11 milyar :( :( hayırlı olsun kazasız belasız bin bi kaç detaydan sonra araç kendine gelecektir
Printable View
11 milyar :( :( hayırlı olsun kazasız belasız bin bi kaç detaydan sonra araç kendine gelecektir
Hayırlı olsun kazasız belasız servis,iç-dış ve boya bakımından sonra resimleri merakla bekliyorum :).
11 liraya typar aman Allahım kafayı yicem :D
Kazasız belasız kardeşim bizim burda 11 bine tayyar var desen 3 tane alırız yeminle :D
güzel temennileriniz icin ayri ayri hepinize tesekkur ederim
arabaya dis bakim derken boya felan ilk asamada dusunmuyorum... araba h&r yaylardan haric zir stock, ilk asamada cat-back egsoz dusunuyorum, sonra headers, metal kat derken egsoz kismini bitirdikten sonra kutu ici filtre ile, kproya gecis yapicam, ki isvicrede kprosuz da ayar yapanlar varmis! onu bi iarastircam,
egsoz olarak, invidia g200 dusunuyorum... bilenleriniz? tecrubesi olanlar, sizce iyi secimmi?
2022 de bile o fiyatlara typer olmaz tr de:)
hayırlı uğurlu olsun :)
ne derece şanslı bir insan olduğunun farkındasındır umarım :) 6000 frank çok iyi :icon_tup:
Herkes 1 boy hızlı gitsin diye şanzımanın ırzına geçmediği için, 200binde type-rın şanzımanda sıkıntı çıkmamasına hiç şaşırmadım.. O sıkıntı sahibinden.comdakilerde çıkar, ataşehir görmemiş type-rda niye çıksın.. :)
Hayırlı olsun, güle güle binin..
Sokağa çıktığınızda, okula/işe gittiğinizde herkesin sizin dilinizi konuşuyor olması da büyük bi şanstır.. Hepsi birden olmuyor görüldüğü gibi.
Ayrıca ordaki sigorta vs. ücretlerini burdakiler ile karşılaştırdığınızda akan salyaların çoğunu geri silersiniz.. :)
Hayırlı olsun , Allah kaza bela göstermesin . Fiyat konusunda diyecek söz bulamıyorum :)
Gozun aydın almıssın ep 3 kazasız belasız kullanmak nasıp olur ınsallah .
Arac fıyatları bole ıse oradakı vergılerı ve benzını dusunmek ıstemıyorum :D
Arabanin yillik sigortasi; 1900.- ben 30% ucretle odedigim halde!:) senelik vergisi, 550.- kasko yaptirmak istersem, oda yillik 1000.- den assa degil... Smartima, full kasko 1583.- veriyorum, vergisi 280.-
Evet, degindiginiz konu gercekten cok derin! Burdaki tek avantajimiz tr de, bir isci olarak erisilmesi zor arabalari, rahat sekilde alip kullaniyo olmamiz! Yoksa, baktigimizda, 11 ay calisip 1 ay tr de yasqyabiliyoruz... Kendime 4-5 sene veriyorum, donucem memleketime:) herhalde paslanmaz metal kaynaticisi olarak, profesyonel aluminyum kaynaticisi olarak is bulurum:)
Selamlar yanılmıyorsam önceden M3 vardı diye aklımda kalmış..45*60K km arasında 2003-2004 M3 lerin fiyatları ne durumda acaba ?
Birde fiyat bakabiliceğim bir site varmı acaba,sahibinden gibi oraya ait.
Arac ıcın yapıcak yorum yk tertemiz kalmış maşallah,kışlıklarda ekstra güzel olmuş üstünde olması öyle böyle masraftan kurtarmış.Kazasız belasız inşallah.