koenigsegg cevaplar bu konuyu :D :D
Printable View
koenigsegg cevaplar bu konuyu :D :D
ilk nesil veyron sırf 0-300-0 testindeki performansıyla bile en yakın rakibini ezip geçmiş bir makine, daha neyin mühendisliğinden bahsediyorsun kardeşim :) bu güce tamamıyle hükmedebilmeni sağlıyor adamlar, 1000 + 1 beygir bile senin kullanımında gayet ulaşılabilir ve kullanılabilir durumda :)
çok ilgisiz alakasız ve hevessiz olmana da sevindim :D allah muhafaza bir tane alırsın hepimiz hasetimizden çatlarız.
hemen bir vtecle roll ayarlayalım :P
1.8 mi nediyor bunlar ya :)
Son bı fıyat ıcın pım alabılırmıyım :D
1600 hp ye alisik olmadigimiz icin bende basligi 1600cc okuyorum :D dedim formula1 verilerini paylastilar heralde :D
1001 beygirmi sadece demeden once bugattinin yapımı ile ilgili olan belgeseli izlemenizi oneririm
1000 hp bu işin sınırlandırılıp sorun çıkarmadan yürür hale getirilmişi
yanlış hatırlamıyorsam motor ilk testlerinde 2000hp civardında imiş ve alev almış :D
Bi honda degil ama :icon_wack
Bana göre en ilgi çeken kısmı arka kanadı. Belgeseli izleyenler bilirler, telohertz hızında işlem yeteneği olan bir kanat.
Vtec açmıyorsa istemem :icon13: :D :D
Sen git böyle bir alet yap, sonra zengin kodomanın biri gelsin göle girsin.
ikinciel piyasası yok bagaj yok çok yakıyor kaçıyor desen basıcak yol yok benim işime yaramaz.
geçen metrocity önünde mavi siyah bitane gördüm , acayip bi araç gürültüsü tipi falan :)
ben motorun 3100 hp ye ulaştığını ilk testlerde ve wolkswagenin test laboratuvarında denedi die biliyorum ve yakıyomuş orayı belgeselde öle diodu en azından :D