User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
86 sonuçtan 77 ile 86 arası

Konu: Chevrolet Captiva

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski kasayı 12lt ortlamayla kullanan arkadaşım var.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes farklı birşey söylüyor anlamadım gitti...

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin fiyatini bilmiyorum ama eger benzinli alinicaksa honda crv de dusunulebilir az deger kaybeder ici genic ve bence daha sik

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazgeçtim yeni Crv'yi beklemeye karar verdim...
    Bayramdan önce aynı kararsızlıkta kalmıştık bizde aile olarak. 4x4 bir araç arıyorduk. Captiva fiyatına ve donanımına göre alınacak bir araç, 4x4 olupta 2.0 dizel bi aracın çok az yakması beklenemez.. Honda bayisine baktık Crv vardı, verilen parayı kesinlikle haketmeyen bir araç, kapı içleri taş gibi plastikten, 30k liraya aldığın düşük sınıf araçlardan farkı yok. Benim gözlemim Crv o paraları haketmeyen bir araç, dizel olsa bi nevi katlanılabilir.

Sonuç olarak Opel Mokka aldık, fiyat ve kalite oranı olarak mükemmel bir araç. Orta Suv segmentinde çok mantıklı bir tercih bana kalırsa. Tasarım çok iyi , malzeme kalitesi çok iyi akıllı 4x4 sistemi var. sunroof navi, bixenon farlar, mercekli sisler, deri döşeme falan ağzına kadar dolu 64k liraya aldık. Motorda yeterli 1.4 T 140hp.
    Yılbaşından sonra zam geleceği söylenmişti Opel'den.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı *AddO* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayramdan önce aynı kararsızlıkta kalmıştık bizde aile olarak. 4x4 bir araç arıyorduk. Captiva fiyatına ve donanımına göre alınacak bir araç, 4x4 olupta 2.0 dizel bi aracın çok az yakması beklenemez.. Honda bayisine baktık Crv vardı, verilen parayı kesinlikle haketmeyen bir araç, kapı içleri taş gibi plastikten, 30k liraya aldığın düşük sınıf araçlardan farkı yok. Benim gözlemim Crv o paraları haketmeyen bir araç, dizel olsa bi nevi katlanılabilir.

Sonuç olarak Opel Mokka aldık, fiyat ve kalite oranı olarak mükemmel bir araç. Orta Suv segmentinde çok mantıklı bir tercih bana kalırsa. Tasarım çok iyi , malzeme kalitesi çok iyi akıllı 4x4 sistemi var. sunroof navi, bixenon farlar, mercekli sisler, deri döşeme falan ağzına kadar dolu 64k liraya aldık. Motorda yeterli 1.4 T 140hp.
    Yılbaşından sonra zam geleceği söylenmişti Opel'den.
    Mokkayı bende inceledim çok güzel ama iç mekan bana biraz dar geldi byoutlarım itibari ile Tiguan'a güzel bi alternatif olabilir.
    Tango-1 never dies.

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mokkayı bende inceledim çok güzel ama iç mekan bana biraz dar geldi byoutlarım itibari ile Tiguan'a güzel bi alternatif olabilir.
    Evet iç mekan çok büyük değil , normal bir Suv gibi değil ama binek arabalara göre gayet iyi.
    Tiguanda güzel bir seçenek ama full donanımlısı 90-100 e yaklaşıyor üstelik sıra bekletiyolar 6 ay kadarcık

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Trex mi traxmi chevy nin mokkası yani 1,4ünü navi.li bir paketti ıvır vızır 55 bin dediler mayısta 1,7d oto gelcekmiş 70bin olucak dedi danışmanı fiyat içinde alternatif
    1881 - 193

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patikul filtresi ile ilgili bir konu vardi 1-2 yil once , 10-15 bin tl gibi bir rakam istemisti servis.
    Aynen öyle benımde 2010 Astra J kullandıgım zamanlarda partikül hatası almıştım ( ***** Aynı Sistem Opel ve Chevrolet ) ancak aracın orjınallıgı bozulmadıgı muddetce partıkulden arıza almak cok zor. Ben kendım komple egzos sistemi yaptırdıgım ıcın sacmalamıstı araba ama captivada bu sıkıntı olacagını sanmıyorum.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle benımde 2010 Astra J kullandıgım zamanlarda partikül hatası almıştım ( ***** Aynı Sistem Opel ve Chevrolet ) ancak aracın orjınallıgı bozulmadıgı muddetce partıkulden arıza almak cok zor. Ben kendım komple egzos sistemi yaptırdıgım ıcın sacmalamıstı araba ama captivada bu sıkıntı olacagını sanmıyorum.
    http://www.techturkey.com/forum/dize...pahali-mi.html

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patikul filtresi ile ilgili bir konu vardi 1-2 yil once , 10-15 bin tl gibi bir rakam istemisti servis.
    Malesef o kadar pahalı. Benım aldıgım arıza ışığıda buydu. Ancak arabayı sabti biryerde boş vitesde 3000 Rpm'de yaklaşık 10 dakika tutunca filtre kendını temızlıyordu. Sanırım 2010 ve oncelerı ıcın bu rakamlar ıstenıyor.

Ancak son partide artık 3000 rpm de 10 dakıka calıstırmakta fayda etmedı bı cıhaz sokulup egzosun ıcıne oradan temızlendı. Bu işide servis tanıdık olması vasıtasıyla yaptım, baktım baş edemeyecegım en sonunda aracı satmak zorunda kaldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)