Katiliyorum.İstanbul evleri,Koza siteleri falan o taraf ya da Bakirkoy Devlet Hastanesi civarlari da yakin sayilir.Arabayla 5dk yuruyerek 10-15 dk mesafede bu bahsettigim yerler![]()
Katiliyorum.İstanbul evleri,Koza siteleri falan o taraf ya da Bakirkoy Devlet Hastanesi civarlari da yakin sayilir.Arabayla 5dk yuruyerek 10-15 dk mesafede bu bahsettigim yerler![]()
Koza sitelerini de not aldım,Ufak yürüme mesafeleri problem degil,teşekkür ederim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Evet aklıma gelmişken bugün yaşadıgım yaran diyalogu sizlerle paylaşmak istiyorum
Konu başlıgımız
İstanbulda ev aramak çok fantastik..
Ben : Merhaba, yan taraftaki kiralık ev ile siz mi ilgileniyorsunuz ?
Ev sahibi : Evet, evle siz mi ilgileniyorsunuz ?
Ben : Evet kendim için bakıyorum.
Ev sahibi: Yalnız biz hemşire arıyoruz.
Ben :That's fantastic !
Ev sahibi : Pardon abicim ?
Ben : Selametle.. (Fantezi yapacak herhalde pezoo diye söylenerek uzaklaştım)
Teşekkür ederim kardeşim,eksik olma
Kız alma ev al günceli...
Ben aydın hazırlıktayım okula giderken gözüme çarparsa yazarım konuya![]()
Teşekkür ederim, bekliyorum..
Limit 900'e çıkarttım. Yoksa evler leş...
Günceliz, 2 gündür karasularla sevişiyoruz.
2 sene once bende oradaydım
aslında okulun floryadaki yere servisi falanda vardı ozamanlar mehmet eğer öyle bi imkan varsa sefaköy florya tarafındada düşünebilrsn aydin uninin işi belli olmaz belki gel artık floryadasın derler
ben okurken hazırlıgı floryaya taşımışlardı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
üst limitini 900e cıkarttıysan yavuzun evine baksana drek ? 2+1 düşünmüyorum demişşin fakat +1 oda herzmn iyidir.Misafirin gelir,akraban gelir vsvs Giyinme odası yaparsın ardiye yaparsın ne biliyim hobi odası yaparsın..+ kaarı studyo tipi daireye göre daha ucuz olması.
- K -
________
Dr.Ecu
Yavuz'un evin bulundugu sokak, o önden geçilen cadde ,yayla muhitini beğenmedim açıkçası.
2+1 bakıyorum şuan zaten.
Lanet yer yaylada 2 defa arabami patlattilar
Aydin floryada okuyodum gaza gelip te mecidiyekoy profiloda ev tutmustum hergun 25 km yapiyodum![]()
Dr.Ecu
Yabancı diller'e bağlı calışıyorum şuan, floryadan şuan servis falan yok sanırım, mülakatta, no transport, no tea,no coffee diye esprisi bile geçmişti
Yardımın için teşekkür ediyorum, en kısa zamanda bulunur kiracı umarım
o yayla camii nin caddesi falan biraz sıkıntılı geldi. aşağı cepheye yöneldim.
Umarım tekrarlanmaz ,yayla da yaylaymış ha![]()
Havaalanına yakın mesafede tercihen Aydın üniversitesi , bakırköy , ataköy , yeşilköy , yeşilyurt ,florya civarlarında veya yakın alternatif başka muhitlerde olabilir , 1+1 veya 2+1 , ara kat , içi güzel yapılı ve eşyalı kiralık daire bakıyorum.
Eşinde dostunda tanıdıgında olan varsa lütfen benimle irtibata geçsin.
Floryada üniversite civarında bir sürü kiralık ilanları görmüştüm. o taraflara hic bakındınız mı ? öğrenci de cok oldugu icin,eşyalı ev potansiyeli yüksek.
bahceliewlerde merkezi ve ıyı bır ewde oturmak ıstıosan 1200tlyi gözden çıkartıcaksın bende cok aradım 900-1000 olsun dıe ama malesef yok bir vesaıt ile okuluna gıdebilcen yakın yerlere bak derim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)