Boşta gaz basmakla subap yakalamazki araba zincir/Triger sente atlaması lazım baska türlü zor yani
Şöyle bir ekleme daha yapayım. Aracın motoru yapılmadan önce LPG li idi. İptal edildi motor yapıldıktan sonra.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum en azından nasıl bir yol çizeceğimiz belli oldu.
Legen...wait for it...dary!
sevgili motor ustası tregere bu zincir ömür boyu değişmesine gerek yok diyerek motoru toplarken zinciri gergisini v.b. parçaları değiştirmemiş olmasından dolayı; siz arabaya yüklendiğinizde zaten yılların yorgunu olan triger aksamı sente atlamış olup daha sonraki marşta sibapların düzensiz çalışması sonrası başınıza bu olay gelmiş olması muhtemel bir varsıyım ki en mantıklısıda bu
bu durumda suçlular
motor ustası :
işini sallamış olması ve değişmesi gereken parçaları değiştirmemiş olması
araç sahibi :
motor yaptırıyorsun öyle bir motoru şuanda benim tahminimce sağlıklı bir şekilde 2000tl nin altına yapılmaz ucuz olsun usta sensin mantığıyla yürümüş ve usta nederse uyar demiş olaması ----- daha rodajı tamamlanmamış bir araçıta ne diye bir başkasının gazlamasına izin verirsin hiçmi birşey duymadın hayatında
gazlayan arkadaşınız :
bu durumda kendisi kaşınmış oluyor ne olduğunu bilmediği rodajı bitmemiş arabanın koltuğuna ne oturuyorsun
siz:
eski bir laf vardır bir yerde kavga varsa kaçın yoksa şahit yazarlar mahkemelerde sürünürsünüz sizide şahit yazmışlar![]()
Trigerin gergisinide iyi germiyor ve sıkmıyor bazen ustalar motor toplarken.Sonra ilk fırsatta sente atlıyor.Olabilir yani.
Ama hakikaten de insan neden başkasının arabasına binip durduğu yerde dip gaz yapar anlamıyorum.Ben kendi arabamda hemen her viteste 7000-7500 basıyorum ama boşta 3000 i geçmem.Şahsen araç sahibi olsam suçunuz olmasa da sizi suçlarım.
Nadide şeyler değerlidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)