1.8 saniyede nasıl 0 - 100 yapacakki nasıl tutunacak yani :rolleyes:
Printable View
1.8 saniyede nasıl 0 - 100 yapacakki nasıl tutunacak yani :rolleyes:
Çok dip bir nokta olması ve en yakın rakibini ezmesi gerçekten beni etkilemiyor, en yakin rakibinin fiyatı ne kadar tam bir bilgim yok ama bu araç 2-3-4 milyon dolarlardan satılıyor :D Bence gerçekten hakkını vermiyor. Yeni nesil NSX atmosferik 3.4L motor ile 500hp elde ediyor, 8.0L ve 4turbo olsa tahmin etmek zor :D :D Allah muhafaza almayayım zaten, milli piyango falan çıkarsa supra vs alırım :D :D
Bu arabayı sigortalatmakta bir sorun :)
bu aracın olayı zaten bu kadar büyük bir gücü sorunsuz ve rahat bir şekilde kullanılabilir hale getirmek. Yoksa basarsın beygiri yaparsın mevzusu değil. Sonuçta dengeli sağlam bir platformda böyle bir güce takım elbise giyerek hükmetmek. Yoksa süpersporların hepsi 4 haneli güçlerde olurdu.
konu yine , geyiğe dönmüş ...
- veyron hakkında neler biliyorsun da muhalefet olabiliyorsunuz ? " bazı arkadaşlarıma gelsin "
- belgeselini bırakın yapılan testler,ar-ge'ler,iyileştirmeler,videolar,tanıtımlarını kaç kere karıştırdınız , araştırdınız ?
- sormam yersiz , yapmadınız.
- potasiyelini ve nasıl bir araç olduğunu mantıken anlamazsınız ya hadi neyse :)
- 8bin cc , 16 silindir motor , W düzeni ile sıralanmış blok , üst kapak , 4 tane turbo , intercooler , aktarma organları ...
-o aracın fren gücünü biliyor musun ?
- 0-100 ; asfalta ve hava durumuna göre değişen zaman ile 2.3-2.4 sn.'ye kadar düşebilmekte
daha neyinden , 1.8 yapamaz Diyebiliyorsun ?
o aracı normal istasyonda satılan yakıtla 1001 hp yapmak için bunlar gerekiyor arkadaşım :)
sen hiç hondasını yada subarusunu normal pompa yakıtıyla 600hp üstü kullanabilen gördünmü?
bu markaların alıcılarınında arabalarıına binmek için etanol tolien vs vs yakıtları kovalayacak halleri olmadığına göre ;)
ayrıca ekliyim, günlük kullanım koşullarınıda buna katmak lazım, misal bi subaruyu 700 800 hp yaparsan, hafif kırank volan kasnak ve egzantrikten dolayı motoru ilk çalıştırdığında gaza basmazsan araban stop eder :)
Hangimiz alabilicez :D
National Geographic Mega Fabrikalar:Muhteşem Otomobil Bugatti Veyron (Türkçe Dublaj) 720p hdtv - YouTube
Bu belgeseli bi izle derim ben :)
Hennessey Venom GT 6.9L V8 2012 Model 2.590.000 USD Galeriden satılık sıfır Siyah renk - 97271687
Lamborghini Murcielago Roadster 2012 Model 3.000.000 EUR Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 103580831
2012 - Porsche 918 Spyder 2000000 Euro
2012 - Aston Martin One-77 4500000 Euro
fark yedirdiği rakipleri öyle ucuz sanma onlarda en az bugatti kadar pahalı.. ama hiç birisi bugatti kadar başarılı değil.. bir 20 sene daha da yanına yaklaşamazlar.
bazıları nedense bugatti'yi sevmiyo. kabul edin işte, en güçlüsü ve en hızlısı. ;)
belgeseli bile bu aracı anlatmak için gerçekten yetersiz kalmış yalnız otomobil parça tedarikçilerinden birisinin yaptığı şu açıklama bitirdi beni: "piyasa, bu aracın teknoloji seviyesini yakalamak ve kullanılacak malzemelerini sağlamak için çok ama çok yetersiz."
yazmıyım yazmıyım diyorum yani koskoca alman teknoloji ürünü en pahalı en süratli bugattiyide honda ile bağladınız ya ne alaka anlamadım amaç ne çözemedim ama açıklıyım hiçbir zaman bi japon alman teknolojisine ulaşamıcak kimse yanlış anlamasın , artı olarak vr16 silindir 8000 cc imiş neden 1001 hp nedeni zaten açık : kullanılabilirlik şöförün arabayı yolda tutabilmesi , yakıt emisyon değerleri , uzun motor ömrü ve yere tutturabildiği gücü üretme . ben japonları asla küçümsemem en sevdiğim başarılı motorları arabaları tasarlamışlar halada tutuluyo ama japon firmalar eğer iddalılar ve teknolojilerinin iyi oldugunu düşünüyolarsa yapsınlar bugattiye , ve diğer supersportlara isimleri teknolojılerı ve muhendislikleri konusulsun , insanların bu konulardaki konusma hataları arabalara modifiye gözüyle bakmaları , herşeye modifiye gözüyle bakmamak lazım :icon_tup:
e madem öyle yazılımla 1001 olan aracı 1200 yapıyo bazı firmalar bak bi anda 200hp veriyo
<ciddi olarak yazmadım buna yakın mantıkla yazılan yorumlar için yazdım>
1001 hp yı 4 turboyla elde etmısler 1600 için 6 tane falan koymuşlardır sanırım. Böyle böyle güç artırcaklar bi bakmışın jet motoruna dönmüşler. Skylıne ye 3 tane koy bak neler oluyo :D
kamikazeler akın etmese bari bu konuya. :D
skyline veysa supra olsun bizim olsun