Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
sürat kargo ile bi kere ürün gönderdim 5 adet notebook o kadar prof hırsızlarki çalışanlar bi kutunun içinden notebook diger kutudanda sarj adaptörünü çalmışlar 3 sene oldu hala ödeme yok ilgilenende yok 8 senedir mng ile çalışıyorum onlar 1 kere ürün kaybettiler sagolsunlar onlarda ödemedi![]()
geçmiş olsun. gönderdiğiniz ürün kırılmaya müsait ve riskli ama iki defa aynı şekilde olması çok can sıkıcı. bir keresinde sattığım egsozun yanında hediye ettiğim plakalığı kırılmasın diye mangal tellerinden daha kalın tellere sabitleyip göndermiştim. o kargoların nasıl aktarıldığını görüp bildiğim için tedbiri abartmak lazım. tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun. göndermiş olduğunuz ürün en azından kırılmaya müsait ama benim 40-45 kg civarındaki çift baskılı debriyaj setimi kırdı bu kargo ve kabullenmediler. email-fax-telefon her yönden çabaladım. en sonunda tedarikçi firma bana ürünün yenisini gönderdi kargoyada fatura etti paşa paşa ödedilergerçekten çalışılmaz bu kargoyla
sürat kargo kargocluğu bıraksın bence... elamanları eşyaları kavun karpuz gibi birbirine ata ata taşıyorlar... pazar işine girseler bence daha az zarar verirler...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
gıdelım dovelım herıflerı ya bence
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
yanılmıyorsam 19 mayıstı, bütün kargocular kapalı sadece sürat kargo açıktı.. Benimde yollamam gereken bir ürün var e mecburen girdik, neyse işlemler vs. bitti, günlerden cumartesi.. Dedim ki pazartesiye ulaşır değil mi? cevap olarak: inşallah dediler.... hep yurtiçi kargoyla birşeyler alıp yollardım ve %90 oranında teslimat gününü dogru olarak söylerlerdi.. inşallah cevabından sonra, çalışma prensiplerine hayran kalarak ayrılmıştım oradan..
benı buyuk zarara soktu surat kargo hep aklıma geldıkce ıcımden neler soyluyorum
artık surat kargonun onunden bıle gecmıyorum
Tum kargolarda durum ayni, umarsiz calisana denk geldiniz mi o kargonuzun basina neler gelebilecegini tahmin bile edemezsiniz. Umarim zararinizi tazmin edebilirsiniz.
Yanliz takildigim bir nokta var ki o lip o sekilde kargolanmaz. Bunu siz bilemeyebilirsiniz hakli olarak, ama kargo sirketindeki calisanin bunu size belirtmesi gerekir. Limiti limitine paketlemek ile hic paketlememek ayni sey, bu sekildeki bir paket sadece cizilmeye karsi koruma saglar, atilma ve dusurme gibi fiziksel darbelere karsi bir koruyuculugu yoktur.
Bu urunun buyuk bir kutu icerisine yumusak dolgu malzemesi kullarak kutulanarak gonderildiginde, o kargo atilsa ve ya dusse bile hasar almaz hale gelecektir. Ben olsam boyle hassas bir urun icin tahtadan iskelet yapar, bu iskeletle beraber kolinin icine koyar ve yumusak dolgu malzemesi kullanirim. Aksi halde bizim kalitesiz kargo sirketlerinde bu urun 10 kere gitse 5inde maalesef kirilir...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
sürat kargonun kuruluş gaye kendilerinin yani cemaatin dergi ve gazetesini dağıtma amaçlıdır.daha sonradan biraz büyüyerek hizmet vermeye başladılar .. Ama şu anda hiçbi şekilde profosyonel kargo değiller öyle bi amaçlarıda yok.
Dr.ECU
kargo şirketlerinin hepsi aynı *ok . dün de yurtiçinden eray abiden aldığım plakalar geldi, plaka düz değil V şeklinde geldi bana siz düşünün ne derece önemsediklerini![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
moruk ıykı benım lipi kargoya vermedin şimdi anladım seni saol. lip ankarada evimizde duruyor![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Ben genelde aras kargoyla yaparım bu işleri bugune kadar bi yamukları olmadı
hepsi aynı ya.yurt içinin kutuları kamyondan çıkarmasına şahit oldum bidefa.
eleman eğilmiyor bıle oldugu gıbı yere bırakıyordu güüm çat çut sesler geliyordu.kutuya şut çekmeler fırlatmalar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)