hayırlısı olsun karbon king mi aldınız???
antalyadan iyi bilirim aracı gidişi nasıl acaba hala kondisyonu yerınde mi???
Printable View
Sağolun,araç çok ufak defek kozmetik işi dışında oldukça iyi durumda,yürürüde iyi durumdaydı,ama almadan önce çok araştırdım çok kafadan ses çıktı,aracı Ankara'da swap center'da bıraktım motoru açtık sıkıntı olmadığını gördük,oem kollarının yerine eagle kol takıp motoru topladık,2000km. yaptım,bugün yağını değiştireceğim ama benzin pompası ile ilgili bir sıkıntı var gibi ona da baktıracağım fırsat olursa,memlekete gittim bayramda lastik patladı,parçalandı :) stepne ile dolanıyorum bayramdan beri dün de lastiki sipariş ettim,bekliyorum :) Birkaç ay daha bu şekilde bineceğim yürütme konusunda Mustafa (chare) sağolsun çok ilgileniyor,onunla ve Ercan'la irtibat halindeyiz.Çok dikkat çekiyoruz yollarda :)
Maşallah çok güzel bir değer. Projemin taaa ilk başlarında ben de SC düşünmüştüm. Çok fazla araştırma yapmıştım. Tork manyağı olduklarını oradan biliyorum. Mutlaka çok eğlenceli olmuştur.
Emeğine sağlık. Kazasız belasız problemsiz inşallah....
Maaşallah değerler güzel. Ortalık şenlenir. Fiyat performans oranı 0.5 0.6 çıkınca mantıklı oluyor.
İyi dilekler icin hepinize tesekkurler arkadaslar SC hakikatten cok mantikli vede cok zevkli kesinlikle tum Si kullanan arkadaslara tavsiye ederim ortalama 5000-7000 arasi bir maliyet cikar bu maliyetlerede typerla yuruyecek kivamda bir Si yapmak ve uzun km ler kullanmak bana gore cok mantikli aracin tum tekpileri tum dunyasi degisiyor ben projenin tum detaylarini paylastim yaptirmak isteyenler zaten Amerikayi bidaha kesfetmicek yapilan is belli hangi basincta nekadar guc alinacak belli
sc li esaya kocaman maşallah............:-)
Maşallah. Yapım aşamasında da zevkle takip etmiştim. Harcadığınız emeklerin karşılık bulması tarifsizdir eminim ki. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Küçük bir not: Bu aracın konusunu ne zaman görsem, yeni sekmede sahibinden.com'u açıyorum. :)
Bu daha başlangıç Serdar güle güle kullan Maşallah :) SC li araçlar gün yüzüne çıkmaya başladı, Yalçın ın ki de tam bitsin de ona da bi konu açtıralım :) Değerler bu basınç için gayet güzel ki keyfine farkına vardıkça ilerde basınç açmalar başlıycaktır. Kullanan herkes SC nin çok keyifli olduğundan bahsediyor bende sabırsızlanmaya başladım :)
maşallah gerçekden güzel sonuç kazasız belasız binin aracınızın renk kodunu da söyleyebılır mısınız hatırlamısken sorayım
Serdar tekrardan maşallah aracına,kazasız,belasız inş. :)
abi egt ne dolaylarında yeterli soğutabiliyormusun. Bu arada maşaallah kazasız belasız sc nin keyfi bambaşka. Ben vteci methanolle bir seviye soğutmuştum ama genede yetersizdi aftercooler şarttı. Alamadan sattım içimde kaldı:) Sc hondanın ilacı ya çok keyfli oluyor.
Yalnız 120kw 160hp olmuyo mu?