otimli Nickli Üyeden Alıntı kanka boyle olduktan sonra motor patlıyana kadar basarım ben yemın edıyorum dıkkat etmedım bıle fark ne kadar oldu dıye sadece aldıgım zevk adrenalın felakettı mami abi okanım tekar tekrar cok tesekkur ederım.
otimli Nickli Üyeden Alıntı sagolasın abı ama yol kenarındakı muhabbet fenaydı ya en kısa zamanda tekrarlıyalım Okanın kameramanı halen unutamıyorum araba hariç herşeyi kayıt etmiş videoda bi ng yok )))
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Okanın kameramanı halen unutamıyorum araba hariç herşeyi kayıt etmiş videoda bi ng yok ))) Abi gobekten dicem bizim gectimiz videoda donuyo
RABBİT MK1 gtx 2871 KNG typer...
Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Abi gobekten dicem bizim gectimiz videoda donuyo Hahahhaja aynen öyle adam geçmeye programlanmış )))
bence bu gune kadar ızledıgım en guzel vıdeo hersey var cıdden ng yok
otimli Nickli Üyeden Alıntı bence bu gune kadar ızledıgım en guzel vıdeo hersey var cıdden ng yok Yakıt arabayı görünmez yaptı hahjaja )
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Yakıt arabayı görünmez yaptı hahjaja ) evet abi bak bunu unuttuk hahahah
Yakit dedinizde gene 20 liram.gtti rolling icin he
ortada bi yerde buluşalım o zaman
06 Z 7330/e46 16RV840/Leon 38EG636/A3 38YS538/Vti 64KD732/E200 38NN354/GTi 38ZH434/GTi 38AG367/GTi 38VT012/Vti 38YY502/GTi 38YE602/GTi 3YR792/206 38YE341/GTi 38AV256/GTi
Okan D. Nickli Üyeden Alıntı benle denıyebılcek kadar hızlı bı rs var mı kanka Ben denerim kanka senle ne olcak
JoYTeaM
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Ben denerim kanka senle ne olcak Kanka deneyen herkez pisman
video paylaşımı var mıdır ? ben göremedim
Semih Kurtulmuş Adventurer Engineer
vıdeo telde varda daha yuklemedım pc ye bugun yarın yuklerım
Okan D. Nickli Üyeden Alıntı vıdeo telde varda daha yuklemedım pc ye bugun yarın yuklerım tamamdır merakla bekliyorum
okancan videoyu koysan artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları