maaşallah kardesim. şu arabanın keyfini sürmeden askere gidersen benim içimde kalacak valla![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Stok motor üstüne conta kullanmadan orjinal sıkıştırma ile kullanıyorsunuz değil mi. O zaman en kaba tabir ile aynı basınç altında Cooper S'ten daha güçlü olur makina.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
1.1 basmak için gereken s.charger devri m45 in uygun devir aralığının çok üstünde, bu uygulama için beraber kasnak çapı hesabı yapmıştık konudaki mesajlarda, 0,5 bar basınç için bile üst limitlerine yaklaşıyordu s.chargerın devri..
fakat bu durumda dahi intercoolerın soğutma kapasitesi yeterli ise, schargerın devri önerilen sınırlar içinde olduğundan güç lineer artacak, 0,5 barda 190 hp yi geçecektir.
bende aynı düşüncedeyim 0,5 te 190 ve üstü görür bence intercooler yeterli sanıyorum
Uploaded with ImageShack.us
Abım masallah tekerıne tas degmesın![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
harika bi sonuç olmus bence adaş ALLAH agız tadıyla binmeyi nasip etsin
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
gunaydın kardeşim bu akşam nasıl durumlar yağmur yagsa bile muhbete toplanıyormuyuz???
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
kocaman maşallah sonunda çıkmışsın yollara hadi bakalım insallah herşey gönlünce olur güzel denemeler bekliyoruz 0.6 çıkınca haber va sana güzel biaraç gitircem denemek için
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)