Benim o lisede sevdiğim kız şimdi Antalya ' da okuyorGörüyorum bazen tekne fotoğrafarını falan paylaşıyor eğlenceli... Biz mi çok üzüyoruz kendimizi anlamadım ki be abi....
Benim o lisede sevdiğim kız şimdi Antalya ' da okuyorGörüyorum bazen tekne fotoğrafarını falan paylaşıyor eğlenceli... Biz mi çok üzüyoruz kendimizi anlamadım ki be abi....
yaza doğru böyle bir konu açacaktım ama şimdiden de yazayım belki yardımcı olacak biri çıkar:
önümüzdeki yaz uluslararası hukuk, deniz hukuku gibi alanlarda çalışan bir veya birkaç avukatın/ofisin yanında çalışmak istiyorum. herhangi bir maddi beklentim yok. eğer çevresinde böyle tanıdığı varsa beni önerenin/kefil olanın yüzünü kızartacak bişey yapmayacağımdan emin olabilirsiniz. öğrenmeye açık ve istekliyim. okul bittikten sonra uluslararası hukuk alanına yönelmek istiyorum ancak okuldan sonra yapılanın çok geç olacağını düşünüyorum.
"Korkmadık, savaştık"
Aynen ya parayla pulla bulamayacağın hayatın boyunca unutamayacağın bir ortam sınav zamanları bir kaç hafta kasacaksın gerisi hep makara.
Şimdi tekrar imkanım olsada bi 8 sene daha okusam.
Dersler için hatun çok önemli not tutan fazla sosyal olmayan birini bul okul boyunca rahat edersin, benim projelerimi yapan bir hatun vardı, birde benim projelerimi yaptığım bir hatun vardı unv. bitene kadar.![]()
Az önce annemle konuştum diyor bırakma çabala biz senin için çalışıyoruz okumanı istiyoruz diyor ): ): Gel de üzülme arkadaş ya.... Lanet olsun benim gibi insana.....
haha yahu diyorum işte hayatta her şeyin kıymetini bilmek lazım, saçma sapan şeylere kapılmamak lazım... araba iş para hatun vs bunlar bir şekilde gelir ama daha temeli atmadan gökdelen dikme hayalleri kurmamak lazım, sen o temeli atmazsan en iyi ihtimal temel gerektirmeyen gecekonduda yaşarsın, ötesini ise etrafındaki yüksek katlılara bakıp hayıflanarak geçirirsin...
herşeyin başı askerlik.. Önce askerliğini yap bakalım sonra bişeyler belirginleşir kafanda.Askerlik başlı başına bir okuldur.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
umarım babana konuyu açtıgında ''hadi lan ordan bilmem ne diyip hee okumucan mı git o zaman askere adam ol gel sonrasına bakarız' der.
Senin daha çakraların açılmamış.
Remapped by ?
Benimle yaşıt okumamış arkadaş seneye mayısta askere gidiyor,
şimdi ben üni.den vazgeçsem askerliğe gitsem aradan çıkarmak için..
Bu da bir düşünce ama kafama yattı biraz adam oluruz belki...
askerlik 3 aya düştü de benim mi haberim yok? git bakalım o aradan çıkartmaya çalıştığın askerlik hayatında ne kadar yer kaplayacak gör, her gece nöbetçi amire gider konu açarsın 'askerliği bıraksam nasıl olur?' diye ama cevaplar buradaki gibi gelmeyebilir ona dikkat edeceksin ne de olsa senin kararın olacak o ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)