o lpg tankı 30 luk gibi geldi bana.. nereye kadar gidecekmiş o kadar küçük şeyle :D
Printable View
o lpg tankı 30 luk gibi geldi bana.. nereye kadar gidecekmiş o kadar küçük şeyle :D
Sivrisinek saz meselesi diyorum ve Tuncer bey e teşekkür edeiyorum :)
Nightfish arkadaşım var güzel memleketimde Atiker bayi aynı zamanda Prins takıyor. Ama adamın ayarın AAAAAAAA sından haberi yok. Bu adam Prins taksa ne Atiker taksa ne ikisi de arıza çıkarır ikisi de montaj hatası. Ondan sonra dersin ki Atiker taktım bozuldu. Böyle yerde Prins taksan da bozar aracı. Ankarada bir arkadaşta Bora var araçta Teleflex var ha bire arıza ışığı yaktı durdu bir türlü ayar tutturamadılar araç hep fakir karışıma düşüyor ayarı veriyorlar bu seferde çok yakıyor. O yüzden marka önemlidir fakat montaj ondan da önemlidir...
kim neresiyle gülerse gülsün aga tr şartlarına lgp li lambo yakışır. bizi bu duruma düşürenler utansın.
birde hep lpg benzinle anılıyor ama lpg nin ilk çıkdığı araçlarda kullanılma amacı ekonomi değil araçdaki ölü yakıt denilen (dizelde ***** %100 yanma olmaz) yakıtın tamamen yanması için yapılmış bir sistem ilk dizel kamyon tırlarda kullanıldı halada kullanılıyor %25 e kadar dizel araçda ekonomi ve daha önemlisi performans artışı sağlıyor.. daha sonradan benzinli binek araçlarada uygulanmaya başlandı.
bence biz değil bizi bu vergiler yüzünden bu çözümlere itenler utansın .....
bizim insanımız ya shell ve bp yi düşünecek kadar çok zengin, bütün her şey yalan ya da ¨yakıt¨ ne onu bilmiyor.
Bu lamboyu 2.elde zor saticaklar :D
afedersiniz ama si..im kadar depo o arabayı kaç km götürecek :D :D :D
***** siteye de düşer yakında lpg de 60 kuruş yakar yakıtı ***** lamborgingi :D
aynen...
bu da bir yakıt türü, ayıp değil
lamboyada olur, suprayada yeterki düzgün tak
hollanda bunu 50 sene önce kullanmaya başladı
brezilyada yollarda benzinli araba yok, hepsi alkol
örnek çoook
gene hollanda da şirket genel müdürü işine bisiklet ile gidiyor
burada adam motosiklete binmeye utanıyor
gene ingilterede koca şirket genel müdürünün cebinde kıytırık nokia var
burada iphone 4 ten galaxy s3 ten aşağı düşmüyorlar, utanıyorlar
nedir bu götü kalkmışlık?
bu canım manifoldlara yazık bence, ben delmeye kıyamam :)
http://www.supercars.net/carpics/408...doLP560449.jpg
Total dışında pek almıyorum,aygazdan da hiç memnun kalmadım ne zaman alsam.
@Nightfish, biraz fazla kulaktan sağdan soldan duymuş gibi konuşuyorsun bence.
Evet zamanında Atiker'den çok problem yaşayan sıkıntı çeken oldu ama sorunların çoğunu aştılar/çalışıyorlar aşmak için.Problem yaşadığı gibi hiç yaşamayan insanlarda biliyorum.
Sağdan soldan değil, kendi çalıştığımız yerdeki ustalardan duyduğumu söylüyorum ben de zaten. Kendimiz de sıkıntı yaşayıp aracımızı sattıktan sonra ustalarımızda konuştuğumu da söyledim zaten.
Lpg'den utanmak sıkılmak filan değil de ciddi ciddi korkmuyor da değilim.
Hala da lpg'li araba kullanıyorum..
Bir tırsma var içimde hep..
Bundan daha iyi bir reklam stratejisi olamaz bir marka için. Bravo valla Atikere. Dünya çapında adından söz ettireceği kesin. Olayın mantığı zaten burada Lamborghini'yi LPG ile kullanmak değil. He kullansan ne olur, bu da bir yakıt türü sonuçta. Metanol ile çalışan Lotus var da LPG'li Lamborghini niçin olmasın.. Şayet çalışıyorsa muhteşem bir mühendislik, çalışmıyor olsa dahi muhteşem bir reklam stratejisi, takdire şayan, çok akıllıca.
güzel başarı yalnız depo küçük kalmış gibi geldi :D