Bılgı ıcın tesekkurler.Allah kaza bela vermesın keyıflı sürüsler :)
Printable View
Bılgı ıcın tesekkurler.Allah kaza bela vermesın keyıflı sürüsler :)
Allah kaza bela vermesin, arabanın Sc dışındaki specleri nelerdir öğrnememiz mümkünmüdür?
çok teşekkürler aracın konusunu buradan inceleyebilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/proj...er-projem.html
Maşallah , güzel değerler... kazasız belasız.
Masallah kardesim sonuc harika, daha iyi sonuclar elde edeceksin insallah
Bilgi ixin cok tesekkur ediyorum kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle :)
serdar kardeşim allah yüzünü kara çıkarmasın çok emek harcadın güle güle bin
Serdar abi maşallah o kadar emekten sonra sonucu hakkıyla aldıgına ınanıyorum maşallah Allah agız tadıyla bınmek nasıp etsın
serdar hiç fena değil tam tahmin ettiğin rakamlar çıktı hiçde fena değil şimdilik :)
Maşallah.tork kazanmak için bile yapılır : )
saol iyi dileklerin için 0,5 bar basınca senin gf8 le bir deneyelim kardeşim eylencelik :D
evet hissiyatından belliydi okadar cıkacağı haftaya kasnak değiştirip bide 0,5 de bakalım 190-200 gibi bir değer yakaladıkmı baya zevkli olacak
tork gercekten cok keyif veriyor araca alt devirlerde
max. alınabilecek güç nedir bu speclerde? yani mutlaka bir sınır noktası vardır fakat kırmadan gönül rahatlığıyla yürünecek değerler nelerdir?
Hayirli olsun bu gun sanayide gordum ben gelirken sen cikiyodun fakat 0.6 batirdiginda yani 0.3 ile 24 aldin 0.3 daha basip 25 daha alip toralde 50 hp alman inan cok zor bu durumda 1.1 bastiginda neredeyse 100 hp alicaksin eaton m45 in nefesi yetmez :D hava kuru olursa denemek isterim kardes arabalar sayilirlar artik fakat arabanin yarin bir alicisi var satilmazsa deneyelim :D
Maşallah güzel değer, o ağırlık için 170hp iddalı olsa gerek :)
max limit 200hp
yok aren o mantıkta ilerlemiyorum zaten bence 0,6 gibi 190 civarı bir güc verecektir oda maxlara yakın olur r53 0,6 barda 163 veriyorsa SI da 190 civarı verir motorun ham güç farkından ondan sonra tabiki kaybede kaybede yükselir düz mantıkta düşünmüyorum :D keske beygirler bol keseden gelse :D
valla ben cok keyif alıyorum aractan gercekten cok keyifli kimseyle denemedim ama yarın aksam kuru olursa güzel denemeler yapıcaz koyarım videoları
r53 ler sanırım stock 0,6 barda 163 hp veriyor SI motorunda daha farklı tepkimeler vericek gibi duruyor r53 de stock haldeyken sc nekadarlık bir ekstra güc sağlıyor acaba