aga burası doğru yer olmayabilir ama, ikitane çıktı reno kılap sayfası hangisi bilmek lazım....
Printable View
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren böle bişey var ama nedir bilemedk :D töbe yarabbi adamların sayfası bile necla :D
Şimdi mesai bitti. Evde iş var ancak geç girerim. Konu nereye gider merak ediyorum :) Yüzümde bir gülümsemeyle :) Bu arada bahsi geçen siteye seneler önce üye olmuştum galiba :)
geldim burdayım kime ne terbiyesizlik yapmışım. üyeliklerini mi onaylamamışım? ben ne zaman admin oldumda haberm yok. tamam beni aradılarda ben araç hakkında kötü bişey yazmadım yazanların linkini verdim şeklinde açıkladım. sanırım techturkeyi benimmi sandılar
yazık gerçekten yazık..
o 2 mesajda şerefsiz yazan varya,oturturum onu renaultun armasına....
şu Okan ataşehirde kimlere saplamış çok merak ettim :D :D :D
ahahahha hortumcu cocuga çok guldum yalnız...
Haklı olarak çocukta şaşırdı moderatör harici forumda online görünce..Alıntı:
emo-RSİ Nickli Üyeden Alıntı
yarin haberlerde iki site hortumla birbirine girdi diye haberler cikmasin :D
Ben yaziyorum, bitirene kadar konu kapali. Bekleyin.
Selamin aleykum
Oncelikle sitemizin uye alimlariyla ilgili olan konuyu acikliga kavusturalim. Gun icinde 300 den fazla uyelik talebi geliyor, bunlarin cogu spam, bot vs oldugundan, salakca mail adresleri, dogum tarihlerini doldurmamalar vb sebeplerden dolayi kabul edilmiyorlar. Hicbir uyenin tum bilgilerini eksiksiz girmeden siteye uye olmasini saglamiyoruz. Bunun yaninda okanss gibi arkadaslarin gunde 20 defa uyelik girisimi oldugu icin daha dikkatli davraniyoruz. Buna ragmen arada maalesef kaciriyoruz. Bu hassas tutumumuza ragmen , bu sekildeki uye reddedislerimize ragmen, yine de kisiliksiz/ isbirlikci / karaktersiz gibi sifatlara maruz kaliyoruz. Eger sen uyelik formunu duzgun doldurmus olsaydin , bu siteye uye de olurdun sikayetini de yazardin. Gokhan_rs olsun, baska biri olsun, benim siteme kimi uye olarak alip almayacagimi soyleyemez. Ben kimsenin emir kulu degilim, onaylanmiyorsa inan vardir bir sebebi. Bizim diger forumda karaktersiz oldugumuzu soyluyorlar ya hani, oyle oldugunu dusunen her kim varsa, bu foruma girmek zorunda degil. Ama benim forumuma obur tarafta sovup sonra dayanamayip bu siteye girenler de serefsizdir onu soyliyim. Araba konusuna gelince, araban gider, gitmez, kazalidir, kazasizdir bizi kesinlikle ilgilendirmez. Bizim forumumuzda herkes soyledigi laftan sorumludur. Neticede cok da hesap sormak istiyosan google a yazarsin gokhan rs diye adamin butun bilgileri isyerine kadar cikar. Benim o renault forumuna uyeligim yok, buraya yaziyorum ister okursun, ister cevap yazarsin, istersen burda sessiz kalip o forumda saydirmaya devam edersin. Ama hani diyorsun ya insanlar bilip bilmeden konusuyor arabam hakkinda diye, bir de buna sinirleniyorsun ya, bunu soyluyosan o zaman sende tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda orda burda atip tutmayacaksin. Bu konuyla ilgili cok da cuk oturan bi atasozumuz var bildin mi? Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapip serefsizlik yapmicaksin.
Su yazimdan sonra bi derdi , meselesi olan varsa benim telefonum 24 saat acik, ozgun gulec yazarsan hakkimda her bilgiyi bulursun sorun yok.
Hadi bakalim selametle.
edit ozamn :D:D:D:D
Saat 19:00 da renault club ile ortak olarak kitlenicek konu, o saate kadar yazacaklariniz varsa yazin. Yalniz kufur gordugum an banlarim haberiniz ola.
doğruyu söylemek mi suç arkadaşım?
aracının 31000 TL bir kaydı var PERT
2nci defa diğer sahibide pert etmiş o da 44.500 TL. bana inanmayan arkadaşlar lütfen plakayı 5664 e mesaj atsınlar.
şimdi aracının toplamda 85 milyar liralık pert kaydı var. ben bunu açıkladım diye suçlumuyum?
