User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Chevrolet Captiva

sandman
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    84 bin tl yede bn veriyorum hadi bakalım bu arada sizin servis tıraşmış,şanzıman beyni burda bozulsa gidip 0 araçtan söküp takarız sıkıntıyı gideririz.bütün servislerde böyle alışverişler olabiliyor müşteri memnuniyeti için
    sabah servisi aradim durumu sordum adamin bana verdigi cevap hala bekliyoruz parcayi bende saydim birsuru 1 aydir araba yatiyor ben sifir arac aliyorum parasini veriyorum ve aradan 1 ay geciyor hala binemiyorum yarin aracin 21 is gunu dolucak ve araci iade etmek istiyorum dedim adam size 1 saat sonra donucem dedi ve az once izmirden aradilar chevrolenin parca getirenimiymis neymis suan parca yola cikmis bu aksam veya yarin sabah araci alabilecegimi soylediler ayip yahu o kadar zaman bekle tek 2 kelimeyle zirt diye parca gelsin
    bu arada sanzuman beyniydi basta bozulan suan gelicek olan parca sanzuman hidroluk unitesi gibi bisey dedi anlamadim

2 ay once navigasyon cam filmi izolasyon yan basamak 98 bin tl arac aksesuarsiz 94 bine geldi

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde dayımda var Captiva çok memnun kendisi,fiyat-performans açısından baya mantıklı bir araç. Anladığım kadarıyla 2.elide fena değil hayırlısı olsun inşallah. Umarım beyaz dışında bir renk seçersiniz.
    Valla bende merak ettim İstanbul'da mısınız? +Hangi bayii. Ve belki yeri değil ama VOLT-Malibu(Epica yerine) v.s Türkiye'ye gelecek mi?
    Neden beyaz dısında ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılan fiyatları gördükçe arabayi satin alasim geliyor

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fason arabalara deli oluyorum zaten. chevroletin tr de satılan araçlarının çoğu fason üretim. yurt dışında başka markalar modeller altında görebilirsiniz şaka gibi

Bunların sadece adı chevrolet GM motoru haricinde gerisi amerikan ruhlu chevylerden çok uzak.
    Fason araba diyosunda günümüzde her araba artık birbirine benzemiyomu ? içi farklı olan bir vw varmı ?veya subaru brz ve gt86 tasarım acısından cokmu farklı?chevy ruhu nun bu araclarda aranması zaten anlamsız. 2013 Chevy Cars, Trucks, SUVs, Crossovers and Vans | Chevrolet a bile girdiginizde o fason dedigin arabaların hepsini artık orada gorebilirsin.Rekabet ileri seviyede oldugu icin chevrolet grubuda sadece camaro ve corvette satarak bu işe devam edemeyeceginden bu tarz araclarıda tabikide piyasaya sürüp var olmak zorunda.

Aracla ilgili düsüncem ise Chevrolet grubunun sıkıntısı Opel servisleridir.Ama hangi arac olursa 2013 model 0 bir arabadan bahsediorz.Kronik sorunlarını bilemem ama bizim insanımızın 2005 model canı alınmıs 297 000 de 5.sahibinden range e binmeyi tercih edecegini goz onunde bulundurursak en saglıklısı kullanan birinden yorum almak veya kiralamak.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden beyaz dısında ?
    Neredeyse eski kasa dahil hepsi beyaz ve benim şahsi fikrime göre farklı renklerde çok daha havalı,zarif duruyor araç o nedenle. Ama zannedersem fiyat farkı var.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

rcbasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç, vergisiyle, yakıtıyla, tipiyle sınıfında dizel-otomatik olarak alınabilecek en iyi arabalardan

İzolasyon biraz zayıf ama o fiyata o kadar şey sunarken bazı detayların biraz eksik kalması da normal bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neredeyse eski kasa dahil hepsi beyaz ve benim şahsi fikrime göre farklı renklerde çok daha havalı,zarif duruyor araç o nedenle. Ama zannedersem fiyat farkı var.
    Siyah ve beyaz varmış sadece...Beyazda farklı bir beyaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rcbasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç, vergisiyle, yakıtıyla, tipiyle sınıfında dizel-otomatik olarak alınabilecek en iyi arabalardan

