Evet,e46 vardi m3... Fiyatlarini bilmiyorum, v8 m3 ler 35-40 dan satilir oldu, e46 aradiginiz km 30-35 bin frank kadar olur... Auto Occasion, Autos kaufen und verkaufen: Automarkt von AutoScout24 - AutoScout24
Printable View
Evet,e46 vardi m3... Fiyatlarini bilmiyorum, v8 m3 ler 35-40 dan satilir oldu, e46 aradiginiz km 30-35 bin frank kadar olur... Auto Occasion, Autos kaufen und verkaufen: Automarkt von AutoScout24 - AutoScout24
autoscouth harici varsa diye sormuştum neyse burdan bakmaya devam o zaman madem yok :) bernde hiç görmediğim bir amcam mevcut 40yılın başı bir işe yarasın demeyi düşünüyorum hayırlısı kısmet diyelim.Fiyatlar pekte uygun değilmiş aslında it-au-de ile aynı neredeyse..
Bazen cok saglam firsatlar geciyo ele, insanin cebinde cash olmasi gerekiyo! Ben mesela, bu ep3 u pesinim olmasa alamazdim:) gc8i yaptim, 3-5 karla sattim kalan para ile smart aldim, ep3 aldim:) ornek, gc8 500 frangada var, 25000 frangada var:) aralarindaki fark, birinde curuk var, digeri az kmde, curuksuz... Ama ikisindede ej20 var... Kasalar ayni....
Yani inanin, tr deki ikinci el piyasasindan cok ucuza arabalar var... Bide sunu unutmayin, 2 sene once 1frnk=1tl ye denk geliyodu...:)
Alternatif iki site vereyim, fiyatlara bakip gulun:))
ricardo.ch - Günstig online kaufen und verkaufen in der Schweiz
Gratis-Inserate - 60 000 Inserate Kleinanzeigen kostenlos suchen/anbieten
Yok ben ydısında yasıyorum zaten tr ile kıyaslamıyorum o yuzden,bosna hersekte araclar ıcın eskiden 7yaş sınırı vardı şimdi euro3 motor olsun yeterli direk giriş/gümrükleme yapabiliyoruz..Gelmek istediğim bir ülke yaza dogru kısmetse planım var kısmet diyelim siteler için teşekkürler.
Allahım ben kafayı yicem siteye girdim dünya başıma yıkıldı.Hayalimdeki arabayı almak için biriktirdiğim parayla yemin olsun,gelir orda hayat kurarım hayalini kurduğum herkese binerim !!
@10ur_K
araç için http://www.mobile.de/ ye de bakabilirisiniz
mobile 'de yerine autoscouth'tan genel europa arattıgımda yada ıstedıgım ulkelerı sectıgımde daha cok arac cikio bide mobile'de de cok fazla fake arac cıktı karsıma bılmıorum rastlantımı yıllardır sadece o yuzden autoscout24'ü tercih ediyorum şahsen yada avto.net(slovenia için)