinde üzüldük geçmiş olsun daha büyük sıkıntı olmaması sevindirici.
abi geçmiş olsun.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Crover egzantriklerin bir bölümü sivas estasda yapildi kırılanlar aynı seridenmi bilinmez .. gecmis olsun arayin estasi ellerinde olmasi lazim kod no ile sorun
abi bana hep crower almıyosun kanka diyodun telefonda o geldi aklıma
Saolun beyler ibonun şarjı bitti okur sonra..
yok sivaslı abilerde kalsın mümkünse...birdaha takmayız crower abi
Büyük geçmiş olsun abicim. Daha büyük sorunlara yol açmadan fark etmeniz çok güzel.
çok geçmiş olsun en azından kul yapımı nede olsa .
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
herkeze teşekkürler arabayı birgünde toparladım ama 2 emmeyle kurtarmam biraz mucize oldu egzantiriğin benden önceki sahibi tabancayla ya çok sıktılar yada benim fikrim kendi civatası çok kısa kalıyo 1.5 santim kadar daha uzun ve torkunda sıkılmalı bence. ince ayrıntılar motoru çöpten kurtarıyo.
gecmıs olsun
oncrlıkle gecmıs olsun bugun gordum atasehırde dedım ne ara kırdı dıye tekrar gecmıs olsun
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
geçmiş olsun..
şu crower eksantrik kadar dandik bi eksantrik yok yaa..
b16 da skunk2, toda , jun eksantrikten şaşmayacaksın. hem performans hem malzeme olarak kalitesi tartışılmaz..
tavsiyem skunk2 stage 2 pro serisi bi eksantrik ile devam etmeniz...
Cok gecmis olsun bilgi icinde ayrica tesekkur edrim fayfali olucagi garanti en azindan biz hafta haftaya toplamaya basliyoruz motoru ve egztrkler ayni !!
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)