bugün bir deneme yaptık özgürle 4. vitesi zor girdiğini söyledi ayarda guncellenmesi lazım dedi ama benle ümit beraber bindik aracı ben sürdüm 2 kere siktik geçiyorum ümit e verdim arabayı o da geçiyor faruk la özgür de aynı araçta kilo farkı ve turbo devrinde değil iken bastık yarış konusu olcak ayarını bitirsin özgür eksiklerini tamamlasin o zaman video yu ekleyip koyarıztek e tek basariz merak edenler olur diye söyliyeyim dedim ben
![]()
Emir kardesimizin söylediği gibi ayar güncelleme gerekiyor tekrardeneme yapılacak yinede tebrikler saygılar
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
Güncel otesi ve Ayrica
Denemeler video kayıt yapilip yayinlanacaktir .Cam Car bundan sonra araçta sabit bağlı şekilde kalacaktir
Geçmek gecilmek dert değil ben yine koyarım sozum sözdür 0.9 1 barda stok turbo gücünü görmek amaç ardından yılbaşı sonrası turbo değişikliği ve tekrar deneme talebim olacaktır
aracimin specler belli proje konusunda var 0.91 bar basınç stock turbo ecufast Dr.Ecu yazilim. egzantrik vs vs proje konusunda herşey ortadadır basınç 0.9 1 bar arası oynuyormu oynamiyormu görmek isteyen ister içerdeki boost saati ister kendi manuel boost saatlerini alıp gelebilirler
Cumartesi akşamı denenilebilir yağmur yagmadığı sürece
***** 2 yer dede olur
aman dikkat edin artık ceza koçanını bitirene ikramiye varmekanı afişe etmeyin
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Konu acılalı ne zamandır Antalyada gidişi iyi arabamı yok sanki 2 bar basıp gtx30 turbomuz var :P
ekimden bu yana vay be![]()
Bugun denemem olmadi ama DBS Polo yine bu gecenin yıldızı oldu şimdilik bu kadar serdar arkadaşımız video yu ekler Mersinli arkadaşlara tekrar teşşekürler kamera da Mehmet üntar vardi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)