rekabet ne güzel şey yav, bitanede 306 çıksa da böyle iddialı bana da uğraş çıksa![]()
rekabet ne güzel şey yav, bitanede 306 çıksa da böyle iddialı bana da uğraş çıksa![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Konunuz beni ilgilendirmez ister deneyin ister denemeyin ama bir kisi bile denemek istiyorum demedi deme sanada numaramı yazdım ahmetide aradım ahmetede söyledim daha önce UM 106 ile denedim pt53 arka koltuklar sökük iken kimi zaman ben kimi zaman Ahmet onde gitti yine denerim dedim KİMSE DENEMEK İSTEMEDİ DEME
C R M performance
Keyfıme göre denerım dıye bısey yazmadım zaten keyfime göre olsada olmasada deneyen olmadı , aracım hazır dedım ısteyen denemek ıstedıgı zaman söler uygun gün belirler deneriz , yeni setup ınlada deneyebiliriz bir sorun teşkil etmiyor benim için yanlış anlaşılıyorum sürekli bende doğru anlaşılmak ıcın kendımı yormıcam artık
Ya kardeşim demiyim bişey diyorumda dayanamıyorum ya
şimdi sen yanlış anlaşılıyorum diyosun konun başlığına bakıyorum REG 106 KARADENİZde DENEMEK İÇİN RAKİP ARIYOR yazdığı halde sen kendi arabanı ortaya atıyorsun bunun maksatı nedir? onuda geçtim sen zaten kendi arabanı kendin sürmüyorsun REG in nasıl gittiğini hissiyatını bilmiyorsun he belki kendinde sürersin onu bilmemde ne biliyim yani neyin dolduruşuna kimin gazına geliyorsun boşver ya ben seni anlıyorum demiştim ya daha önceki postlarımda yine söylüyorum ben seni anlıyorum![]()
Bişeyin peşinde gibimi duruyoruz ordan bakınca ? Konu ile alakasız olan kişiler neden kimseyi tanımadığı halde yorumları garip oluyor anlamış değilim.İlla saygısızlıkmı yapmamız gerekiyor uslup bozmadan yorum yapabılmek için.Varsın o hızlı olsun varsın benım aracım olsun ne olucak yanı kaç yaşındasınız kardeşiniz yaşındayım vazgecın artık şöle gereksiz yorum yapmaktan , biraz saygılı olun.
Basindan sonuna kadar denemelerimiz Aramizda oldugu icin yazmadim abi yoksa sorun degil yani
Edit: NG 106 İlede sayisiz denemelerimiz oldu olcu amacli hizlanmak adina mami abi ng ye ne degisiklik yapsa cikip denerdik cunku birtek REG le yanyana oldugu icin en iyi olcuyu beraber goruyorduk iki araba icinde bu denemelerdede Trafikten veya herhangi bir sebepten dolayi gaz birakmadigimiz zaman ng de 5. Vites ustunde beni gecmistir ee kolay degil CRM nin rakibi yine CRM den cikiyor
Not: bu denemelerinde hic birinde yakit ve emmeye yapilan islememim mevcut degildi
Edit...........
Dr.ECU
Kardeşim aracına maşallah , yalnız dikkatimi çekti reg konusu olduğunda sen sürekli dahil oluyorsun ve konu anlamsız noktalara gidiyor. Konu başlığı ile senin deneme talebinin arasında ki bağı ben çözemedim. Sen istanbuldasın reg sinop da.. Bu arada küçükler büyüklere saygı , büyüklerde küçüklere sevgi gösterirler. Biraz saygılı olun lafın hoş olmamış.. Kal sağlıcakla..![]()
Unutan iyileşir...
Ben zaten ifadede sıkıntı yaşadıgım ıcın böle oluyor hep neyse problem degıl dogrudur benım hatamdır bır daha zaten asla o aracın oldugu konuya yorum yapmam bende farkettım bunu , saygıdan kastımda herkes kafasına göre tanımadan bır muhabbet olmadan ters konusuluo onun ıcın dedım şahsıma oldugundan sölemedım bende kımseye saygısızlık yapmıyorum bısey yazarken ıkı kere dusunuyorum anlayana tabı neyse teşekür ederim genede düşünceniz için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)