matteg yanliş sulardasın![]()
konu hoşşş![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
action basladı sağlam bir drag -roll bizimi bekliyor
not:beyaz bulutlar gaza basınca karartıyor herkezin önünü![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
böyle ölçülü fln konuşucaksan nasıl cevap alırsın biliyormusun??
tüm yavaş arabaları toplamışsın jb ile ll ikisini topla bi araba yap REG e de git bir vites tutun seni geçti sayyim burdan hee istersen sıkıntı yok nos mu bağlıyosun tinermi yakıyosun fark etmez 2 ci vites dişlinde problem yoksa madem bir tek drag yapmıyorsan white rs reg senin dengin değil ama olsun git şansını dene![]()
senin çok övdüğün swap 205 vardı tenekemi bagalitmi bu biri 2. siyah 106 nız 3. bordo 106 nız daha sayımmı yarışlarda patladı sonra yine geçtim sizin aylarca uğraştığınız arabaları ben bu düldülle ayırır giderim
EN GÜZEL TEG MATTEG
hahaha gözlerde problem var herhalde
REG 106 vs JB 106 percussionali - YouTube
bu arada nos bağlayacak kadar güçlümü sanıyonuz arabanızı yanımda yürüyün 2 vites geçti sayıyım sizi
EN GÜZEL TEG MATTEG
Konuyu Toplam 20 kişi okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
ceco, -Günalp-, AL 417, aLperTunga, aRR, chiefkadir, CRX, Daghan_cc, EK648, EMG, EmrahERKAN, ercan5252, matteg, otimli
konuda toplam 19 boşkonusan üye 1 tane dolu dolu konusan arkadasımız war.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
konuyu uzatmaya gerek yok kendine güvenen varsa arar beni yarışırız faceden ekleyin sizinle yazışacak kadar boş vaktim yok plakayı yazın numaramı alın ordan buraya yazamıyorm no yasakmış herkes kendine iyi baksın ama cocuk gibi ben çıkınca yazmayın çünkü ben görmedikten sonraa b anlamı yok
EN GÜZEL TEG MATTEG
memnuniyetle bu akşam adapazarında buluşalım ortak nokta okymi? hem araç dener hem yemek hem tanışmış oluruz ben boş konuşmam tanıyanlar bilir hemen sıcağı sıcağına gel hmn hmn ikimizde aynı yolu gelmiş olucaz yada istanbula gel evimde misafirim ol deniycek dahada araba var ama şu kadarını söyliyim istanbul hızlıdır sen burdaki hiç bir egztrinkli 106 yı geçemessin sonra üzgün dönersin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)