HANİ HERŞEYİ SÖYLÜYORDUN VATANDAŞ?
arabanın 85 milyar yeni parayla (85.000 TL kaydı var)
arkadaşlar taktir sizin. 85.000 tl kaydı olmasına rağmen bunu söylemeyip boşver bakma o araca dediğim için suçluysam sövün bana?
ama araca bakmaya giden arkadaşlara o arabanın 85 milyar kaydı olduğunu söylemediysede bu aracın sahibine sövün?
adamlar!!! kimin ne zaman mod olduguna kadar takıp etmış sonra tutmuş *** atıyolar.. yav bu ne eziklikdir arkadaş :hahaha::hahaha::hahaha:
85.000 TL toplamda 2 defa pert 2-3 kerede ufak kazalar olmak üzere 25milyarlık arabanın 85.000 TL pert kaydı olması suç değil?
Eğer bu arkadaş gidenlere bu arabanın 85.000 TL perti olduğunu söylediyse.
ve bende 85.000 TL pert kaydı olan arabanın sıkıntılı demiş olmam suçsa ve ben doğruları söyledim diye suçlanıcaksam
ki bu güne kadar bunları açıklamamıştım. giden geri döndü boşver demiştim.
alın şimdi söylüyorum. o arabanın 85.000 TL kaydı var. doğruyu sölemek şerefsizliktir. Ben sanırım bu yüzden şerefsizlikle suçlandım!
aa beyler lütfen küfür etmeyin adamlar print screen alıyor....
:D :D :D :D :D
ya sorgulamada olduysa söylemen gayet normal,kaç tane sorgulama konusu var yazsak yazdı oluyor yazmasak yazmadı arkadaşını savunuyor vs..ne zor işler yav bişey bilmekte suç :D
cevabi mecbur buradan veriyorum cünkü okan denen dünkü bokun postu dolayli olarak beni de ilgilendiriyor.
bu agiz ishali olan dallama demis ki;
Sayın çok bilmiş techturkey yönetimi "pardon içlerinde birkaçı hariç" alın şu yalaka 300-500 üyelerinizi sokun bitarafınıza çok yüzsüz adamlar :)
ulan linke tikladik konuya baktik diye herkese ne hakla böyle bir yakistirmada bulunuyorsun?
simdiye kadar kimseye sanal ortamda küfür etmedim ama sabrimi zorlama!!
sen o 300-500 yalaka dedigin insanlarin kimler oldugunu biliyor musun?
kac yerde denk geldim videolarina milletin icinden gectim diye salliyordun,gencsin heveslisin diye sesimi cikarmadim.
lan senin o götü boklu clionu s...... bir tarafina..
3 kurusluk arabaya binip millete atar yapacagina 2 dk. adam ol.
dünkü *** yasina bakmiyor da bir de millete sövüyor..
senin sidikli arabanin parasini ben serviste bir kerede veriyorum sidikli..
tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda ileri geri konusma, can sikma.
bunu da kesin okursun..
küfürler için print screen alın deniyor ya, bunu hakikaten delil olarak kullanabiliyorlar mı mahkeme de mesela? zaten şikayet edersen server üzerinden silsende ne yazdıysan çıkmıyor mu? bilişim suçlarından bu tespit edilebiliyor diye biliyorum, yanılıyor muyum acaba?
Bir saattir iki forumuda büyük zevkle takip ediyorum ama yazmayacaktım. Sayfa kopyasını al gerisi kolay demiş sanırım admin. Böyle birşeyi delil olarak kullanabileceklerinimi sanıyorlarda bıyık altından tehdit savuruyorlar çok gülünç. Bunların çobanları böyle sürüsü nasıl düzgün olsun.
beyler bir foruma komple sövmeyin yanlış. bende üyeyim oraya(takılmıyorum o ayrı) ama ben kimseye sövmm aralarında bi kaç içgüzar var herşeyi karıştıran onlar.
araç sahibide gerçekleri bildiği halde alınmış bana saydırmış. onunda gazına gelmişler. bi kaç dengesiz için komple bütün üyelere sövmek yanlış.
onlardanda bu foruma komple söven oluyordur. ama herkesin kendi ayıbıdır.
ben ne insanlara ne foruma ne kimseye sövmedim.
burası techturkey gerçekler burda açıklanır. burdaki üyeler korkusuzca bildiklerini yazar.
eğer yanlış biliyorsak dedikodu yapmış olsaydık çıkar delikanlı gibi özürde dilerdik.
ama ben arabasının 85bin tl pert kaydı olduğunu bile gizliyordum. adama 6-7 farklı müşteri bile yolladım. ben adama resmen iyilik yaptım o hakkımızda şerefsizlikle suçladı.
yazık günah ayıp allahınızdan bulun diyorum bu tür adamlara.
Abi senden 2 kişinin adres ya da telefonunu istiyorum biri kutluhan denen velet öteki mehmet aşçı. Bunları bul bana başka bişe istemiycem söz megane bile istemiycem daha :):)
Alıntı
Kutluhan ve Mehmet Aşçı... Fireman oflu reyiz fişlemiş sizi :D eyvah eyvah yapma bunu yapma :d