eski kasayı 12lt ortlamayla kullanan arkadaşım var.
Aracin fiyatini bilmiyorum ama eger benzinli alinicaksa honda crv de dusunulebiliraz deger kaybeder ici genic ve bence daha sik
![]()
Bayramdan önce aynı kararsızlıkta kalmıştık bizde aile olarak. 4x4 bir araç arıyorduk. Captiva fiyatına ve donanımına göre alınacak bir araç, 4x4 olupta 2.0 dizel bi aracın çok az yakması beklenemez.. Honda bayisine baktık Crv vardı, verilen parayı kesinlikle haketmeyen bir araç, kapı içleri taş gibi plastikten, 30k liraya aldığın düşük sınıf araçlardan farkı yok. Benim gözlemim Crv o paraları haketmeyen bir araç, dizel olsa bi nevi katlanılabilir.
Sonuç olarak Opel Mokka aldık, fiyat ve kalite oranı olarak mükemmel bir araç. Orta Suv segmentinde çok mantıklı bir tercih bana kalırsa. Tasarım çok iyi , malzeme kalitesi çok iyi akıllı 4x4 sistemi var. sunroof navi, bixenon farlar, mercekli sisler, deri döşeme falan ağzına kadar dolu 64k liraya aldık. Motorda yeterli 1.4 T 140hp.
Yılbaşından sonra zam geleceği söylenmişti Opel'den.
Trex mi traxmi chevy nin mokkası yani 1,4ünü navi.li bir paketti ıvır vızır 55 bin dediler mayısta 1,7d oto gelcekmiş 70bin olucak dedi danışmanı fiyat içinde alternatif
1881 - 193∞
Aynen öyle benımde 2010 Astra J kullandıgım zamanlarda partikül hatası almıştım ( ***** Aynı Sistem Opel ve Chevrolet ) ancak aracın orjınallıgı bozulmadıgı muddetce partıkulden arıza almak cok zor. Ben kendım komple egzos sistemi yaptırdıgım ıcın sacmalamıstı araba ama captivada bu sıkıntı olacagını sanmıyorum.
Malesef o kadar pahalı. Benım aldıgım arıza ışığıda buydu. Ancak arabayı sabti biryerde boş vitesde 3000 Rpm'de yaklaşık 10 dakika tutunca filtre kendını temızlıyordu. Sanırım 2010 ve oncelerı ıcın bu rakamlar ıstenıyor.
Ancak son partide artık 3000 rpm de 10 dakıka calıstırmakta fayda etmedı bı cıhaz sokulup egzosun ıcıne oradan temızlendı. Bu işide servis tanıdık olması vasıtasıyla yaptım, baktım baş edemeyecegım en sonunda aracı satmak zorunda kaldım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)