Sana katılmıyorum.. 220.000 Kilometrede aracım ve 3-4 Yıldan beri de Atiker sıralı sistem LPG'li
İlk taktırdığımda montaj sorunu yaşamıştım daha sonra başka da sorun yaşamadım.
Printable View
Gayet mantikli bi reklam bence! Ayrica bende kuzenimle lpg isine giricektik bi donem, bende "bole fuarlara cikacak kadar buyursek, rc arabalardan bitane alip ozel bi lpg sistemiyle fuarda kullanip, BUNA BILE LPG TAKARIZ demeye getiricez" demistim! Fuar alanlari cilginliklarin BAKIN BUNU BILE YAPARIZ RAKIPLER NE YAPMISKI? Dusuncesinin yer buldugu mekanlar:) helal olsun paraya kiymis yapmislar:) bide yiyosa ferrariye falan yapaydilar:D
benzin pahalı olunca gaz cazip geliyor adam biyerden sonra tık diyor bakalım biz ne zaman dicez.
35lt lpg deposu az degilmi :D 50km de bir gazcıya girer artık
ben hep diyodum bir gün herkez lpg takacak diye :D:D:D:D
lpg candır :D
yok abi buda artık bi sınıf ayrımı. benzinli kullananlar lpg li kullananlar diye ayrılıyor.
aynı modelin benzinlisini kullananlar lpg li kullananları hakir goruyor eziyor.
neden cunku madem paran var araba alıyosun o zaman benzınlı bıneceeeğğn ne o fakir gibi lpg alıyosun. devlete neden daha fazla vergi vermiyosun oğğğluumm.
falanlar filanlar..
Ben olsam takmam ama takana da mani olmam :)
o yakıt tankı ultra komik derecede ufak kalmış gibi geldi bana da
8-9 tane regletör koymuşlardır heralde :D
lpg ile ilgili tüm ön yargılar avm lerin biz sizi almıyoruz demesiyle başladı...
şimdi kim bakar bu arabanın lpgsine hoşgeldin der geçiriler :D
yanlız o geçenlerde lpg'cide gaz alırken yanan arabada canımı hayli sıktı... adamın nişanlısı içerde kaldı 5-6 saniye. düzgün montaj olayına dikkat etsin lpg taktıranlar. merdiven altı yerlerdede montaj yaptırmasınlar.
Şu konuda dönen muhabbetler 6 sene önce donanımhaber'de dönüyordu, hep aynı tartışmalar :)
vergisine de LPG taksınlar!!
yılda kaç km yapıyor ki bu araçlar? LPG den ne kar ellde edecekler??
vergisi 17,447.00TL bu maliyete katlanan adam benzin masrafına mı katlanamayacak??
Kim köpeksiniz lan siz reklam olsun die zengini aşşağlıyosunuz :D
takılmıycak gibi değiş içiyor benzini 560-4
o ön bagajdaki tankla 20km bilemedin 50km gider o araba..
20 litre yakıyormuş km'de....
Technical Specifications < New LP 560-4 < Gallardo < Models < Automobili Lamborghini S.p.A.
bence iyi olmuş reklamın kötüsü iyisi olmaz... ama o lamborghiniye o taktığınız LPG deposu nedir öyle ya... ne bileyim o araca özel fuara özel bir depo yaptıraydınız.... allah bilir sıralıda değildir şimdi bu sistem :D :D :D