İzolasyon biraz zayıf ama o fiyata o kadar şey sunarken bazı detayların biraz eksik kalması da normal bence

Cok güzel bir yorum olmuş bu Arac için...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hocam sen kafana koymuşun belli alıcan bu aracı 4 sayfa yorumdan okuyanlarda aracı az çok anlamışdır kullananıda binenide bir şeyler yazmış.. Bence bu saatten sonra güle güle kullan demek düşer bize
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TGY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fason araba diyosunda günümüzde her araba artık birbirine benzemiyomu ? içi farklı olan bir vw varmı ?veya subaru brz ve gt86 tasarım acısından cokmu farklı?chevy ruhu nun bu araclarda aranması zaten anlamsız. 2013 Chevy Cars, Trucks, SUVs, Crossovers and Vans | Chevrolet a bile girdiginizde o fason dedigin arabaların hepsini artık orada gorebilirsin.Rekabet ileri seviyede oldugu icin chevrolet grubuda sadece camaro ve corvette satarak bu işe devam edemeyeceginden bu tarz araclarıda tabikide piyasaya sürüp var olmak zorunda.

Aracla ilgili düsüncem ise Chevrolet grubunun sıkıntısı Opel servisleridir.Ama hangi arac olursa 2013 model 0 bir arabadan bahsediorz.Kronik sorunlarını bilemem ama bizim insanımızın 2005 model canı alınmıs 297 000 de 5.sahibinden range e binmeyi tercih edecegini goz onunde bulundurursak en saglıklısı kullanan birinden yorum almak veya kiralamak.
    Model konusunda Soyle bir sorun var ! Yeni yasa cikmis yeni modeller bir sonraki senenin Şubat ayında geçerli oluyormuş.Yani araba 2012 model görünüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen kafana koymuşun belli alıcan bu aracı 4 sayfa yorumdan okuyanlarda aracı az çok anlamışdır kullananıda binenide bir şeyler yazmış.. Bence bu saatten sonra güle güle kullan demek düşer bize
    Yok be abi kafaya koymak değil fikir cimnastigi yapıyoruz O fiyatlarda Baska sıfır seçenek yok...

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    captiva yerine ford kuga tercih ettik performans yakıt açısından çok memnunuz tavsiye ederim.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bn antalyadayım parça vs bişyi lazım olursa burdan kargolarım hiç problem degil yardımcı olmak adına .millet VW için sıraya giriyor 3-4 ay DSG şanzımanlar patır patır patlıyor oo vw boks kaka çiş demiyo ama kimse

captiva alınır çok abartıyorlar ama yazılım ,spor helezon, yan basamak,navigasyon ,cam filmi şart

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikleri fiyatı uygun gözüküyor herşey tamam ama hiç dikkat etmemişim
    4x4 değilmiş meğersem FWD imiş

çok önemli mi kişiye göre değişir elbette de karda kışta kocaman bi Suv aracın 4x4 olmasını beklerdim şahsen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeep Compass'da listeye eklenebilir.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hyundai veya kia yada ssayong larda gayet güzel o fiyatlara bakınılabilinir.. özellikle ssyonglarda mercedes motoru vardı yanılmıyorsam.
    bu arada chevrolet de güney kore üretimi söyliyimde hani kore malı düşünmüyorsan chevrolede düşünme hiç...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı semprimena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jeep Compass'da listeye eklenebilir.
    Jeep Compass'i bende önerecektim fakat benzinli-otomatik olduğu için tercih etmeyebilirler diye söylememiştim. Fiyatı 80.500tl gayet iyi yoksa.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vazgeçtim yeni Crv'yi beklemeye karar verdim...

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun yolda 100 lira ile zar zor 100 km yaptığım araç kendisi
    o partikül filtresinin gelmişini geçmişini

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)